HozzászólásSzerző: Caraway » 2014. január 6., hétfő 0:08
Igazából nagy változások kellenek. Se a taktika nem megy, se a játékosokban nincs meg az a tűz. Ugye a Unitednél mindig is a szélsőjáték volt a fő, viszont egyszerűen a gördülékeny játék elképzelhetetlen Young és Valencia féle barmokkal. Egyik csak színészkedni tud, a másik meg meghúzza, aztán belebikázza az előtte álló védőbe, ezzel semmire nem megyünk. Az előző héten hozott le a sky egy cikket, amiben volt egy olyan adat, hogy ebben az évben 450+(!!!) sikertelen beadásunk volt már.. na no comment.
Tehát hozni kellene egy Reus féle minőségi szélsőt, plusz egy kiegészítőt, mondjuk Lallana arra megfelelne. Zahát is el kéne játszatni, Januzaj meg alap, viszont egy 18 éves éretlen gyerektől nem lehet csodákat várni. Evra nem bírja ennyi idősen ezt a sok meccset, rengeteg hátul a hibája, igazából Coentrao(bár nem tudom, hogy ő hogy védekezik)/Shaw féle balhátvéd jó lenne, Baines szvsz már túl öreg. Büttner pocsék, őt el kell adni, plusz Moyes Fabioban sem bízik. A középpályán súlyos gondok vannak, Fellaini egyszerűen katasztrófa, én előtte se díjaztam a leigazolását, egy igazi favágó. Cleverley egyre javul, de nem tud igazán kitűnni, a labda nélküli mozgása és a gyors passzai kiválóak, de többet kéne vállalnia. Carrick alap, Fletcho pedig még most éledezik, reméljük minél jobb formában lesz. Ide kéne egy minőségi, szervezni képes kp mint Koke, legszívesebben az ő leigazolását preferálnám. Gündogannak is örülnék, de ahogy olvasgattam ti őt jobban szeretnétek.
Csatár poszttal nincs gond, Welbeck egyre jobb, ahogy megkapja a bizalmat, Hernandez botlábú, max csere lehet, egyszerűen nem lehet nyerni, ha ő kezdő, minden labda elpattan tőle. Rvp ugye alap, viszont én Rooneyt eladnám. Eleve benyújtott két TR-t, egy sírós picsa, és már nem is nyújt annyit. Aki csak a statjait nézi az elájul tőle, viszont a pályán már messze nem nyújt annyit. Hátrajön, elkéri, kiíveli szélre, aztán kocog fel. Rengeteg labda elpattan tőle, egyérintős játékban Kagawa messze veri, max feltolt csatárként lehetne normálisan használni. Nem szervez elég jól, az asszinsztjai nagy része is pontrúgásokból vannak.
Nagyjából ennyi a helyzet nálunk. Ja és annyi, hogy nem vagyok Spurs drukker, csak United. A testvérem szurkol nekik, csak mivel nézi a Tottenham meccseit, gyakran én is bekapcsolódok, ha nem ütközik az én meccsemmel, így már ismerem eléggé őket, és megkedveltem. Viszont semmi érzelem nincs feléjük, tehát nem is zavar ha kikapnak, csak a rangadókon mindig a csirkéknek szurkolok.