Pár hete a Newcastle verte meg a MU-t odahaza, akkor volt valami stat, hogy sok évtizede nem nyertek a szarkák az Old Traffordon. Moyes-féle MU ellen megszakították a sorozatot. itt is van:
- a „szarkák” 1972 után először nyertek mérkőzést az Old Traffordon
- plusz mégegy: a MU-val 2002 után kapott ki újra 2x egymás után otthon.
most a Swansea ellen pedig újabb átok tört meg, mivel még soha nem nyertek a MU ellen.
ezen hír alatt volt egy jó ksi komment!

- Moyes making dreams come true for other teams

picit talán össze lehet mosni a MU-t és a Milant. Egyiknél sem tartottak keretfeltöltést menet közben, sehol sem építettek be normális, minőségi fiatalokat, csak a selejteket hozták és mindkét helyen simán játszottak még a 35+, de sokszor még a 40+ éves játékosok is. Milannál a pénz is közrejátszott, de a két eset hasonló. Amott már eltakarították a legtöbb túlkoros játékost, most a MU-n a sor, hogy kipucolja őket: Vidic anno világlegjobbjai között volt számontartva, de amikor idén belenéztem MU meccsekbe ő is elég sokat bakizott a komplett védelemmel együtt. a kp átjáróház amióta nincsen Scholes, és akkor is egy igen idős játékos volt a csapat motorja. Szerintem igazából a komplett csapat kuka pár játékost leszámítva, de páran maradhatnának cserének, viszont jó nagy bevásárlást kéne tartani, hogy fejlődés legyen és ez sztem nem megy egyik évről a másikra - lesz pár BL mentes év. Szét kell nézni Angliában is és hozni az erősebb középcsapatoktól játékosokat (Cabaye se a szarkáknál fog megöregedni, ahogy a Digi stúdiójában mondták a MU elleni gólja után, stb).
(Megvették Kagawát, ahogy olvastam, hallottam, nézem alig játszatják, akkor sem a helyén... Zahát is elhozták, de egyelőre semmi, Ashley Young kuka pedig előző klubjában még jó volt, Nani a köv CR? kacc-kacc. kuka. Anderson dettó és sok ilyen van. Chicharito pedig korábban az örökös megmentő volt - sok gólja győzelmet, pontot ért, és ő is alig játszik).