nagyon remélem, hogy nem.GT37 írta:Picit off: valamiért az a rossz előérzetem van, hogy a nyáron rá fogtok hajtani Paulinhóra vagy Dembélére...

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. január 6., hétfő 11:28
nagyon remélem, hogy nem.GT37 írta:Picit off: valamiért az a rossz előérzetem van, hogy a nyáron rá fogtok hajtani Paulinhóra vagy Dembélére...
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 6., hétfő 11:21
Agüeróban szerintem megvan, igaz, nem olyan mértékben, mint Falcaóban. És azért ő is nagyjából top5 csatár jelenleg. (Viszont Messi nagy haverja, úgyhogy remélem, nem sérti meg azzal a Bolhát, hogy hozzátok megy.pheco írta:Csak az a baj, hogy Agüeroban sincs meg az a gyilkos ösztön a gólszerzésnél, mint mondjuk Falcaoban.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. január 6., hétfő 11:15
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. január 6., hétfő 11:12
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. január 6., hétfő 10:53
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. január 6., hétfő 10:46
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. január 6., hétfő 10:37
Nem hiszem, hogy Morata lenne kevés a vezetőségnek. Ha jön mondjuk Falcao, akkor nem hiszem, hogy maradna Benz. Már csak azért sem, mert belőle lehet egész jó pénzt csinálni és visszahozza az új csatár árának a felét. Meg aztán elég luxus lenne két ilyen csatárt tartani egy posztra főleg úgy, hogy itt van Cé, aki a fő gólfelelős marad jövőre is.Géci írta: Ez a hír, HA IGAZ elég sok kérdésre ad amùgy választ. Főként azzal kapcsolatba, hogy akarunk venni csatárt, és azt, hogy Morata a vezetőségnekk is kevés, de még Benya sorsa is kérdéses... Lehet készülni, hogy nyáron jön egy csatár, és ha lehet tippelni akkor ebből Suarez lesz...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 6., hétfő 10:30
Ez a hír, HA IGAZ elég sok kérdésre ad amùgy választ. Főként azzal kapcsolatba, hogy akarunk venni csatárt, és azt, hogy Morata a vezetőségnekk is kevés, de még Benya sorsa is kérdéses... Lehet készülni, hogy nyáron jön egy csatár, és ha lehet tippelni akkor ebből Suarez lesz...Realista24 írta:Mondjuk, ha ez igaz, akkor Pérezéknek totálisan elment az esze, már megint. Évi 20 milliót kiadni egy nulla marketingértékkel rendelkező játékosra...Plusz, ha hozzáveszem az aláírási pénzt és az ügynök bónuszát, az egy évre lebontva még plusz 4 millió...
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. január 6., hétfő 10:04
Remy írta:Casemiro kölcsönadását most már támogatom. Tényleg nulla, amit itt játszik, és egy Malaga nem lenne rossz hely. Spanyolban tolná, és végre játszhatna. Fél év azért hosszú idő, bele tudna rázódni az első osztályba. Aztán nyáron eldőlne, hogy mi lesz vele.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. január 6., hétfő 9:57
Viszont akkor még télen kellene oda valaki a kkp-ra, mert 4-en (Casemiro nélkül) vannak 3 posztra.Remy írta:Casemiro kölcsönadását most már támogatom. Tényleg nulla, amit itt játszik, és egy Malaga nem lenne rossz hely. Spanyolban tolná, és végre játszhatna. Fél év azért hosszú idő, bele tudna rázódni az első osztályba. Aztán nyáron eldőlne, hogy mi lesz vele.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 6., hétfő 9:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 6., hétfő 9:12
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. január 6., hétfő 9:05
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 6., hétfő 7:30
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 5., vasárnap 14:49
Ez igaz,én arra gondoltam,hogy mintha kezdené visszahozni a formáját,(nem nézek sok borussia meccset,Kerlontol vettem az értesülést,ha nem így van akkor tessék rajta számon kérniSahin sem lesz már olyan, mint volt, akkora játékos meg plána nem, amekkora lehetett volna belőle
HozzászólásSzerző: iker-siker » 2014. január 5., vasárnap 14:25
Sahin sem lesz már olyan, mint volt, akkora játékos meg plána nem, amekkora lehetett volna belőle. Nálunk nagyon csúnyán megtört a karrierje, és bár nem játszott sokat, de amikor lehetőséget kapott, akkor sem tudott élni vele. Szerintem Gündogan oda vissza veri minden tekintetben, bár nála meg ez a hátsérülés lehet, ami gondot okozhat a karrierjében.De ott van Sahin,ő potolhatja.
Mindkét dolgot adom. Nagyon jól szúrják ki a tehetséges játékosokat, és nagyon jól építik be őket a csapatba. De ott is lehet majd hiba, nem fogja mindenki beváltani az ígéreteket. Klopp keze alatt valószínűleg rendben lesz a csapat, nagyon egyben vannak (mármint ő, meg a csapat), de nem hiszem, hogy a karrierje végéig ő fogja trenírozni a gárdát.Mindig megtalálják az utódokat,jó ott a "figyelőrendszer",kiszúrják a tehetségeket,és Klopp ezeket nagy szakértelemmel be is építi a csapatba.
Szerintem jelenleg ő a Dortmund legjobb játékosa. Az más kérdés, hogy vannak akik tudják pótolni 1-2 meccsen, de hogy hosszú távon mire mennének/mennek majd nélküle, más kérdés. Igaz van még rajta kívül egy Bender meg Hummels is (Gündoganon kívül), akik hozzájárulnak a sikerekhez, de szerintem pár éven belül ők is szintet lépnek.Reus pedig egyáltalán nem olyan fontos láncszeme a csapatnak, mint sokan gondolják.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. január 5., vasárnap 13:46
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. január 5., vasárnap 13:45
hát igen, na ő zseni volt.realistahuni írta:Elhúnyt Eusebio, a valaha volt egyik legnagyobb portugál játékos.![]()
Nyugodjon Békében!
HozzászólásSzerző: Wertz » 2014. január 5., vasárnap 12:17
Hogy mi van??kapor_89 írta:Gündogan ebben az évben nem is játszott, de eddig nélküle is megoldották. Én inkább Reustól tenném függővé a Dortmundot, zseniális a pali, félek hogy ő is dobbant. Tuti lesz érte ajánlat, már csak az a kérdés, hogy milyen..
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 5., vasárnap 11:51
Igaz,de Gundogant csak megemlítettem,mert ugye most eléggé reflektorfénybe van.De ott van Sahin,ő potolhatja.Na de a lényeg,hogy én azt hiszem hogy Reus esetleges távozásával sem,esnek olyan látványosan vissza.Ha viszont Klopp menne akkor azt hiszem igen.kapor_89 írta:Gündogan ebben az évben nem is játszott, de eddig nélküle is megoldották. Én inkább Reustól tenném függővé a Dortmundot, zseniális a pali, félek hogy ő is dobbant. Tuti lesz érte ajánlat, már csak az a kérdés, hogy milyen..
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem