Mikor voltál ott?Nem.Londonban az Emirates-ben...

Amikor játszik én azt látom, hogy imádják a szurkolók, folyamatosan integetnek neki,tapsolnak!Kifütyülni még nem hallottam őt!

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 5., vasárnap 12:12
Mikor voltál ott?Nem.Londonban az Emirates-ben...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 5., vasárnap 12:09
Nem.Londonban az Emirates-ben...Hol?Az nso-n a tíz éves gyerekek? :)
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 5., vasárnap 12:05
Mit nem értesz?Most komolyan megkérdezed, hogy miért is? Utána pedig írod, hogy különben is dobálták pénzérmékkel.. WTF???? Ez komoly? És akkor mi van? Figo ennyi erővel foghatott volna egy uzit és leöli a barca drukkereket a Nou Campban. Ők nem pennyket dobáltak.. Profi focistának nem szabad ilyet csinálni, különösen gusztustalan egy vesztésre álló riválist heccelni a pályáról.
Bentaleb esete meg hogy kerül ide? Én most Walcottról beszéltem.. Egyébként az is patkány viselkedés volt.
Hol?Az nso-n a tíz éves gyerekek?Olyannyira nem, hogy a szurkolók már is kikezdték a fokozatosan visszaeső formája miatt![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 5., vasárnap 11:58
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. január 5., vasárnap 11:27
Olyannyira nem, hogy a szurkolók már is kikezdték a fokozatosan visszaeső formája miattA Realban lehet, hogy nem fért bele az alibizés, az, hogy eltűnik hosszabb időre, szerintem ez az Arsenalban nem lesz annyira feltűnő és az ágyusoknál pont az Özil féle felvillanások hiányoztak, azok a klasszis megoldások amik eldönthetnek egy meccset!
Most komolyan megkérdezed, hogy miért is? Utána pedig írod, hogy különben is dobálták pénzérmékkel.. WTF???? Ez komoly? És akkor mi van? Figo ennyi erővel foghatott volna egy uzit és leöli a barca drukkereket a Nou Campban. Ők nem pennyket dobáltak.. Profi focistának nem szabad ilyet csinálni, különösen gusztustalan egy vesztésre álló riválist heccelni a pályáról.Miért is?![]()
Akkor már ez a Bentaleb gyerek aki kiérdemelné a patkány jelzőt!
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 4., szombat 21:22
A Realban lehet, hogy nem fért bele az alibizés, az, hogy eltűnik hosszabb időre, szerintem ez az Arsenalban nem lesz annyira feltűnő és az ágyusoknál pont az Özil féle felvillanások hiányoztak, azok a klasszis megoldások amik eldönthetnek egy meccset!Azért a madridban eléggé visszaesett az erőnléte,a meccseken 70 percben alig volt érvényes megmozdulása,el volt tűnve.....adott sok gólpasszt,és remek meglátásai voltak.
Ez igaz!De az hogy akkora spiler lenne,amit a média AZÓTA ÉS AZÉRT tolt a pofánkba mert a madrid eladta(megvette balet-sokért erre replika ez),az szemfényvesztés. Jó kis focista özil,de a világ egyik legjobban felsztároltja volt az eladása és december 1 között.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 4., szombat 21:21
Konkrétan a realra gondoltam.Amióta elment,az arsenalba hozott le jó meccseket,sőt még írtam is mikor asszem a soton ellen játszottak hogy hiányzott abból a csapatból de....hát a eealba is így kezdte....aztán megmelegedett és csak a nevéből próbált megélni....és az nem ment.Csak szólok nehogy de ja vu legyen aztán....BBarni írta:Akkor szerintem mást néztél!
A Realba lehet, hogy kevés volt, de az Arsenalnak hatalmas erőssége lesz!
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 4., szombat 21:14
BBarni írta:Akkor szerintem mást néztél!
A Realba lehet, hogy kevés volt, de az Arsenalnak hatalmas erőssége lesz!
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 4., szombat 20:59
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 4., szombat 20:55
Én már az utóbbi 1 évben sem vártam már tőle semmit...és nem is csalódtam.Sérülés miatt nem játszott x meccs óta, most kezdett el újra edzeni, és beállt 15 percre!Nem vártam tőle semmit :agree:
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 4., szombat 20:52
Az érmék egy részével Theot próbálták megdobálni a Spurs szurkolók. A pénzt egy alapítványnak fogja adományozni az egyébként Arsenal drukker biztonságis, Thomas Steward.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 4., szombat 20:46
Csak ideiglenes jelleggel raktam be.ziro4vr írta:hova lett az alád?![]()
![]()
Nekünk is van egy Guzmicsunk.morientes írta:Danny az isteni...NBI-es megmozdulás volt,komolyan mondom
![]()
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 4., szombat 20:39
Sérülés miatt nem játszott x meccs óta, most kezdett el újra edzeni, és beállt 15 percre!Nem vártam tőle semmitÖzil hozta magát, nem csinált szart sem.
Miért is?Walcott személyében pedig megtaláltam Dani Alves testvérét, legalább akkor patkány ő is.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 4., szombat 20:38
hova lett az alád?GT37 írta: COME ON YOU SPUUUUUUUUUUUUUUUUUURS
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 4., szombat 20:36
Danny az isteni...Rose-t remélem, tarkón csapja valaki az öltözőben egy döglött aligátorral.
HozzászólásSzerző: szilamer » 2014. január 4., szombat 20:23
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. január 4., szombat 20:17
HozzászólásSzerző: szilamer » 2014. január 4., szombat 20:13
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 4., szombat 20:10
Köszi.BBarni írta:Csak ennyit akarok mondani!
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 4., szombat 20:10
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem