Marci írta:Egyrészt, másrészt meg kiegyenlítődik a dolog bőven. Csak akkor meg kussolunk.Most mit tegyünk? Tudsz ellene tenni? Nem! Megtudod változtatni? Nem! Attól jobb lesz, ha most itt mindenfélét leírunk? Nem! Hát akkor?
Zavarni zavar ez a sok hiba, de most mit tegyünk?
Sok mindenben igaza van RMCF-nek, de aki azt hiszi, hogy nyomják egyik, vagy másik csapatot az hülye.
Egy tévedés oda, kettő ide, és fordítva. Emlékezhetünk mi is az Elche ellen mi volt.
Soha nem mondtam hogy szándékos....nem mondtam hogy a birók úgy mennek fel a pályára hogy a barcának kell győznie,de azt már igen....azt mondtam,hogy a barca maga egy szimpátia gyár,akik szándákosan állitják be magukat sokkal másabbnak mint amilyenek,a tökéletesség,a példa szinonimái......ez egy emberre,akár biró,drukker,vagy média dolgozóra hatással van. Ezt a jelenséget elég sokat figyeltem,bár ez sokaknak semmit sem mond,mert azt hiszik annyiból állt,hogy évente 2 elolvastam a blikket.
A tévedések,2006-2011 között NEM EGYENITETTÉK ki egymást.....replika rád: Aki azt hiszi hogy igen,az HÜLYE.