Premier League

Foci a Real Madridon túl...
tucsoki

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. január 5., vasárnap 18:35

CFC95 írta:Sziasztok! Új vagyok a fórumon, és Chelsea szurkoló vagyok. Párszor már látogattam ide, de csak a PL topikba, és azt vettem észre, hogy elég sokat szidjátok Oscart. Ennek mi az oka?

Majd írok indoklást is, hogy én miért látom jónak, de aki látta a mai, vagy a Soton elleni meccsünket, annak szerintem nem nagyon kell regényt írnom.
Én se értem. Korábban megjegyeztem, hogy szerintem Oscar sokkal érettebb (és intelligensebb) játékos mint Coutinho, de többnyire csak nevetgéltek rajta. Elég sokan csak sodródnak az árral...

CFC95
Kedvenc játékosaid: Lampard, Terry
Kedvenc csapatod: Chelsea

HozzászólásSzerző: CFC95 » 2014. január 5., vasárnap 18:27

Sziasztok! Új vagyok a fórumon, és Chelsea szurkoló vagyok. Párszor már látogattam ide, de csak a PL topikba, és azt vettem észre, hogy elég sokat szidjátok Oscart. Ennek mi az oka?

Majd írok indoklást is, hogy én miért látom jónak, de aki látta a mai, vagy a Soton elleni meccsünket, annak szerintem nem nagyon kell regényt írnom.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 5., vasárnap 17:47

Volt olyan is, ha jól emlékszem, hogy ő az új Zidane... de lehet, hogy rosszul emlékszem. :hmmm:
Lehetett volna....biz isten ha csak a focival törődött volna,ha nem elégszik meg azzal ami,akkor talán lehetett volna....Ha a tehetségét nem váltja aprópénzre,ha azon van hogy megerősödjön,ha hangsúlyt fektet arra,hogy fejlessze a rosszabbik lábát,akkor ha nem is egy Zidane,de egy közel hasonló képességű játékos válhatott volna belőle....példát kllett volna vennie Ronaldorol,aki pont ezzel a maximumalizmussal lett az aki,aki rájött arra,hogy ha nem fejleszti a képességeit,akkor csak egy jó,ámde nem klasszis játékos marad...Özil nem egy Ronaldinho,akit 3 kva közül kellett kihúzni egy párizsi luxus szállóban,hogy öreg hát este meccsed van...ő sose volt akkora tálentum,bár megjegyzem,amennyit változott azóta a foci,ahhotlz a szinthez,ami Dinho akkor volt,ma már ez is kevés lenne...
Sokszor megkaptam hogy utálom Özilt...ez nem igaz.Engem csak az háborított fel mindig,hogy egy ilyen tehetség ennyire telibeszarja az egészet amit a foci jelent...hogy neki elég ami van,hogy ő így is oke,és ami meg mégjobban irritált az az hogy ő,(és a rajongói),nyafogtak ha az ember többet várt el tőle,mint amit nyújtott,tudván hogy sokkal de sokkal tőbb lenne benne...
Ő,úgylátszik nem akar igazi klasszis lenni,neki jó ez ahogy van,de ami igazán fájó,az az,hogy önnön magát viszont igazi klasszisnak tartja...pedig nem az.És most már úgy tünik nem is lesz az soha...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. január 5., vasárnap 17:46

Fletcher? Az még él? :D
"And my heart will leave you never."

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2014. január 5., vasárnap 17:08

@ManUtd: United XI vs @SwansOfficial: Lindegaard; Smalling, Evans, Ferdinand, Büttner; Valencia, Fletcher, Cleverley, Kagawa; Welbeck, Hernandez.

Nagyon szar kezdő, de bízok egy kiszenvedett egy gólos győzelemben. A Smalling - Valencia párost briliáns lesz ismét együtt látni. :angry: :angry:

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. január 5., vasárnap 17:05

ericco írta:Már nem tudom ki, de valaki az elmúlt 50 év legjobb középpályásának vagy irányítójának is nevezte. :lol:
Volt olyan is, ha jól emlékszem, hogy ő az új Zidane... de lehet, hogy rosszul emlékszem. :hmmm:

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 5., vasárnap 17:05

Úszómester írta:
csabi* írta:özil ?
az elmúlt 40 év legjobb irányítója ... :coffee:
nem értem, ezeket miért kell erőltetni lassan fél év után is?
reagáltam arra hogy nincs felszopkodva
Kép

csabi*

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 5., vasárnap 17:04

ericco írta: Már nem tudom ki, de valaki az elmúlt 50 év legjobb középpályásának vagy irányítójának is nevezte. :lol:
Zico :lol:
Kép

Úszómester
Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Úszómester » 2014. január 5., vasárnap 17:04

csabi* írta:özil ?
nem értem, ezeket miért kell erőltetni lassan fél év után is?

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. január 5., vasárnap 17:02

csababarca, akkor nem figyeltél eléggé. Egy rakás futballban járatos személy elkezdte hangosan nyilatkozgatni, Capellotól kezdve, Mourinhon át, egészen mondjuk Müllerig, hogy mekkora baklövés volt Özil elengedése, hogy nem értik a Real Madridot. Már nem tudom ki, de valaki az elmúlt 50 év legjobb középpályásának vagy irányítójának is nevezte. :lol:
Volt már rá példa, hogy értetlenül néztem egy-egy R.M.C.F hsz-t, de ebben 100%-ig igaza van. Özil hirtelen akkora hype-ot kapott, hogy hihetetlen. arról nem is beszélve, hogy a kezdeti fellángolást követően, azért az Arsenalban is szépen visszaesett a teljesítménye, ott is ugyanaz lesz, mint nálunk. 3 meccsenként egy jó teljesítmény, mikor a csapatnak jól megy majd, a többin alibi, főleg a labdanélküli játékban.
Merci Zizou!

csabi*

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 5., vasárnap 17:01

özil ?
Kép

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. január 5., vasárnap 16:54

Beszéltem róla barátaimmal, Arsenalossal is, és senki nem oboázta fel Özilt,sőt döntő többségük szerint mocsok drágán vették meg, barcások is azt mondták,hogy ezzel messze a madrid járt jobban.
Én a médiában sem tapasztaltam semmi magasztalást Özil irányába, olyan címek hogy "klasszisát vesztette real",meg stb voltak,de ezek általánosak.
Pedig én is figyelem a médiát,de semmi különöset nem érzékeltem az Özil transzfernél,csak hogy az Arsenal igazolt egy klasszist,a real meg kapott egy valagnyi pénzt.
Egyébként ha meg nem jött volna utána Bale, akkor még kevesebb rossz hang lenne,ugye jött a wales-i, jöttek a hangok,hogy beáldozták Özilt,stb, nah innen ment el kicsit sánta irányba a dolog.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 5., vasárnap 16:40

Érdekes, ilyenkor szóba sem kerül, hogy két év alatt nyertünk rajta vagy 30 millió eurót...
Az a lényeg hogy te tudod,én tudom,RMCF tudja,meg még jónéhány madridista tudja,a többi meg le van sz@rva...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. január 5., vasárnap 16:23

R.M.C.F írta:A másik meg,hogy miért járt rosszul a madrid egy cserejátékosért kapott közel 50 millával? :hmmm:
Nyár volt,isco jött,dm harcba száll :D és mindkettő jobb volt abban a fázisban a fásult,enervált és küzdeni nem akaró özilnél és bale még sehol sem volt.
Mitől ne lett volna ez jó üzlet? Remek üzlet volt. AZ.
Teljesen egyetértek. Az, hogy az Arsenalnak jól jött Özil leigazolása, nem jelenti, hogy mi rosszul jártunk az üzlettel. Tipikus win-win. Az ágyúsoknak pont egy ilyen típusú játékos kellett, nálunk pedig az új igazolások után már nem volt helye a kezdőben. Ha pedig mérlegre teszünk 50 millió eurót egy kispadossal szemben, aki ráadásul az adottságai miatt csereként tipikusan szart sem ér, érthető lesz Perezék döntése.

Az utána következő Özil-hype pedig tényleg nevetséges volt. Amíg a miénk volt, a madridi sajtón kívül a kutyát nem érdekelte, hány gólpasszt osztott ki, amint lekapta magáról a Madrid-mezt, már ő volt az újjászületett Zinedine Zidane, akit könnyelműen elszórakoztunk.

Érdekes, ilyenkor szóba sem kerül, hogy két év alatt nyertünk rajta vagy 30 millió eurót...

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 5., vasárnap 15:51

iker-siker írta:
Csak azt mondtam nem kell agymosottazni valakit,mert azt mondja,hogy Özil jó,és rosszul járt vele a madrid hogy eladta.
Ez viszont jogos.

Azért álljon meg a menet. Én soha nem mondtam hogy özil nem jó,miért megyünk el olyan irányba amit nem is mondtam. Özil jó,de ha olvastad a médiát,és beszéltél róla a barátaiddal,akkor kb érted mire gondolok. A kapitális túlzásokra..a média miatti közfelszopásra.....erre szoktam ugrani.
A másik meg,hogy miért járt rosszul a madrid egy cserejátékosért kapott közel 50 millával? :hmmm:
Nyár volt,isco jött,dm harcba száll :D és mindkettő jobb volt abban a fázisban a fásult,enervált és küzdeni nem akaró özilnél és bale még sehol sem volt.
Mitől ne lett volna ez jó üzlet? Remek üzlet volt. AZ.

Agymosottazás. Na....nehogy már az jöjjön le,hogy idejövök és mindenkit agymosottazok. Ez nem igaz. Azt irtam,a jelentős része. Igen.Ez a véleményem,és ezt miért ne irnám le őszintén. AKit érdekel az olvassa,akit nem az kitesz haragosra.
Az itt jelenlévő madridsták között is egyébként vannak páran akiknek a szavait eszem iszom....tehát nem mindig az van amit én mondok,sokszor ismertem el más igazát is.
Van olyan csóka akinek a szövegeibe évek óta bele sem tudok kötni,egy mondatba sem,annyira azon a sikon gondolkodik mint én(mármint a focival kapcsolatosan).
Szóval,nem vagyok okosabb mindenkinél. Ezt soha nem mondtam,és nem is gondolom. AMit gondolok,azt ki is mondom,ez amúgy nem egy kifizetődő tulajdonság az életben.
Azt gondolom,a nagy részénél nagyobb fogalmam van. De sokat tanultam itt másoktól is. Sok jó észrevételt olvastam.

Ilyen vagyok....sokan nem szeretnek,de engem nem igazán érdekel ez a része.
Kerlon írta: Amivel eddig rosszul jártunk, hogy Bale-t .................
Igen. Eddig semmit sem tett le sajnos. EZ van. Az ára is sok volt,én max 60ba meghúztam volna a plafont. Annál többet nem ér,és senki sem,csak cr és messi.
Sajnos messze van a tudásától,de remélem tavaszra belelendül.Akkor eléggé nehéz lesz tartani. Persze az is lehet hogy nem válik be,de brit stilus ide vagy oda(mást is tud csak sokan nem tudják) más is rizikós lenne......itt nem csak a képesség a mérce,hanem a mentális erő..és azt egy kisebb csapatnál egy játákosnál ott azon körülmények között CSAK BECSÜLNI LEHET.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. január 5., vasárnap 15:39

Kerlon írta: Amivel eddig rosszul jártunk, hogy Bale-t megvettük 91 millió euróért, a fele időt sérülten töltötte és esélye se volt eddig belelendülni a játékban. Eddig még csak halvány megcsillantások voltak a tehetségéből, de tavaly is így volt és tavasszal jött ki belőle az állat. Bízzunk benne, hogy elkerülik a sérülések és felépül rendesen. Hanem, akkor meg olyan lesz, mint Luka és jövőre lesz komoly fegyvertény.
Ez így van! Tudtuk is, hogy az első szezonja nálunk, vagy annak a fele arról fog szólni, hogy erőnlétileg újra topon legyen és, hogy megismerkedjen a csapattal, a játékosokkal, az edzővel, a taktikával és stb. Már- már vannak felcsillanások, de az igazi játék majd csak most, vagy ezután fog jönni. Még nem jelenthetjük ki teljes mértékben, hogy megérte az árát, de majd megfogja... erősen bízom benne. :coffee:

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 5., vasárnap 15:25

Remy írta:
morientes írta: Itt ami nekem visszás,hogy egy harmad annyi költségvetéssel gazdálkodó,osztályal lejjebb játszó csapat egy ötössel hazaküldte a west hamet londonba...ez amire azt mondom blama...
Robin Hood fiainak meg jár a pacsi...
Tegnap az 5. osztályú Kidderminster játszott döntetlent a 3. osztályú Peterborough csapatával. 5. osztály... azért az durva.
De megemlíthetném a 4. osztályú Southend csapatát, aki 4-1-el búcsúztatták a 2. osztályú Millwallt. De a Rochdale is csak 4. osztályú, aztán 2-0 a Leeds ellen.
Értem én hogy ez az FA kupa....nem is az furcsa hogy kikaptak....hanem az hogy így.A west hamnek a PL-be is mozog a léc,kicsit sem biztos hogy benn maradnak,de ez a teljesítmény akkor is szégyen.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 5., vasárnap 15:17

morientes írta: Itt ami nekem visszás,hogy egy harmad annyi költségvetéssel gazdálkodó,osztályal lejjebb játszó csapat egy ötössel hazaküldte a west hamet londonba...ez amire azt mondom blama...
Tegnap az 5. osztályú Kidderminster játszott döntetlent a 3. osztályú Peterborough csapatával. 5. osztály... azért az durva.
De megemlíthetném a 4. osztályú Southend csapatát, aki 4-1-el búcsúztatták a 2. osztályú Millwallt. De a Rochdale is csak 4. osztályú, aztán 2-0 a Leeds ellen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 5., vasárnap 15:06

Remy írta:
morientes írta:Na jó'van "Big Sam"-nek asszem meszeltek.....most jött az üzenet hogy a forest 4(!!!)-el megy.... :lol: blama
Nem baj az. Szurkolok a Notthinghamnek és a Leedsnek, hogy minél jobban szerepeljenek, és feljussanak a PL-be. Tegnap sajna kiesett a Leeds (jó szarul is játszottak), de most a Notthingham szerencsére továbbmegy. Sunderland - Carlisle győztesével fognak játszani a következő körben, tehát még 1 kört simán mehetnek.
Dehogy baj.Én is szurkolok a forestnak hogy végre odaérjen a PL-be,és meg is ragadjon ott.A múlt miatt meg pláne.
Itt ami nekem visszás,hogy egy harmad annyi költségvetéssel gazdálkodó,osztályal lejjebb játszó csapat egy ötössel hazaküldte a west hamet londonba...ez amire azt mondom blama...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 5., vasárnap 15:02

Kaptunk érte 50 milliót, szóval rosszul mi se jártunk. Amivel eddig rosszul jártunk, hogy Bale-t megvettük 91 millió euróért, a fele időt sérülten töltötte és esélye se volt eddig belelendülni a játékban. Eddig még csak halvány megcsillantások voltak a tehetségéből, de tavaly is így volt és tavasszal jött ki belőle az állat. Bízzunk benne, hogy elkerülik a sérülések és felépül rendesen. Hanem, akkor meg olyan lesz, mint Luka és jövőre lesz komoly fegyvertény.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: