CGI Behind the Scenes HD: "Batman Arkham City (the Voice Actors)Remy írta:Egy kis Batman történelem... Kiket rejtett a denevérjelmez?
Természetesen Kevinék az Animated Seriesben is adták

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. január 6., hétfő 0:11
CGI Behind the Scenes HD: "Batman Arkham City (the Voice Actors)Remy írta:Egy kis Batman történelem... Kiket rejtett a denevérjelmez?
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 6., hétfő 0:06
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 5., vasárnap 22:08
A partot pont ma neztem megprimrose írta: Jah és a Part és a Marvin szobája is megér egy misét.
Jah közben utánanéztem, A part pont 2000-ben játszották.
HozzászólásSzerző: primrose » 2014. január 5., vasárnap 21:50
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. január 5., vasárnap 21:29
Ott még elég fiatal volt, de néhány akad.h3x0r írta:DiCaprionak milyen jo filmjei vannak 2000-nel korabbrol?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 5., vasárnap 21:09
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 5., vasárnap 20:30
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. január 5., vasárnap 16:07
Ugyanezt gondolom én is most, hogy aludtam rá egyet.P. Krisz írta:nekem bejött , végig volt benne feszültség és pár váratlan esemény Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!amikor a bírónőt fejbe lőtte a mobil ,bár a végét egy kicsit logikusabban is megoldhatták volna Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az az ember aki az események szinte minden végkimenetelét eltervezi nem hagy magának egy menekülő utat
10/7.5
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 5., vasárnap 13:52
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. január 5., vasárnap 11:59
nekem bejött , végig volt benne feszültség és pár váratlan esemény Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!amikor a bírónőt fejbe lőtte a mobil ,bár a végét egy kicsit logikusabban is megoldhatták volna Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az az ember aki az események szinte minden végkimenetelét eltervezi nem hagy magának egy menekülő utatMás: nektek, hogy tetszett a Törvénytisztelő polgár (Law Abiding Citizen, 2009)? Rövid vélemény, esetleg pontszám?
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 5., vasárnap 11:29
Mert majd akkor jelenik meglordgabi írta:
Remy: beírtam a blogodon a keresőbe, hogy Családi üzelmek, egyből ki is dobta a kritikádat, de nem lehet megnyitni...2014.01.16. 00:01 a dátum mellette. Mi ez a bitangság?! :Đ
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. január 5., vasárnap 3:50
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. január 5., vasárnap 3:10
Olykor kicsit logikátlan, bugyuta, vagy mondhatnám "amerikainak". Nézőpont kérdése, mert van akit egyáltalán nem zavarnak ezek a dolgok, nem foglalkozik vele, nos én nem ilyen vagyok.lordgabi írta:Más: nektek, hogy tetszett a Törvénytisztelő polgár (Law Abiding Citizen, 2009)? Rövid vélemény, esetleg pontszám?
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. január 5., vasárnap 2:57
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 5., vasárnap 1:41
Jonah Hill nagyot játszottKerlon írta:Tényleg jó a Wall Street Farkasa, bár az utolsó 30 perce kicsit lehangoló volt... Nem olyan, mint a Gatsbys. Hihetetlen, hogy Leo még nem kapott Oscart. Amúgy meg:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Donnie poénjain összefostam magam, "Éljetek szabadon"![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 5., vasárnap 1:30
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 5., vasárnap 0:08
HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. január 4., szombat 23:34
Már egyes oldalakon fent van, csak felirat nincsSierra írta:A bemutató alapján engem is érdekel a film, de moziban biztos nem nézem meg. Majd tavasszal...nmate írta:American Hustle
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. január 4., szombat 23:27
A bemutató alapján engem is érdekel a film, de moziban biztos nem nézem meg. Majd tavasszal...nmate írta:American Hustle
Sztárparádé, cool zenék, remek jelenetek, két gyönyörű nő...kell ennél több egy ilyen típusú filmnél?9/10
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. január 4., szombat 20:18
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem