mocsok írta:jaja, ezért van itt ez a topic madridomon.Drake írta:Alexis.
Jobban szeret értelmes emberek társaságában lenni!!

HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. január 5., vasárnap 20:28
mocsok írta:jaja, ezért van itt ez a topic madridomon.Drake írta:Alexis.
HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. január 5., vasárnap 20:05
Akkor azt is láttad akkor, hogy mindegyik jogos volt, sőt, még lehetet volna még 2-3 lazán, Ramosról 3-4 simán. Nézd vissza azokat a meccseket.MorataMartin írta:Az se véletlen, hogy amikor kirobbant a Blatter szavai utáni balhé, hogy rögtön 3 meccsen 5 tizenegyest ítéltek ellenünk...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 5., vasárnap 19:59
ne csináld épp ilyenért vannak most leszólva a barca drukkerekMorataMartin írta:Az se véletlen, hogy amikor kirobbant a Blatter szavai utáni balhé, hogy rögtön 3 meccsen 5 tizenegyest ítéltek ellenünk...
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. január 5., vasárnap 19:45
Most csak trollkodsz,vagy ezt komolyan is gondolod?MorataMartin írta:Az se véletlen, hogy amikor kirobbant a Blatter szavai utáni balhé, hogy rögtön 3 meccsen 5 tizenegyest ítéltek ellenünk...
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. január 5., vasárnap 19:22
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 5., vasárnap 19:12
Marci írta:Egyrészt, másrészt meg kiegyenlítődik a dolog bőven. Csak akkor meg kussolunk.Most mit tegyünk? Tudsz ellene tenni? Nem! Megtudod változtatni? Nem! Attól jobb lesz, ha most itt mindenfélét leírunk? Nem! Hát akkor?
Zavarni zavar ez a sok hiba, de most mit tegyünk?
Sok mindenben igaza van RMCF-nek, de aki azt hiszi, hogy nyomják egyik, vagy másik csapatot az hülye.
Egy tévedés oda, kettő ide, és fordítva. Emlékezhetünk mi is az Elche ellen mi volt.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 5., vasárnap 17:59
wow.Egyrészt, másrészt meg kiegyenlítődik a dolog bőven. Csak akkor meg kussolunk.
Sok mindenben igaza van RMCF-nek, de aki azt hiszi, hogy nyomják egyik, vagy másik csapatot az hülye.
Egy tévedés oda, kettő ide, és fordítva. Emlékezhetünk mi is az Elche ellen mi volt.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. január 5., vasárnap 17:38
jaja, ezért van itt ez a topic madridomon.Drake írta:Alexis.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 5., vasárnap 17:25
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 5., vasárnap 17:08
Ez igaz,csakhogy itt a sport tisztaságáról kellene szóljon a dolog,meg a játékvezetés hozzáértéséről,a nem részrehajlásról,akár real vagy barca,csak hogy ebben az esetben ilyenről szó sincsen.Sok mindenben igaza van RMCF-nek, de aki azt hiszi, hogy nyomják egyik, vagy másik csapatot az hülye.
HozzászólásSzerző: Marci » 2014. január 5., vasárnap 17:02
Egyrészt, másrészt meg kiegyenlítődik a dolog bőven. Csak akkor meg kussolunk.Most mit tegyünk? Tudsz ellene tenni? Nem! Megtudod változtatni? Nem! Attól jobb lesz, ha most itt mindenfélét leírunk? Nem! Hát akkor?
Zavarni zavar ez a sok hiba, de most mit tegyünk?
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 5., vasárnap 17:00
Így van.Le sem kell játszani a meccset,hisz ha a barca "magasabb fokozatra kapcsolna" minimum 10 lenne közte...az hogy a partjelző benéz egy lest,vagy a bíró egy véleményes 11-est az már kit érdekel...Mondtam Én olyat,hogy nem volt les? :| És igen a lesgól nélkül 1-0 lenne.De ha a Barca magasabb fokozatra kapcoslna,akkor 10 perc alatt lőnének gólt.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. január 5., vasárnap 16:59
Lehet a hétközi kupameccsen játszik valamennyit,de én személy szerint nem erőltetném, még az AtMa ellen sem,annyit nem ér az egész,hogy rásérüljön megint.csabi* írta:messi mikor tér vissza ?
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. január 5., vasárnap 16:56
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. január 5., vasárnap 16:52
Most mit tegyünk? Tudsz ellene tenni? Nem! Megtudod változtatni? Nem! Attól jobb lesz, ha most itt mindenfélét leírunk? Nem! Hát akkor?heccsat írta: ezért nem értem a madridista hozzászólók hozzáállását, mert az, hogy a barcások védik magukat még megértem, még ha ők is tudják, hogy nincs igazuk, de az, hogy már az sem zavar senkit, hogy állandóan támogatják őket még itt sem, nekem kicsit fura
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 5., vasárnap 16:50
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. január 5., vasárnap 16:45
igen én is, ezért nem értem a madridista hozzászólók hozzáállását, mert az, hogy a barcások védik magukat még megértem, még ha ők is tudják, hogy nincs igazuk, de az, hogy már az sem zavar senkit, hogy állandóan támogatják őket még itt sem, nekem kicsit furaSavant írta:Am. ha így áll hozzá az ember -meg az Elche- ahogy itt egypáran, h 6 vagy 7-0 lesz, akkor minek lejátszani a meccseket? Csinálni kéne egy netes szavazást mi legyen a vége, kiknek a góljaival aztán kész. LOL
HozzászólásSzerző: Savant » 2014. január 5., vasárnap 16:43
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. január 5., vasárnap 16:39
Mondtam Én olyat,hogy nem volt les?heccsat írta:hülye beszólásaiddal, ráadásul védve a szar ítéletet nem igazán kéne arcoskodnod.Drake írta:gen,te láttad,hogy les.Szerintem jelentkezz a La Ligánál partjelzőnek,tovább emeléd a Spanyol játékvezetés színvonalát..
hiába viccelődsz, ami tvből szar szögből látható, hogy les, azt senki nem magyarázza be, hogy nem látta.
Egyébként, annélkül most 1-0 lenne ugye tudod?
Jelenlévő fórumozók: 33 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem