R.M.C.F írta: Nem tudom egyébként, hogy az Arsenal szurkolók mit vártak tőle,
Elmondom:
Azt amit a média beléjük sulykolt. Az eladás pillanatától ment a felcopás....jobban mint neymart.Labdarúgót hirtelen,ennyire felsztárolni az én életemben még nem láttam...ekkora szintre.
Ez meg azért volt mert mi adtuk el,mégpedig jó pénzért....ez eléggé jó bolt volt. De inkább felszopták(tudatlanul,mert fogalmuk sem volt mit tud).......
Nekem hány és hány haver jött......eladtátok a legjobbotokat....hehehe......ezek mind a média agymosott hulladékjai akik azt sem tudják ki mit tud...csak nyomják amit hallanak. A real elleni rigmusok,meg elég hangosak.
Tartom....ha özil a milanból ment volna oda......3ad ennyire nem copták volna fel.
R.M.C.F!
Nem akarok vitatkozni,meg semmi ilyen, de most komolyan, bármilyen téma van úgy írsz róla,hogy mindenki hülye hozzá, agymosott, csak Te tudod a frankót.
Persze hogy felhúzták Özilt, 40+ért vette az Arsenal, ez nem mindennapos náluk. Bárkit oda vittek volna ennyiért, ugyanez ment volna. Ráadásul azért Özil alapember volt nálatok, annak számított, tehát 40+ért ment valaki el tőletek, egy Arsenalba,akik nem szoktak azért ilyen összegeket kiadni,természetes hogy ment a nagy hype.
Azért Özil itt is eléggé fel volt hypolve (mondjuk nem általad), mentek a jobb mint Xavi,Iniesta stb szövegek elég keményen,és nem új tagoktól,hanem régi motorosoktól, sőt az eladásával sem értett mindenki egyet.
Nah mindegy, csak nem értem miért kell agymosottazni valakit azért,mert tetszik neki Özil játéka,és sajnálja hogy elment/örül hogy érkezett a Senalba, vagy jobbnak tartja mint Bale-t. Nem hiszem,hogy ezzel bármi gond lenne, egyéni megítélés, nekem is jobban tetszik a játéka, és fociban jobbnak tartom. Ettől egy agymosott vagyok? vagy esetleg csak más értékrendeim vannak a fociban,és jobban tetszik egy szép finom passz, mint egy 40 méteres spirnt végén bepicsázott labda?