Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 5., vasárnap 1:26

A Game of Thrones 3. evadjanak utolso resze junius 9-en jott ki, par baratommal meg 15-en talalkoztam. Elkezdtunk beszelni sorozatokrol, hogy ki mit nez es egyszer csak az egyik haveromnak kicsuszott a szajan, hogy
(spoiler Game of Thrones 3.evad vegebol)Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szoval veletlenul azt mondta, hogy sajnalja a Starkokat, mert Rob es az anyja is meghalt.
Rogton ezutan 4-en vagy 5-en elkezdtek szidni, hogy lehet ekkora idiota, stb :lol:
Ugyan ez a haverom olvasta az osszes konyvet. Van egy masik, aki ido kozben elkezdte a harmadikat. Persze amikor talalkozunk mindig kerdi tole, hogy pont melyik resznel tart. Ennek koszonheton megtudtam, hogy ki hal meg legkozelebb. Nagyon boldog voltam :vivo:

De a Dexter finalejarol is sikeresen ertesultem ugy, hogy meg el se kezdtem a sorozatot :lol: (pedig akartam, de ezek utan talan csak jovore)

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 5., vasárnap 1:19

nah, nemrég kértem ajánlásokat, a the shield c. sorozattal kezdem, azt találtam a leírás alapján a legérdekesebbnek.

remélem, hogy tetszeni fog, DE nem tesz brutális függővé. :lol:

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. január 5., vasárnap 0:55

Én valamilyen csoda folytán elkerültem a képet a HIMYM-nél :mrgreen: Viszont haverom úgy lespoilerezte a 6. évad végét, hogy majdnem sírva fakadtam, el is küldtem a picsába. Amikor nyáron elkezdtem a Dextert darálni, direkt nem is lájkoltam be fb-n, nehogy lássak valami spoilert, mert akkor nagyon ideges lettem volna. Haverom ennél jófej volt, 2 évaddal előttem járt kb, sőt lehet 3-al is és amikor beszéltünk róla, akkor kis spoilert sem mondott.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 5., vasárnap 0:49

Az ilyen veletlen (?) spoilerekbol nalam a HIMYM 8. evadjanak utolso resze viszi a primet
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ugyanis a HIMYM hivatalos oldala posztolta ezt a kepet rogton az utolso resz leadasa utan. (link)
Az egyik ismerosom bele is futott a spoilerbe pont mielott elinditotta volna a reszt. Mondjuk ugy, hogy kicsit ideges volt. En mar korabban kiszedtem az oldal altal posztolt kepeket, mert folyamatosan jottek a kisebb spoilerek.

De eleg jo kis kommentek szulettek a kep alatt. (zarojelben lefordittam oket annak aki nem olyan jo angolbol)

"You do realise that people who don't live in the US and haven't seen the episode are also fans of this page....right?"
(Te tudod, hogy azok az emerek is rajongoi az oldalnak, akik nem az USA-ban elnek es meg nem lattak az epizodot... nem de?)

"Hey, so, spoilers are fun, right? Not everyone's seen the episode yet, man"
(He, szoval a spoilerek szorakoztatoak, nem de? Meg nem mindenki latta az epizodot ember)

"This better be a joke. I didnt wait 8 years to read this on facebook before i could watch the episode"
(Ez valami vicc. Nem azert vartam 8 evet, hogy facebookon tudjam meg ezt mielott megnezhettem volna az epizodot)

"Kids, Let me tell you about How I Met the Mother... I saw a picture of her on Facebook. Cool story, right?"
(Gyerekek, hadd meseljek nektek arrol hogy ismertem meg anyatokat... Lattam egy kepet rola a facebookon. Cool sztori, nem de?)

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. január 5., vasárnap 0:21

Nézem a sorozatot és kedvem támad Harley-t venni (pedig alapból mondjuk Ninja párti vagyok), tetováltatni, meg kétes ügyleteket lebonyolítani
Úgyszintén, viszont én meg is szívtam rendesen.
Felmentem ebayre pólokat nézegetni, és hát mit ad az isten már az első termék egy hatalmas szájbab*szott nagy spoiler volt, el is ment egy időre a kedvem a sorozattól, szóval ne ebayezzetek.
ja meg imdb is spoileres tud lenni, mert írja a szereplők mellett az epizódok számát, és ugye a képekSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ott is szívtam már TWD-nél mikor Rick megölte a kollégáját, és az imdb-n szépen virított zombiként.

9gagSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!rip brian griffin, poszt(!) és a múltkor rip hershel komment és fb miatt is szívtam már, szóval szerencsés vagyok a sorozatokkal.

ja és persze a tahó barátok... :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 4., szombat 23:45

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én tudtam, hogy ő lesz, aki bevállalja valamilyen módon, pont azért amit mondtak is. Szabadulni akart. Nem állt hozzám közel a személye, így annyira nem haragszom az írókra, Chibset jobban sajnáltam volna, nagyon bírom az akcentusát :mrgreen:
Negyedik rész...lassan éjfél...a hülye fejemet :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. január 4., szombat 23:43

Realista24 írta:
n most haragszom a SoA-ra...Az 5.évad 3.részében nálam kihúzta a gyufát a sorozat készítője.Kíváncsi vagyok,Te mit fogsz hozzá szólni ha már megnézted.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Opie?
Pope szerepét oszthatták volna másra.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Igen.Kedvenc szereplőm volt,erre ilyen durva halált adnak neki. :'( Amikor magukra hagyták Őket,hogy döntsenek ki menjen,akkor biztos voltam benne,hogy Tig fog "jelentkezni",de nem volt hozzá töke.Mondjuk Opie már vágyott a halálra,azért is fejelte meg a börtönőrt.Bár annyi pozitívuma lesz a dolognak,hogy Jax végre felnő,és mostantól lesz igazi kegyetlen vezére a csapatnak. B-)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 4., szombat 23:22

n most haragszom a SoA-ra...Az 5.évad 3.részében nálam kihúzta a gyufát a sorozat készítője.Kíváncsi vagyok,Te mit fogsz hozzá szólni ha már megnézted.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Opie?
Pope szerepét oszthatták volna másra.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. január 4., szombat 23:01

BrBa fanoknak:
Volt-e olyan sorozat a Lost óta, mint a Breaking Bad?
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. január 4., szombat 14:23

Drake írta:
Realista24 írta:SoA negyedik évad.
Nem tudom ki írta, hogy nem tetszett neki, nekem ez is adta rendesen.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Remélem azért Gemmát is utoléri a sors lassan...mert az a pár pofon nyoma hamar elmúlik.
Ami különösen tetszik, hogy nincs idegesítő karakter számomra, néha Jax régi nője kicsit idegesített, de őt leszámítva mindenki rendben van.
Én most haragszom a SoA-ra...Az 5.évad 3.részében nálam kihúzta a gyufát a sorozat készítője.Kíváncsi vagyok,Te mit fogsz hozzá szólni ha már megnézted.
már régóta lógott a levegőben az.
amúgy az 5. évadban még 2-3 szintet emelnek a brutalitáson, engem kiküldtek kontrolling előadásról mert pont akkor néztem az ominózus Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hógömbös (vagy mi) részt :lol:
meg majd amit sutter leművel a saját karakterével, az elég traumatikus :lol:

nem tudom törölni a hsz-t, inkább beraktam spoilerbe.

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. január 4., szombat 13:33

Realista24 írta:SoA negyedik évad.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Remélem azért Gemmát is utoléri a sors lassan...mert az a pár pofon nyoma hamar elmúlik.
Ami különösen tetszik, hogy nincs idegesítő karakter számomra, néha Jax régi nője kicsit idegesített, de őt leszámítva mindenki rendben van.
Én most haragszom a SoA-ra...Az 5.évad 3.részében nálam kihúzta a gyufát a sorozat készítője.Kíváncsi vagyok,Te mit fogsz hozzá szólni ha már megnézted.

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 4., szombat 13:19

Nézem a sorozatot és kedvem támad Harley-t venni (pedig alapból mondjuk Ninja párti vagyok), tetováltatni, meg kétes ügyleteket lebonyolítani :mrgreen:
Dettó! :mrgreen:

Chucky és Tig a legnagyobb formák! :mrgreen:
ha jól emlékszem a 3. évad volt az írországos. sztem az az összes közül a legkevésbé jó.
Igen, az az írországos, eddig még csak felénél tartok, de nekem bejön nagyon! B-)

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. január 4., szombat 13:16

Realista24 írta: Ami különösen tetszik, hogy nincs idegesítő karakter számomra, néha Jax régi nője kicsit idegesített, de őt leszámítva mindenki rendben van.
az utolsó évadban lesz egy-kettő :lol:
Realista24 írta:Régen kapott már el így sorozat. Legutóbb a Bansheet daráltam le, mondjuk nem volt nehéz. Ezt valamikor szenteste körül kezdtem, és már csak két évad van vissza sajnos. Nézem a sorozatot és kedvem támad Harley-t venni (pedig alapból mondjuk Ninja párti vagyok), tetováltatni, meg kétes ügyleteket lebonyolítani :mrgreen:
de szerintem a 2.-3. évad messze jobb mint az első! :agree:
Megerősítem, a harmadik brutálisan erős volt.
én is azóta nézegetem a harleykat, tuti veszek egyet majd ha lesz rá pénzem :D

ha jól emlékszem a 3. évad volt az írországos. sztem az az összes közül a legkevésbé jó.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 4., szombat 13:11

Régen kapott már el így sorozat. Legutóbb a Bansheet daráltam le, mondjuk nem volt nehéz. Ezt valamikor szenteste körül kezdtem, és már csak két évad van vissza sajnos. Nézem a sorozatot és kedvem támad Harley-t venni (pedig alapból mondjuk Ninja párti vagyok), tetováltatni, meg kétes ügyleteket lebonyolítani :mrgreen:
de szerintem a 2.-3. évad messze jobb mint az első! :agree:
Megerősítem, a harmadik brutálisan erős volt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 4., szombat 13:09

Az eleje nem is fog!Szerintem az első évad vége fele kezd beindulni(mint kb a BB) de szerintem a 2.-3. évad messze jobb mint az első! :agree:

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. január 4., szombat 13:06

Engem még annyira nem kapott el, hogy egyben ledaráljam az egészet. Eddig 2 nap alatt 2 részt néztem. Nemrossz, csak még nem szívott úgy magába :D
Kép

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 4., szombat 11:52

SoA negyedik évad.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. január 3., péntek 23:12

nmate írta:TBBT s07e12 : Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az évad végén akkora esküvő lesz, hogy még Sheldon is detoxba kerül.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!de előtte még lefekszik Amyvel :mrgreen:

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. január 3., péntek 22:51

Remy írta:True Detective

Matthew McConaughey és Woody Harrelson... jónak tűnik. Valaki tervezi nézni? Ha jól tudom jövőhéten kezdik.
Woody miatt kötelező. Meg amúgy is jónak tűnik.

Amúgy most toltam le a Broadchurch-öt, aki szereti az "együgyes" átívelős krimit (meg a Killing-et) annak érdemes bepróbálni. 8 rész az első évad, David Tennant ( egykori Dr.Who) meg Olivia Colman a két főszereplő. Jön majd az amerikai remake is Graceland címmel, fura módon ott is Tennant lesz a főszereplő...

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. január 3., péntek 22:39

TBBT s07e12 : Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az évad végén akkora esküvő lesz, hogy még Sheldon is detoxba kerül.

Vissza: