Ez a hír, HA IGAZ elég sok kérdésre ad amùgy választ. Főként azzal kapcsolatba, hogy akarunk venni csatárt, és azt, hogy Morata a vezetőségnekk is kevés, de még Benya sorsa is kérdéses... Lehet készülni, hogy nyáron jön egy csatár, és ha lehet tippelni akkor ebből Suarez lesz...Realista24 írta:Mondjuk, ha ez igaz, akkor Pérezéknek totálisan elment az esze, már megint. Évi 20 milliót kiadni egy nulla marketingértékkel rendelkező játékosra...Plusz, ha hozzáveszem az aláírási pénzt és az ügynök bónuszát, az egy évre lebontva még plusz 4 millió...

Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Remy írta:Casemiro kölcsönadását most már támogatom. Tényleg nulla, amit itt játszik, és egy Malaga nem lenne rossz hely. Spanyolban tolná, és végre játszhatna. Fél év azért hosszú idő, bele tudna rázódni az első osztályba. Aztán nyáron eldőlne, hogy mi lesz vele.
Teljes szívemből egyetértenék, ha nem lenne úgyis egy hiányzónk kkp poszton. Mivel szerintem a gyereken egy kölcsönadás sem segíthet, ezért én inkább maradjon, vészmegoldásnak jó, nyáron meg rendezzük ezt a posztot. Legalább is nagyon remélem, mert nincs rendezve idestova 10 éve.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Viszont akkor még télen kellene oda valaki a kkp-ra, mert 4-en (Casemiro nélkül) vannak 3 posztra.Remy írta:Casemiro kölcsönadását most már támogatom. Tényleg nulla, amit itt játszik, és egy Malaga nem lenne rossz hely. Spanyolban tolná, és végre játszhatna. Fél év azért hosszú idő, bele tudna rázódni az első osztályba. Aztán nyáron eldőlne, hogy mi lesz vele.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Casemiro kölcsönadását most már támogatom. Tényleg nulla, amit itt játszik, és egy Malaga nem lenne rossz hely. Spanyolban tolná, és végre játszhatna. Fél év azért hosszú idő, bele tudna rázódni az első osztályba. Aztán nyáron eldőlne, hogy mi lesz vele.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mondjuk, ha ez igaz, akkor Pérezéknek totálisan elment az esze, már megint. Évi 20 milliót kiadni egy nulla marketingértékkel rendelkező játékosra...
Plusz, ha hozzáveszem az aláírási pénzt és az ügynök bónuszát, az egy évre lebontva még plusz 4 millió...

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
nyáron kellett volna elhozni és akkor most nem kellett volna megint licitlálgatni mint neymarnál. mondjuk ha egyáltalán igaz a sztori. az viszont tény hogy Lewa a Realt is szóba hozta mint célpont, csak éppen lehet hogy felverje a fizuját.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Uli Hoeness hadüzenetnek vette azt, hogy rá mertünk licitálni Lewára... Most mi lesz!?

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ez igaz,én arra gondoltam,hogy mintha kezdené visszahozni a formáját,(nem nézek sok borussia meccset,Kerlontol vettem az értesülést,ha nem így van akkor tessék rajta számon kérniSahin sem lesz már olyan, mint volt, akkora játékos meg plána nem, amekkora lehetett volna belőle

Amit meg Klopp-ról mondasz,azt adom.Nem hiszem hogy èlete végéig a dortmundnál szeretne dolgozni,amennyire felkapott edző..(és nem ok nélkül)
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- iker-siker
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Sahin sem lesz már olyan, mint volt, akkora játékos meg plána nem, amekkora lehetett volna belőle. Nálunk nagyon csúnyán megtört a karrierje, és bár nem játszott sokat, de amikor lehetőséget kapott, akkor sem tudott élni vele. Szerintem Gündogan oda vissza veri minden tekintetben, bár nála meg ez a hátsérülés lehet, ami gondot okozhat a karrierjében.De ott van Sahin,ő potolhatja.
Mindkét dolgot adom. Nagyon jól szúrják ki a tehetséges játékosokat, és nagyon jól építik be őket a csapatba. De ott is lehet majd hiba, nem fogja mindenki beváltani az ígéreteket. Klopp keze alatt valószínűleg rendben lesz a csapat, nagyon egyben vannak (mármint ő, meg a csapat), de nem hiszem, hogy a karrierje végéig ő fogja trenírozni a gárdát.Mindig megtalálják az utódokat,jó ott a "figyelőrendszer",kiszúrják a tehetségeket,és Klopp ezeket nagy szakértelemmel be is építi a csapatba.
Szerintem jelenleg ő a Dortmund legjobb játékosa. Az más kérdés, hogy vannak akik tudják pótolni 1-2 meccsen, de hogy hosszú távon mire mennének/mennek majd nélküle, más kérdés. Igaz van még rajta kívül egy Bender meg Hummels is (Gündoganon kívül), akik hozzájárulnak a sikerekhez, de szerintem pár éven belül ők is szintet lépnek.Reus pedig egyáltalán nem olyan fontos láncszeme a csapatnak, mint sokan gondolják.
Nagyon kíváncsi leszek, kivel/kikkel fognak erősíteni, Kagawa visszahozatala szerintem nagyon jó döntés lenne, ezen kívül lehet még olvasni Matic, De Bruyne, Halilovic, Podolski féle arcokról, akik ha igazán komoly erősítést nem jelentenének, de végül is, velük lehetne tartani a szintet.
- Galacticos
akkor meg is van ronaldo kinek ajánlja majd a holnapi góljait.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
hát igen, na ő zseni volt.realistahuni írta:Elhúnyt Eusebio, a valaha volt egyik legnagyobb portugál játékos.![]()
Nyugodjon Békében!
no offense.

Hogy mi van??kapor_89 írta:Gündogan ebben az évben nem is játszott, de eddig nélküle is megoldották. Én inkább Reustól tenném függővé a Dortmundot, zseniális a pali, félek hogy ő is dobbant. Tuti lesz érte ajánlat, már csak az a kérdés, hogy milyen..

Teljesen egysíkúvá, ötlettelenné vált a játékuk azzal, hogy Götzével ketten nincsenek a csapatban
Reus pedig egyáltalán nem olyan fontos láncszeme a csapatnak, mint sokan gondolják. és ezzel nem akartam lealacsonyítani őt, mert nagyon jó játékosnak tartom őt is
- morientes
Igaz,de Gundogant csak megemlítettem,mert ugye most eléggé reflektorfénybe van.De ott van Sahin,ő potolhatja.Na de a lényeg,hogy én azt hiszem hogy Reus esetleges távozásával sem,esnek olyan látványosan vissza.Ha viszont Klopp menne akkor azt hiszem igen.kapor_89 írta:Gündogan ebben az évben nem is játszott, de eddig nélküle is megoldották. Én inkább Reustól tenném függővé a Dortmundot, zseniális a pali, félek hogy ő is dobbant. Tuti lesz érte ajánlat, már csak az a kérdés, hogy milyen..
LEGIO PATRIA NOSTRA

-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Gündogan ebben az évben nem is játszott, de eddig nélküle is megoldották. Én inkább Reustól tenném függővé a Dortmundot, zseniális a pali, félek hogy ő is dobbant. Tuti lesz érte ajánlat, már csak az a kérdés, hogy milyen..
- morientes
Én nem féltem őket.Mindig megtalálják az utódokat,jó ott a "figyelőrendszer",kiszúrják a tehetségeket,és Klopp ezeket nagy szakértelemmel be is építi a csapatba.Gond csak akkor lehet igazán,ha megúnja a dortmundi padot,és elfogadja valamelyik nagy klub ajánlatát...iker-siker írta:Ez tény, de a múltkor elengedett beszólása után, nem hiszem, hogy fenn áll a veszély, hogy a Barcába igazoljon. Sajnos azonban, ha ő és Gündogan is távozik, tartok tőle, hogy a Dortmund végleg szétesik, és azt, amit éveken át felépítgettek, kezdhetik az elejéről.és inkább a bayernbe igazoljon mint a barcába
Ha elmegy még Reus,meg Gündogan esetleg lehet 1-2,hozzávetőlegesen gyengébb szezon,de abban biztos vagyok hogy tudják őket pótolni majd.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- iker-siker
Ez tény, de a múltkor elengedett beszólása után, nem hiszem, hogy fenn áll a veszély, hogy a Barcába igazoljon. Sajnos azonban, ha ő és Gündogan is távozik, tartok tőle, hogy a Dortmund végleg szétesik, és azt, amit éveken át felépítgettek, kezdhetik az elejéről.és inkább a bayernbe igazoljon mint a barcába
Reusban még hiszek, hogy ő az egyetlen akinek jelent is valamit a BVB ,de ha egyre több haverja lesz a BM-nél akkor könnyen beadhatja a derekát. és inkább a bayernbe igazoljon mint a barcába.
- iker-siker
Érdekes, hogy míg a Baryern tud a legnagyobb riválisaitól is igazolni, nekünk nem lehet. Oké, hogy ez az úriemberek klubja, meg hogy Lewa most szabadon tárgyalhatott, de nem ez volt az első eset. A Bayern Németországból "összekukázza" a hazai vagy éveken át a Bundesligában pallérozódott játékosokat, szinte rizikó nélkül igazol, mert nagyon kevés így az olyan arc, aki nem válik be. Nálunk is lehetne néha ilyesmit csinálni, mert Isco előtt nem igazán volt ilyen (Illara nálam még nem bizonyított), ott pedig szinte kivétel nélkül bizonyítanak a korábban is jó szezonokat futó játékosok. Nem mondom, hogy Lewa itt megállta volna a helyét, talán annyit hozott volna, mint Benzema, de ez kevés. Viszont tartok tőle, hogy jövőre Reust is elviszik, mert hát semi Ribéry, sem Robben nem lesz már fiatalabb. Akkor pedig nem sokat gyengülnek majd, ha gyengülnek egyáltalán.Lewa 2019-ig a Bayerné, hivatalos
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Lewa 2019-ig a Bayerné, hivatalos