Egyébként Coentrao milyen? Bevallom, alig láttam játszani, így nem igazán tudok róla véleményt formálni, de az, hogy még csak 25 éves nagyon hízelgő.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2014. január 6., hétfő 16:48
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 6., hétfő 13:12
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 6., hétfő 12:23
Az kéne még... Teljesen értelmetlen igazolás lenne...tubatibi írta:GT, olyat olvastam,hogy Salamon Kalou hozzátok vagy a Liverpoolhoz szerződik a télen, te örülnél neki? Szerintem tucat játékos, semmivel se lennétek előrébb vele, mint egy Soldaldoval.![]()
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. január 6., hétfő 11:38
HozzászólásSzerző: iker-siker » 2014. január 6., hétfő 11:21
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. január 6., hétfő 10:54
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 6., hétfő 3:41
fura, bár én nem láttam vélhetően annyi meccset mint te, de ha meg kellene neveznem, hogy ki a mu 3 legjobbja ebben a szezonban, őt biztosan közéjük raknám.én Rooneyt eladnám. Eleve benyújtott két TR-t, egy sírós picsa, és már nem is nyújt annyit. Aki csak a statjait nézi az elájul tőle, viszont a pályán már messze nem nyújt annyit. Hátrajön, elkéri, kiíveli szélre, aztán kocog fel. Rengeteg labda elpattan tőle, egyérintős játékban Kagawa messze veri, max feltolt csatárként lehetne normálisan használni. Nem szervez elég jól, az
asszisztjai nagy része is pontrúgásokból vannak.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2014. január 6., hétfő 0:08
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. január 5., vasárnap 23:31
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 5., vasárnap 23:01
Ideje kikapcsolni a Fifát.GT37 írta:Dehogynem... Három év múlva már a BL-győzelemért fogunk harcolni, miután porig aláztuk a PL-t.Marci77 írta:Nyugodtan mehet,ott úgyse nyer semmit.![]()
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 5., vasárnap 22:54
Dehogynem... Három év múlva már a BL-győzelemért fogunk harcolni, miután porig aláztuk a PL-t.Marci77 írta:Nyugodtan mehet,ott úgyse nyer semmit.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 5., vasárnap 22:50
Nyugodtan mehet,ott úgyse nyer semmit.GT37 írta:Jöhetne hozzánk is, Adebayorral ellennének.Marci77 írta:RvP hallgathat a gyerekkori énjére,mehet tovább álmai Chelseajébe(mondjuk)
Az Arsenal-drukkerek biztos örülnének neki.
HozzászólásSzerző: Marky » 2014. január 5., vasárnap 22:44
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 5., vasárnap 22:35
Jöhetne hozzánk is, Adebayorral ellennének.Marci77 írta:RvP hallgathat a gyerekkori énjére,mehet tovább álmai Chelseajébe(mondjuk)
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 5., vasárnap 22:10
HozzászólásSzerző: Balii » 2014. január 5., vasárnap 20:40
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 5., vasárnap 20:39
Pedig tisztán látszik rajta.Balii írta:byebye UnitedMég hogy Januzaj az új CR...szeretem az ilyen hypokat
wZoLee7 írta:hát a MU idén nem nyer akkor semmit
Evrával mi van? cleverly,fellaini,kagawa? ők milyenek? Valencia eléggé univerzális,cserének szerintem elég jó.Caraway írta:Igazából a csapatnak gyorsan szüksége lenne egy balhátvédre, egy kreatív kk-ra plusz egy szélsőre, de Moyes úgyse fogja ezeket meghúzni. A sok hulladékot pedig ki kéne dobni, gondolok itt a Büttner, Young, Anderson, Valencia négyesre.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2014. január 5., vasárnap 20:02
Rooney, ez természetes. Már várom, hogy mikor fogja beadni a 3. TR-jét.wZoLee7 írta:hát a MU idén nem nyer akkor semmit, a bajnokságban majd jönnek nekik is az erős ellenfelek és szépen lemaradnak még a bl helyezésektől is...Rooney vagy RvP lép le először ha nem lesz edző váltás?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 5., vasárnap 19:55
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. január 5., vasárnap 19:53
Jelenlévő fórumozók: 28 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem