De ott van Sahin,ő potolhatja.
Sahin sem lesz már olyan, mint volt, akkora játékos meg plána nem, amekkora lehetett volna belőle. Nálunk nagyon csúnyán megtört a karrierje, és bár nem játszott sokat, de amikor lehetőséget kapott, akkor sem tudott élni vele. Szerintem Gündogan oda vissza veri minden tekintetben, bár nála meg ez a hátsérülés lehet, ami gondot okozhat a karrierjében.
Mindig megtalálják az utódokat,jó ott a "figyelőrendszer",kiszúrják a tehetségeket,és Klopp ezeket nagy szakértelemmel be is építi a csapatba.
Mindkét dolgot adom. Nagyon jól szúrják ki a tehetséges játékosokat, és nagyon jól építik be őket a csapatba. De ott is lehet majd hiba, nem fogja mindenki beváltani az ígéreteket. Klopp keze alatt valószínűleg rendben lesz a csapat, nagyon egyben vannak (mármint ő, meg a csapat), de nem hiszem, hogy a karrierje végéig ő fogja trenírozni a gárdát.
Reus pedig egyáltalán nem olyan fontos láncszeme a csapatnak, mint sokan gondolják.
Szerintem jelenleg ő a Dortmund legjobb játékosa. Az más kérdés, hogy vannak akik tudják pótolni 1-2 meccsen, de hogy hosszú távon mire mennének/mennek majd nélküle, más kérdés. Igaz van még rajta kívül egy Bender meg Hummels is (Gündoganon kívül), akik hozzájárulnak a sikerekhez, de szerintem pár éven belül ők is szintet lépnek.
Nagyon kíváncsi leszek, kivel/kikkel fognak erősíteni, Kagawa visszahozatala szerintem nagyon jó döntés lenne, ezen kívül lehet még olvasni Matic, De Bruyne, Halilovic, Podolski féle arcokról, akik ha igazán komoly erősítést nem jelentenének, de végül is, velük lehetne tartani a szintet.