Premier League

Foci a Real Madridon túl...
L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. január 5., vasárnap 15:39

Kerlon írta: Amivel eddig rosszul jártunk, hogy Bale-t megvettük 91 millió euróért, a fele időt sérülten töltötte és esélye se volt eddig belelendülni a játékban. Eddig még csak halvány megcsillantások voltak a tehetségéből, de tavaly is így volt és tavasszal jött ki belőle az állat. Bízzunk benne, hogy elkerülik a sérülések és felépül rendesen. Hanem, akkor meg olyan lesz, mint Luka és jövőre lesz komoly fegyvertény.
Ez így van! Tudtuk is, hogy az első szezonja nálunk, vagy annak a fele arról fog szólni, hogy erőnlétileg újra topon legyen és, hogy megismerkedjen a csapattal, a játékosokkal, az edzővel, a taktikával és stb. Már- már vannak felcsillanások, de az igazi játék majd csak most, vagy ezután fog jönni. Még nem jelenthetjük ki teljes mértékben, hogy megérte az árát, de majd megfogja... erősen bízom benne. :coffee:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 5., vasárnap 15:25

Remy írta:
morientes írta: Itt ami nekem visszás,hogy egy harmad annyi költségvetéssel gazdálkodó,osztályal lejjebb játszó csapat egy ötössel hazaküldte a west hamet londonba...ez amire azt mondom blama...
Robin Hood fiainak meg jár a pacsi...
Tegnap az 5. osztályú Kidderminster játszott döntetlent a 3. osztályú Peterborough csapatával. 5. osztály... azért az durva.
De megemlíthetném a 4. osztályú Southend csapatát, aki 4-1-el búcsúztatták a 2. osztályú Millwallt. De a Rochdale is csak 4. osztályú, aztán 2-0 a Leeds ellen.
Értem én hogy ez az FA kupa....nem is az furcsa hogy kikaptak....hanem az hogy így.A west hamnek a PL-be is mozog a léc,kicsit sem biztos hogy benn maradnak,de ez a teljesítmény akkor is szégyen.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 5., vasárnap 15:17

morientes írta: Itt ami nekem visszás,hogy egy harmad annyi költségvetéssel gazdálkodó,osztályal lejjebb játszó csapat egy ötössel hazaküldte a west hamet londonba...ez amire azt mondom blama...
Tegnap az 5. osztályú Kidderminster játszott döntetlent a 3. osztályú Peterborough csapatával. 5. osztály... azért az durva.
De megemlíthetném a 4. osztályú Southend csapatát, aki 4-1-el búcsúztatták a 2. osztályú Millwallt. De a Rochdale is csak 4. osztályú, aztán 2-0 a Leeds ellen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 5., vasárnap 15:06

Remy írta:
morientes írta:Na jó'van "Big Sam"-nek asszem meszeltek.....most jött az üzenet hogy a forest 4(!!!)-el megy.... :lol: blama
Nem baj az. Szurkolok a Notthinghamnek és a Leedsnek, hogy minél jobban szerepeljenek, és feljussanak a PL-be. Tegnap sajna kiesett a Leeds (jó szarul is játszottak), de most a Notthingham szerencsére továbbmegy. Sunderland - Carlisle győztesével fognak játszani a következő körben, tehát még 1 kört simán mehetnek.
Dehogy baj.Én is szurkolok a forestnak hogy végre odaérjen a PL-be,és meg is ragadjon ott.A múlt miatt meg pláne.
Itt ami nekem visszás,hogy egy harmad annyi költségvetéssel gazdálkodó,osztályal lejjebb játszó csapat egy ötössel hazaküldte a west hamet londonba...ez amire azt mondom blama...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 5., vasárnap 15:02

Kaptunk érte 50 milliót, szóval rosszul mi se jártunk. Amivel eddig rosszul jártunk, hogy Bale-t megvettük 91 millió euróért, a fele időt sérülten töltötte és esélye se volt eddig belelendülni a játékban. Eddig még csak halvány megcsillantások voltak a tehetségéből, de tavaly is így volt és tavasszal jött ki belőle az állat. Bízzunk benne, hogy elkerülik a sérülések és felépül rendesen. Hanem, akkor meg olyan lesz, mint Luka és jövőre lesz komoly fegyvertény.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

iker-siker
Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: iker-siker » 2014. január 5., vasárnap 14:56

Csak azt mondtam nem kell agymosottazni valakit,mert azt mondja,hogy Özil jó,és rosszul járt vele a madrid hogy eladta.
Ez viszont jogos.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. január 5., vasárnap 14:52

iker-siker írta: ...
nyilván így van, ettől függetlenül egy szurkoló máshogy is láthatja,és nem biztos hogy ő a hülye.
Bale jobban illik ebbe a madridba mint Özil, szerintem.
Csak azt mondtam nem kell agymosottazni valakit,mert azt mondja,hogy Özil jó,és rosszul járt vele a madrid hogy eladta.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 5., vasárnap 14:49

http://www.whoscored.com/Articles/mmvzq ... yer-Awards
Nem tudom, hogy volt-e már, de ez alapján Özil megérte az árát. Mondjuk sok panaszt az Arsenal drukkerektől se hallottam. Annyit írtak, hogy képes szürkén játszani, de a meccset eldöntő momentumai és jó megoldásai megvannak. Annyi focizik, amennyit kell. B-)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 5., vasárnap 14:42

morientes írta:Na jó'van "Big Sam"-nek asszem meszeltek.....most jött az üzenet hogy a forest 4(!!!)-el megy.... :lol: blama
Nem baj az. Szurkolok a Notthinghamnek és a Leedsnek, hogy minél jobban szerepeljenek, és feljussanak a PL-be. Tegnap sajna kiesett a Leeds (jó szarul is játszottak), de most a Notthingham szerencsére továbbmegy. Sunderland - Carlisle győztesével fognak játszani a következő körben, tehát még 1 kört simán mehetnek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

iker-siker
Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: iker-siker » 2014. január 5., vasárnap 14:40

vagy esetleg csak más értékrendeim vannak a fociban,és jobban tetszik egy szép finom passz, mint egy 40 méteres spirnt végén bepicsázott labda?
Egyiknek ez a feladata, a másiknak az. Egyik ezt tudja, a másik azt. Viszont az a nem mindegy, ki, milyen szinten csinálja a dolgokat és mennyire hasznos játékos. Özil csak a pálya közepén volt képes kiemelkedő produkcióra, 3 meccsenként 30 percet, máskor csak lézengett, adott néhány passzt, amiből néha sikerült is betalálni. Szélen pedig a legtöbbször értékelhetetlen volt. Összességében nézve, a Brémás szintjéhez képest fejlődött itt és én is kedveltem, volt mikor kimondottan többre tartottam, mint ami, de sosem lehet lesz a legnagyobb "10-esek" között emlegetni. Nekem mindig olyan érzésem van vele kapcsolatban, mint Riquelmével. Néztem, mondom ez egy zseni, aztán meg, Istenem, de egy hurka ez a gyerek. Nem tudja állandósítani a teljesítményét, főleg a jó teljesítményét nem. Hogy ez a fizikuma miatt van vagy mentálisan vannak gondjai, azt nem tudom, de messze van a tökéletestől. Bale viszont, nem az eddigi, Real Madridban nyújtott teljesítményét kell figyelembe venni, bár már itt is villantott belőle egy kicsit, de azért ő 3-4 poszton képes villágklasszis teljesítményt nyújtani.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 5., vasárnap 14:37

Na jó'van "Big Sam"-nek asszem meszeltek.....most jött az üzenet hogy a forest 4(!!!)-el megy.... :lol: blama
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Corleone
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC

HozzászólásSzerző: Corleone » 2014. január 5., vasárnap 14:29

persze, hogy nem tartanák ennyire jóra, mert a Milan egy kalap szar, közepes játékosokkal.
Nem akarok kukacoskodni, de már kurva unalmas amúgy, hogy bárhol olvasok egy fórumot, árad a hozzászólásokból a felsőbbrendűségi érzés, az utálat, a lenézés. Értelmes eszmecserét, kommunikációt nem lehet lefolytatni már nem hogy személyesen, de még ilyen fórumon se, mert rohad az emberek agya..

Pedig ha jobban megnézzük, miben különbözik egy Real, egy Barcelona, egy Ferencváros szurkoló, amikor teszi-veszi a fejét és köpköd a másikra? Semmiben. Ez hol rivalizálás? Ez nem az.. Ez egy rohadó sz*r. Persze nem kell minden játékost, csapatot nyalni-falni, de amit jó sokan művelnek, az már inkább szánalmas és sajnálatra méltó.

De valahol végül is ki kell élnie magát az embernek. :)
#happyshitting

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 5., vasárnap 14:27

Realista24 írta:
Egy cavanit eladott a napoli.....SEMMILYEN CÉCÓ nem volt.....alig volt hir értéke...miért nem támadták őket hogy a legjobbjukat eladták?
Kivásárlási árat fizettek érte, a klub nem akarta elengedni, ezért.

Aha....azért lehetne felhozni pár trillió példát arra értendően amire gondolok.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 5., vasárnap 14:26

R.M.C.F írta:Egy cavanit eladott a napoli.....SEMMILYEN CÉCÓ nem volt.....alig volt hir értéke...miért nem támadták őket hogy a legjobbjukat eladták?
mert megvették helyére a világ valaha élt legjobb csatárát

:mrgreen:
Kép

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. január 5., vasárnap 14:26

R.M.C.F írta:
Nem tudom egyébként, hogy az Arsenal szurkolók mit vártak tőle,
Elmondom:

Azt amit a média beléjük sulykolt. Az eladás pillanatától ment a felcopás....jobban mint neymart.Labdarúgót hirtelen,ennyire felsztárolni az én életemben még nem láttam...ekkora szintre.

Ez meg azért volt mert mi adtuk el,mégpedig jó pénzért....ez eléggé jó bolt volt. De inkább felszopták(tudatlanul,mert fogalmuk sem volt mit tud).......
Nekem hány és hány haver jött......eladtátok a legjobbotokat....hehehe......ezek mind a média agymosott hulladékjai akik azt sem tudják ki mit tud...csak nyomják amit hallanak. A real elleni rigmusok,meg elég hangosak.

Tartom....ha özil a milanból ment volna oda......3ad ennyire nem copták volna fel.
R.M.C.F!
Nem akarok vitatkozni,meg semmi ilyen, de most komolyan, bármilyen téma van úgy írsz róla,hogy mindenki hülye hozzá, agymosott, csak Te tudod a frankót.
Persze hogy felhúzták Özilt, 40+ért vette az Arsenal, ez nem mindennapos náluk. Bárkit oda vittek volna ennyiért, ugyanez ment volna. Ráadásul azért Özil alapember volt nálatok, annak számított, tehát 40+ért ment valaki el tőletek, egy Arsenalba,akik nem szoktak azért ilyen összegeket kiadni,természetes hogy ment a nagy hype.
Azért Özil itt is eléggé fel volt hypolve (mondjuk nem általad), mentek a jobb mint Xavi,Iniesta stb szövegek elég keményen,és nem új tagoktól,hanem régi motorosoktól, sőt az eladásával sem értett mindenki egyet.

Nah mindegy, csak nem értem miért kell agymosottazni valakit azért,mert tetszik neki Özil játéka,és sajnálja hogy elment/örül hogy érkezett a Senalba, vagy jobbnak tartja mint Bale-t. Nem hiszem,hogy ezzel bármi gond lenne, egyéni megítélés, nekem is jobban tetszik a játéka, és fociban jobbnak tartom. Ettől egy agymosott vagyok? vagy esetleg csak más értékrendeim vannak a fociban,és jobban tetszik egy szép finom passz, mint egy 40 méteres spirnt végén bepicsázott labda?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2014. január 5., vasárnap 14:29-kor.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 5., vasárnap 14:23

Egy cavanit eladott a napoli.....SEMMILYEN CÉCÓ nem volt.....alig volt hir értéke...miért nem támadták őket hogy a legjobbjukat eladták?
Kivásárlási árat fizettek érte, a klub nem akarta elengedni, ezért.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 5., vasárnap 14:23

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 5., vasárnap 14:21

Írtad a Milant... persze, hogy nem tartanák ennyire jóra, mert a Milan egy kalap szar, közepes játékosokkal. azért nálunk nem közepes játékosok vannak, persze, hogy nagyobb az elvárás
Ugyanez az özil,ezzel a tudással,ezzel a hajjal,ezekkel a szemekkel......igy értettem. A lényeg,hogy a MADRID MIATT volt ez a nagy HARC......MIATTUNK nyilatkozott még a pápa is......nem vetettétek észre,még a takaritónőket is nyilatkoztatták.....minél több ellenkedés jöjjön.
Mondjuk Özil még mindig jobb vétel volt eddig az Arsenalnak 50 körül, mint nekünk Bale egy százasért.
91. De majd meglátjuk. A kettő között van némi különbség azért ha a pályán mutatott eddig teljesitményüket nézzük a walesi javára.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 5., vasárnap 14:19

Egyébként nem emelkedik ki a Arsenalból, de nem is tűnik el.
Mondjuk Özil még mindig jobb vétel volt eddig az Arsenalnak 50 körül, mint nekünk Bale egy százasért.
mert a Milan egy kalap szar
Kis tisztelet sosem árt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. január 5., vasárnap 14:18

R.M.C.F írta:Nekem hány és hány haver jött......eladtátok a legjobbotokat....hehehe......ezek mind a média agymosott hulladékjai akik azt sem tudják ki mit tud...csak nyomják amit hallanak. A real elleni rigmusok,meg elég hangosak.
Ismerős szitu... amikor egy haverom (barcás :mrgreen: ) oda jön azzal hozzám, hogy úristen milyen egy analfabéta a csapatom, mert eladtuk a csapatunk legeslegjobbját, a húzóembert és helyette megvettük Balet, aki még labdába sem tud rúgni, annyira béna... :ozil: csak néztem egy nagyot és elköszöntem.

Egyébként nem emelkedik ki a Arsenalból, de nem is tűnik el. Pont oda való, szerintem. Kiosztja a kis passzait, megnyerik a kicsik ellen a meccseket, néha a nagyok ellen is és készen vagyunk.

Vissza: