Premier League

Foci a Real Madridon túl...
GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 6., hétfő 12:23

tubatibi írta:GT, olyat olvastam,hogy Salamon Kalou hozzátok vagy a Liverpoolhoz szerződik a télen, te örülnél neki? Szerintem tucat játékos, semmivel se lennétek előrébb vele, mint egy Soldaldoval. :roll:
Az kéne még... Teljesen értelmetlen igazolás lenne... :( Ott van Harry Kane, akkor már inkább őt nyomassuk Ade és Soldado mellett.

Egyébként nem lesz nagy költekezés a részünkről a télen, egy csatár (Berbatovról írnak még... Benteke jobb lenne. :D ) és egy balhátvéd érkezése várható talán.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. január 6., hétfő 11:38

GT, olyat olvastam,hogy Salamon Kalou hozzátok vagy a Liverpoolhoz szerződik a télen, te örülnél neki? Szerintem tucat játékos, semmivel se lennétek előrébb vele, mint egy Soldaldoval. :roll:

Közbe a 'Pool Valbuena-t is akarja. :)

Benteke meg az "új Lewandowski" lehet
"If you don't like your destiny, don't accept it."

iker-siker
Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: iker-siker » 2014. január 6., hétfő 11:21

A MU gyenge szereplését szerintem nem lehet egy emberre fogni, Moyes és a csapat egyformán hibás a dologban. Már ott gyanús volt a dolog, hogy a nyári átigazolási időszakban csak szenvedett a csapat, fűért fáért ment az ajánlat a végén, végül érkezett egy Fellaini és kész is vagyunk. Igazából a csapat legnagyobb problémája szerintem is a középpályán van, de a védelemre is ráférne egy kis ráncfelvarrás. De Gea folyamatosan fejlődik, még legalább 10 évre meg van oldva vele a kapuskérdés. Viszont idén elvileg Vidic és Ferdinand szerződése is lejár, nem szabad mindkét játékost elengedni egyszerre. Bár nem mai gyerek egyik sem, sérülések is utolérik őket, de bizonyos meccseken jól jöhet a rutin. Vidicnek adnék még vagy 2 évet. Ferdinand helyére vinnék valakit, Evra helyére Baines jó megoldás lenne jelenleg, 29 éves, Coentrao elég nagy zsákbamacska lenne. A középpálya viszont összehasonlíthatatlan azzal, mikor Giggs, Scholes, Keane és Beckham kergette a labdát ott. Ashley Young, Nani, Kagawa, Valencia csak a csere szintet ütik meg szerintem, Fellaini sokkal többre képes, mint amit mutat, Januzaj óriási játékos lehet, ahogy Cleverley is, Fletcher és Carrick mikor formában van, rendkívül hasznos játékra képes, de egyikük sem tökéletes, míg az új Ronaldinhonak annak idején kikiáltott Anderson szinte sosem kap lehetőséget. Őt teljesen felesleges ott tartani, máshol hasznos vagy meghatározó tag lehetne. A Rooney - Van Persie duó pedig Európa egyik legjobb csatárpárosa, kár lenne elengedni bármelyiket is.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. január 6., hétfő 10:54

Érdekes, hogy az MU Fergievel szenvedett már az elmúlt években, de ezzel a kerettel hozta többé-kevésbé azt, amit elvártak tőle a drukkerek. Tavaly is bajnokok lettek. Én nem hinném, hogy egy teljesen új csapat felépítésére lenne szükség. Inkább kellene egy vezéregyéniség, egy igazi szervező a kp közepére, meg mellé hozni egy jól védekező embert, aki jó párost alkotna a szervezővel. A többi posztra szépen lassan lecserélgetni az embereket. Ronney, RVP alap, őket meg kell tartani, Nani cserének, olykor kezdőnek jó, a védelemmel sincsenek nagy gondok, bár egy Ferdinánd utód elférne. A kp a problémás, de a Cleverly, Carrick, Fletcher, Valencia, Young, Giggs többé kevésbé elég, ők jobbak lennének, ha nem nekik kellene a játékot csinálni, hanem lenne egy motorja a csapatnak.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 6., hétfő 3:41

én Rooneyt eladnám. Eleve benyújtott két TR-t, egy sírós picsa, és már nem is nyújt annyit. Aki csak a statjait nézi az elájul tőle, viszont a pályán már messze nem nyújt annyit. Hátrajön, elkéri, kiíveli szélre, aztán kocog fel. Rengeteg labda elpattan tőle, egyérintős játékban Kagawa messze veri, max feltolt csatárként lehetne normálisan használni. Nem szervez elég jól, az
asszisztjai nagy része is pontrúgásokból vannak.
fura, bár én nem láttam vélhetően annyi meccset mint te, de ha meg kellene neveznem, hogy ki a mu 3 legjobbja ebben a szezonban, őt biztosan közéjük raknám.

másfelől a 11 gólt és 19 gólpasszt nem gondolnám egy fél szezon alatt kevésnek, az ő góljai és gólpasszai nélkül nem is tudom, mi lenne veletek idén.

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2014. január 6., hétfő 0:08

Igazából nagy változások kellenek. Se a taktika nem megy, se a játékosokban nincs meg az a tűz. Ugye a Unitednél mindig is a szélsőjáték volt a fő, viszont egyszerűen a gördülékeny játék elképzelhetetlen Young és Valencia féle barmokkal. Egyik csak színészkedni tud, a másik meg meghúzza, aztán belebikázza az előtte álló védőbe, ezzel semmire nem megyünk. Az előző héten hozott le a sky egy cikket, amiben volt egy olyan adat, hogy ebben az évben 450+(!!!) sikertelen beadásunk volt már.. na no comment.

Tehát hozni kellene egy Reus féle minőségi szélsőt, plusz egy kiegészítőt, mondjuk Lallana arra megfelelne. Zahát is el kéne játszatni, Januzaj meg alap, viszont egy 18 éves éretlen gyerektől nem lehet csodákat várni. Evra nem bírja ennyi idősen ezt a sok meccset, rengeteg hátul a hibája, igazából Coentrao(bár nem tudom, hogy ő hogy védekezik)/Shaw féle balhátvéd jó lenne, Baines szvsz már túl öreg. Büttner pocsék, őt el kell adni, plusz Moyes Fabioban sem bízik. A középpályán súlyos gondok vannak, Fellaini egyszerűen katasztrófa, én előtte se díjaztam a leigazolását, egy igazi favágó. Cleverley egyre javul, de nem tud igazán kitűnni, a labda nélküli mozgása és a gyors passzai kiválóak, de többet kéne vállalnia. Carrick alap, Fletcho pedig még most éledezik, reméljük minél jobb formában lesz. Ide kéne egy minőségi, szervezni képes kp mint Koke, legszívesebben az ő leigazolását preferálnám. Gündogannak is örülnék, de ahogy olvasgattam ti őt jobban szeretnétek.

Csatár poszttal nincs gond, Welbeck egyre jobb, ahogy megkapja a bizalmat, Hernandez botlábú, max csere lehet, egyszerűen nem lehet nyerni, ha ő kezdő, minden labda elpattan tőle. Rvp ugye alap, viszont én Rooneyt eladnám. Eleve benyújtott két TR-t, egy sírós picsa, és már nem is nyújt annyit. Aki csak a statjait nézi az elájul tőle, viszont a pályán már messze nem nyújt annyit. Hátrajön, elkéri, kiíveli szélre, aztán kocog fel. Rengeteg labda elpattan tőle, egyérintős játékban Kagawa messze veri, max feltolt csatárként lehetne normálisan használni. Nem szervez elég jól, az asszinsztjai nagy része is pontrúgásokból vannak.

Nagyjából ennyi a helyzet nálunk. Ja és annyi, hogy nem vagyok Spurs drukker, csak United. A testvérem szurkol nekik, csak mivel nézi a Tottenham meccseit, gyakran én is bekapcsolódok, ha nem ütközik az én meccsemmel, így már ismerem eléggé őket, és megkedveltem. Viszont semmi érzelem nincs feléjük, tehát nem is zavar ha kikapnak, csak a rangadókon mindig a csirkéknek szurkolok.

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. január 5., vasárnap 23:31

És Moyes csak elősegíti a többi csapat átoktörését.
Pár hete a Newcastle verte meg a MU-t odahaza, akkor volt valami stat, hogy sok évtizede nem nyertek a szarkák az Old Traffordon. Moyes-féle MU ellen megszakították a sorozatot. itt is van:
- a „szarkák” 1972 után először nyertek mérkőzést az Old Traffordon
- plusz mégegy: a MU-val 2002 után kapott ki újra 2x egymás után otthon.

most a Swansea ellen pedig újabb átok tört meg, mivel még soha nem nyertek a MU ellen.
ezen hír alatt volt egy jó ksi komment! :D
- Moyes making dreams come true for other teams :lol:

picit talán össze lehet mosni a MU-t és a Milant. Egyiknél sem tartottak keretfeltöltést menet közben, sehol sem építettek be normális, minőségi fiatalokat, csak a selejteket hozták és mindkét helyen simán játszottak még a 35+, de sokszor még a 40+ éves játékosok is. Milannál a pénz is közrejátszott, de a két eset hasonló. Amott már eltakarították a legtöbb túlkoros játékost, most a MU-n a sor, hogy kipucolja őket: Vidic anno világlegjobbjai között volt számontartva, de amikor idén belenéztem MU meccsekbe ő is elég sokat bakizott a komplett védelemmel együtt. a kp átjáróház amióta nincsen Scholes, és akkor is egy igen idős játékos volt a csapat motorja. Szerintem igazából a komplett csapat kuka pár játékost leszámítva, de páran maradhatnának cserének, viszont jó nagy bevásárlást kéne tartani, hogy fejlődés legyen és ez sztem nem megy egyik évről a másikra - lesz pár BL mentes év. Szét kell nézni Angliában is és hozni az erősebb középcsapatoktól játékosokat (Cabaye se a szarkáknál fog megöregedni, ahogy a Digi stúdiójában mondták a MU elleni gólja után, stb).
(Megvették Kagawát, ahogy olvastam, hallottam, nézem alig játszatják, akkor sem a helyén... Zahát is elhozták, de egyelőre semmi, Ashley Young kuka pedig előző klubjában még jó volt, Nani a köv CR? kacc-kacc. kuka. Anderson dettó és sok ilyen van. Chicharito pedig korábban az örökös megmentő volt - sok gólja győzelmet, pontot ért, és ő is alig játszik).
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 5., vasárnap 23:01

GT37 írta:
Marci77 írta:Nyugodtan mehet,ott úgyse nyer semmit. :mrgreen:
Dehogynem... Három év múlva már a BL-győzelemért fogunk harcolni, miután porig aláztuk a PL-t. :coffee: :lol:
Ideje kikapcsolni a Fifát. :D

Amúgy utána néztem ennek a mezszppnzoros dolognak:
2011-13ig az Aurasma volt a PLben,az Investec Bank a többi sorozatban. Most 2013-tól HP a PLben,máshol pedig AIA. (az előfordulhat hogy valamikor nem AIA van írva gondolom hanem valami leányvállalat vagy ilyesmi.)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 5., vasárnap 22:54

Marci77 írta:Nyugodtan mehet,ott úgyse nyer semmit. :mrgreen:
Dehogynem... Három év múlva már a BL-győzelemért fogunk harcolni, miután porig aláztuk a PL-t. :coffee: :lol:

Marci77
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 5., vasárnap 22:50

GT37 írta:
Marci77 írta:RvP hallgathat a gyerekkori énjére,mehet tovább álmai Chelseajébe :D (mondjuk)
Jöhetne hozzánk is, Adebayorral ellennének. :D Az Arsenal-drukkerek biztos örülnének neki. :lol:
Nyugodtan mehet,ott úgyse nyer semmit. :mrgreen:

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2014. január 5., vasárnap 22:44

az mu-nak egy nagy tisztítás kéne. kiszórni a keret felét, mert még álmukban sem engedném őket pályára lépni vörösben - azért elég nagy a tradíció - és egy 100 milliós átigazolási szezonnal feltölteni a keretet az arra érdemesekkel. vannak játékosok, akik ugyan nem angolok, nem is hazai nevelések, de minőségben sokkal magasabb szintet képviselnek és még olcsóbbak is lennének, mint például amennyire tartanak egy cleverleyt. scholes személyében kihalt a játékuk alapja, hiába van rooney, aki egy erős iparos és egy rvp, aki jó csatár ugyan, de a vakok közt csak a félszemű.
nincs igazi vérbeli klasszis, aki még a szar játékból is képes megnyerni a meccset.

sírógörcsöt kaptam, amikor az albiban az mu szurkoló haverommal néztünk egy pár bajnokit. se színe se szaga az egész, ennél még a sokat ekézett mourinho-chelsea is jobban játszik.
ha már nézhetetlen a játék, legalább a győzelmek jöjjenek, de se játék se pont nincs.

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 5., vasárnap 22:35

Marci77 írta:RvP hallgathat a gyerekkori énjére,mehet tovább álmai Chelseajébe :D (mondjuk)
Jöhetne hozzánk is, Adebayorral ellennének. :D Az Arsenal-drukkerek biztos örülnének neki. :lol:

Marci77

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 5., vasárnap 22:10

Szép volt MU :D
RvP hallgathat a gyerekkori énjére,mehet tovább álmai Chelseajébe :D (mondjuk)

Balii
Kedvenc játékosaid: CR7,R9,Roberto Carlos,Zidane

HozzászólásSzerző: Balii » 2014. január 5., vasárnap 20:40

Remélem Rooneyt elhozzuk ha esetleg lemaradnak majd a BL helyekről,nem lesz fiatalabb ő se de legalább egy igazi klasszis és csak úgy mint CR esetében a korral együtt sokkal éretebb lett a játéka és a rengeteg rutin se elhanyagolható.És ha az igaz hogy 30millió euro az ára akkor a többi hasonló szintűekhez képest még ingyen is van; vagy akár egy DM Rooney cserében is benne lehetne az MU

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 5., vasárnap 20:39

Balii írta:byebye United :D Még hogy Januzaj az új CR...szeretem az ilyen hypokat
Pedig tisztán látszik rajta. :D

wZoLee7 írta:hát a MU idén nem nyer akkor semmit

Ez már hetek/hónapok óta nyilvánvaló.
Caraway írta:Igazából a csapatnak gyorsan szüksége lenne egy balhátvédre, egy kreatív kk-ra plusz egy szélsőre, de Moyes úgyse fogja ezeket meghúzni. A sok hulladékot pedig ki kéne dobni, gondolok itt a Büttner, Young, Anderson, Valencia négyesre.
Evrával mi van? cleverly,fellaini,kagawa? ők milyenek? Valencia eléggé univerzális,cserének szerintem elég jó.
Rooneyt nem lehetne visszábbvonni? Előtte RVP és welbeck....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Caraway

HozzászólásSzerző: Caraway » 2014. január 5., vasárnap 20:02

wZoLee7 írta:hát a MU idén nem nyer akkor semmit, a bajnokságban majd jönnek nekik is az erős ellenfelek és szépen lemaradnak még a bl helyezésektől is...Rooney vagy RvP lép le először ha nem lesz edző váltás? :D
Rooney, ez természetes. Már várom, hogy mikor fogja beadni a 3. TR-jét.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 5., vasárnap 19:55

hát a MU idén nem nyer akkor semmit, a bajnokságban majd jönnek nekik is az erős ellenfelek és szépen lemaradnak még a bl helyezésektől is...Rooney vagy RvP lép le először ha nem lesz edző váltás? :D

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. január 5., vasárnap 19:53

Kellene nekik egy CR. Mert Nani nem az, és Rooney sem.
"And my heart will leave you never."

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 5., vasárnap 19:39

Caraway írta: Anderson
Ja, hogy ő még ott van? :lol: OMG.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Caraway

HozzászólásSzerző: Caraway » 2014. január 5., vasárnap 19:38

Igazából a csapatnak gyorsan szüksége lenne egy balhátvédre, egy kreatív kk-ra plusz egy szélsőre, de Moyes úgyse fogja ezeket meghúzni. A sok hulladékot pedig ki kéne dobni, gondolok itt a Büttner, Young, Anderson, Valencia négyesre.

Vissza: