Egyre inkább át kell értékelnem a Casemiroval kapcsolatban kialakított véleményem.Atr hittem ha megkapja a lehetősèget él majd vele,de úgylátszik nem,és bár én nem adtam fel a reményt,az,hogy beváltsa a hozzáfűzött reményeimet,az igen csekély...sajnos.Ha meg kölcsön adnánk,még az a kis motivácio is eltünne belőle,ami talán még így,hogy a Real Madrid keretének tagja,benne van.Ha van egyáltalán.Aztán eltűnne a süllyesztőbe....Teljes szívemből egyetértenék, ha nem lenne úgyis egy hiányzónk kkp poszton. Mivel szerintem a gyereken egy kölcsönadás sem segíthet, ezért én inkább maradjon, vészmegoldásnak jó, nyáron meg rendezzük ezt a posztot. Legalább is nagyon remélem, mert nincs rendezve idestova 10 éve.
A csatárkérdésről meg annyit,hogy mindegy melyik nagy spillert igazolnánk,rosszul nem járnànk egyikkels em...Suarez,Kun tudjuk mire képes,Rooney rutinja óriási,ráadásul nem kötött center hanem bejátsza a támadóharmadot.Falcao szintén nem kispályás.Itt már csak a pénz beszélne,Kun nem igen jönne a cityből,mi azt a fizut nem garantálnánk neki valszinű,Falcao sem kerülne kevésbe,az orosz tulaj sincs nagyon rászoroluva a pénzre,és a pool is megkérné Lali árát rendesen....Rooney meg már nem lesz fiatalabb,de mondjik egy két éves szerződés beleférne ésszerű áron...
Egyébként ha Morata tényleg menne,és nem gondolkodik Ancelotti Jesében mint center,esetleg át lehetne hozni Lukakut kölcsönbe...mèg a télen.Aztán nyáron a VB után igazolni egy csatárt...