Egy korsó sörrel kajakul nyakon öntött egy bajor hostess csajt. Szemmel láthatóan nagyon élvezte a csínyt

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. május 11., szombat 17:50
HozzászólásSzerző: Corleone » 2013. május 11., szombat 16:13
Bizony. :-) Jó lenne nézni, hogy mezőnyben milyen, de hát a kézi most az első..nmate írta:Ha jól látom, újabb Carvajal gólpasszNem láttam, mert a kézi meccs megy, de ez már a 8. neki.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 11., szombat 16:09
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 5., vasárnap 23:09
Én nem,ahogy mondtam is a foci drukkerek zöme,nem az eszükről híresek.......ez nem csak pénzről,talán nem vagyok nagyon túlzó ha azt írom,inkább a presztízs.......egy BM nem Dortmund....ez sima leves.én teljes mértékbe megtudom érteni amit csinálnak a dortmund szurkolók. halottam még pár hasonló dolgot, h götzés mezbe kimentek meccsre és a szám illetve a név át volt húzva vagy, hogy 10es dortmundos mez judas felírattal.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 5., vasárnap 16:25
ez sem fog sokaig tartani, ahogy Neuernel sem demonstraltak sokaig.fringsquad írta:azért a dortmund szurkolók transzparense se volt semmi![]()
'"Das Streben nach Geld zeigt, wie viel Herz man wirklich hat.. verpiss dich Götze!" ez vmi ilyesmit jelent: A pénzért való harcolás/törekvés mutatja meg kinek mijen szíve van valójában, bazd meg Götze!
én teljes mértékbe megtudom érteni amit csinálnak a dortmund szurkolók. halottam még pár hasonló dolgot, h götzés mezbe kimentek meccsre és a szám illetve a név át volt húzva vagy, hogy 10es dortmundos mez judas felírattal.
arra viszont kíváncsi lennék mi történne, ha 0-0ás eredménynél egy Götze gól döntene és azzal BL-t nyerne a dortmund. áldásom, hogy így legyen!
HozzászólásSzerző: fringsquad » 2013. május 5., vasárnap 12:25
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. május 4., szombat 22:41
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. május 4., szombat 20:44
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 2., csütörtök 15:23
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 2., csütörtök 11:03
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 2., csütörtök 6:59
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 29., hétfő 19:56
a dortmundnal kezdhetik elolrol az epitkezest, de van naluk egy jo alap. Szalaibol kineznem, h jo lenne a Dortmunban de nem hozna le olyan szintet mint Leva. De kezdesnek szerintem bevalhat. Mar ha igazak a hirek.lobo írta: Ha jól emlékszem pont a Dortmund érdeklődött iránta legutóbb ("régebben meg lehetett hallani Arsenal-t is"). Azért egy Mainz szintű csapatban 13 gólt rúgni nem rossz teljesítmény. Kár a sérüléséért.
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 29., hétfő 19:48
HozzászólásSzerző: lobo » 2013. április 29., hétfő 17:25
Donát írta:Nagy csapat? Én azt kétlem, esetleg nagyobb csapat,mint a Mainz, de reálisan nézve szerintem ő csak a mi, magyar szívünk szerint való topligás élcsapatba.
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. április 29., hétfő 17:18
Nagy csapat? Én azt kétlem, esetleg nagyobb csapat,mint a Mainz, de reálisan nézve szerintem ő csak a mi, magyar szívünk szerint való topligás élcsapatba.Gabo írta:Pedig biztos voltam benne, hogy év végén elviszi egy nagy csapat. De így már kételkedek.Remy írta:Szalai megsérült. Vége a szezonjánakKár pedig 1-2 gólt biztos szerzett volna. Mondjuk a 13 gólja így sem rosszt.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. április 29., hétfő 17:04
HozzászólásSzerző: Gabo » 2013. április 28., vasárnap 23:12
Pedig biztos voltam benne, hogy év végén elviszi egy nagy csapat. De így már kételkedek.Remy írta:Szalai megsérült. Vége a szezonjánakKár pedig 1-2 gólt biztos szerzett volna. Mondjuk a 13 gólja így sem rosszt.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. április 28., vasárnap 14:43
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 27., szombat 19:02
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. április 27., szombat 18:57
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem