Zicoericco írta: Már nem tudom ki, de valaki az elmúlt 50 év legjobb középpályásának vagy irányítójának is nevezte.![]()

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 5., vasárnap 17:04
Zicoericco írta: Már nem tudom ki, de valaki az elmúlt 50 év legjobb középpályásának vagy irányítójának is nevezte.![]()
HozzászólásSzerző: Úszómester » 2014. január 5., vasárnap 17:04
nem értem, ezeket miért kell erőltetni lassan fél év után is?csabi* írta:özil ?
az elmúlt 40 év legjobb irányítója ...
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. január 5., vasárnap 17:02
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 5., vasárnap 17:01
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. január 5., vasárnap 16:54
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 5., vasárnap 16:40
Az a lényeg hogy te tudod,én tudom,RMCF tudja,meg még jónéhány madridista tudja,a többi meg le van sz@rva...Érdekes, ilyenkor szóba sem kerül, hogy két év alatt nyertünk rajta vagy 30 millió eurót...
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. január 5., vasárnap 16:23
Teljesen egyetértek. Az, hogy az Arsenalnak jól jött Özil leigazolása, nem jelenti, hogy mi rosszul jártunk az üzlettel. Tipikus win-win. Az ágyúsoknak pont egy ilyen típusú játékos kellett, nálunk pedig az új igazolások után már nem volt helye a kezdőben. Ha pedig mérlegre teszünk 50 millió eurót egy kispadossal szemben, aki ráadásul az adottságai miatt csereként tipikusan szart sem ér, érthető lesz Perezék döntése.R.M.C.F írta:A másik meg,hogy miért járt rosszul a madrid egy cserejátékosért kapott közel 50 millával?![]()
Nyár volt,isco jött,dm harcba szállés mindkettő jobb volt abban a fázisban a fásult,enervált és küzdeni nem akaró özilnél és bale még sehol sem volt.
Mitől ne lett volna ez jó üzlet? Remek üzlet volt. AZ.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 5., vasárnap 15:51
iker-siker írta:Ez viszont jogos.Csak azt mondtam nem kell agymosottazni valakit,mert azt mondja,hogy Özil jó,és rosszul járt vele a madrid hogy eladta.
Igen. Eddig semmit sem tett le sajnos. EZ van. Az ára is sok volt,én max 60ba meghúztam volna a plafont. Annál többet nem ér,és senki sem,csak cr és messi.Kerlon írta: Amivel eddig rosszul jártunk, hogy Bale-t .................
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. január 5., vasárnap 15:39
Ez így van! Tudtuk is, hogy az első szezonja nálunk, vagy annak a fele arról fog szólni, hogy erőnlétileg újra topon legyen és, hogy megismerkedjen a csapattal, a játékosokkal, az edzővel, a taktikával és stb. Már- már vannak felcsillanások, de az igazi játék majd csak most, vagy ezután fog jönni. Még nem jelenthetjük ki teljes mértékben, hogy megérte az árát, de majd megfogja... erősen bízom benne.Kerlon írta: Amivel eddig rosszul jártunk, hogy Bale-t megvettük 91 millió euróért, a fele időt sérülten töltötte és esélye se volt eddig belelendülni a játékban. Eddig még csak halvány megcsillantások voltak a tehetségéből, de tavaly is így volt és tavasszal jött ki belőle az állat. Bízzunk benne, hogy elkerülik a sérülések és felépül rendesen. Hanem, akkor meg olyan lesz, mint Luka és jövőre lesz komoly fegyvertény.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 5., vasárnap 15:25
Értem én hogy ez az FA kupa....nem is az furcsa hogy kikaptak....hanem az hogy így.A west hamnek a PL-be is mozog a léc,kicsit sem biztos hogy benn maradnak,de ez a teljesítmény akkor is szégyen.Remy írta:Tegnap az 5. osztályú Kidderminster játszott döntetlent a 3. osztályú Peterborough csapatával. 5. osztály... azért az durva.morientes írta: Itt ami nekem visszás,hogy egy harmad annyi költségvetéssel gazdálkodó,osztályal lejjebb játszó csapat egy ötössel hazaküldte a west hamet londonba...ez amire azt mondom blama...
Robin Hood fiainak meg jár a pacsi...
De megemlíthetném a 4. osztályú Southend csapatát, aki 4-1-el búcsúztatták a 2. osztályú Millwallt. De a Rochdale is csak 4. osztályú, aztán 2-0 a Leeds ellen.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 5., vasárnap 15:17
Tegnap az 5. osztályú Kidderminster játszott döntetlent a 3. osztályú Peterborough csapatával. 5. osztály... azért az durva.morientes írta: Itt ami nekem visszás,hogy egy harmad annyi költségvetéssel gazdálkodó,osztályal lejjebb játszó csapat egy ötössel hazaküldte a west hamet londonba...ez amire azt mondom blama...
Robin Hood fiainak meg jár a pacsi...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 5., vasárnap 15:06
Dehogy baj.Én is szurkolok a forestnak hogy végre odaérjen a PL-be,és meg is ragadjon ott.A múlt miatt meg pláne.Remy írta:Nem baj az. Szurkolok a Notthinghamnek és a Leedsnek, hogy minél jobban szerepeljenek, és feljussanak a PL-be. Tegnap sajna kiesett a Leeds (jó szarul is játszottak), de most a Notthingham szerencsére továbbmegy. Sunderland - Carlisle győztesével fognak játszani a következő körben, tehát még 1 kört simán mehetnek.morientes írta:Na jó'van "Big Sam"-nek asszem meszeltek.....most jött az üzenet hogy a forest 4(!!!)-el megy....blama
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 5., vasárnap 15:02
HozzászólásSzerző: iker-siker » 2014. január 5., vasárnap 14:56
Ez viszont jogos.Csak azt mondtam nem kell agymosottazni valakit,mert azt mondja,hogy Özil jó,és rosszul járt vele a madrid hogy eladta.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. január 5., vasárnap 14:52
nyilván így van, ettől függetlenül egy szurkoló máshogy is láthatja,és nem biztos hogy ő a hülye.iker-siker írta: ...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 5., vasárnap 14:49
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 5., vasárnap 14:42
Nem baj az. Szurkolok a Notthinghamnek és a Leedsnek, hogy minél jobban szerepeljenek, és feljussanak a PL-be. Tegnap sajna kiesett a Leeds (jó szarul is játszottak), de most a Notthingham szerencsére továbbmegy. Sunderland - Carlisle győztesével fognak játszani a következő körben, tehát még 1 kört simán mehetnek.morientes írta:Na jó'van "Big Sam"-nek asszem meszeltek.....most jött az üzenet hogy a forest 4(!!!)-el megy....blama
HozzászólásSzerző: iker-siker » 2014. január 5., vasárnap 14:40
Egyiknek ez a feladata, a másiknak az. Egyik ezt tudja, a másik azt. Viszont az a nem mindegy, ki, milyen szinten csinálja a dolgokat és mennyire hasznos játékos. Özil csak a pálya közepén volt képes kiemelkedő produkcióra, 3 meccsenként 30 percet, máskor csak lézengett, adott néhány passzt, amiből néha sikerült is betalálni. Szélen pedig a legtöbbször értékelhetetlen volt. Összességében nézve, a Brémás szintjéhez képest fejlődött itt és én is kedveltem, volt mikor kimondottan többre tartottam, mint ami, de sosem lehet lesz a legnagyobb "10-esek" között emlegetni. Nekem mindig olyan érzésem van vele kapcsolatban, mint Riquelmével. Néztem, mondom ez egy zseni, aztán meg, Istenem, de egy hurka ez a gyerek. Nem tudja állandósítani a teljesítményét, főleg a jó teljesítményét nem. Hogy ez a fizikuma miatt van vagy mentálisan vannak gondjai, azt nem tudom, de messze van a tökéletestől. Bale viszont, nem az eddigi, Real Madridban nyújtott teljesítményét kell figyelembe venni, bár már itt is villantott belőle egy kicsit, de azért ő 3-4 poszton képes villágklasszis teljesítményt nyújtani.vagy esetleg csak más értékrendeim vannak a fociban,és jobban tetszik egy szép finom passz, mint egy 40 méteres spirnt végén bepicsázott labda?
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 5., vasárnap 14:37
HozzászólásSzerző: Corleone » 2014. január 5., vasárnap 14:29
Nem akarok kukacoskodni, de már kurva unalmas amúgy, hogy bárhol olvasok egy fórumot, árad a hozzászólásokból a felsőbbrendűségi érzés, az utálat, a lenézés. Értelmes eszmecserét, kommunikációt nem lehet lefolytatni már nem hogy személyesen, de még ilyen fórumon se, mert rohad az emberek agya..persze, hogy nem tartanák ennyire jóra, mert a Milan egy kalap szar, közepes játékosokkal.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem