Erre mondtam én hogy hozta a szokásos formáját....R.M.C.F írta:Világ életében egy oltári nagy vak volt..Helder Postiga meg hozta a szokásos formát
Ami az atmat illeti...meglett a csapatépítés eredménye.Simeone tudja a korlátait,és a hozott anyagból kihozza a maximumot.Egy iparos csapat egy Costaval,megspékelve átlagon felüli akarattal,küzdenitudással.Köszönhető mindez Simeonenak,aki egy fanatikus munkabuzi,azt is kétlem hogy alszik egyáltalán,minden egyes meccsen,minden egyes csapat ellen külön,az adott csapathoz szabja a taktikát,fantasztikusan reagálja le meccs közben is az ellenfélnél történő változásokat,azonnal belenyúl a meccsbe ha kell,és nem riad vissza a piszkos kis trükköktől sem,ami súrolja a futballetike,meg olykor a jóérzés határait is.Ilyen volt játékosnak is,egy maximalista,mindenáron győzni akarnok tipus.A sportszerűség nála emelett csak másodrangú...
Engem a 2000-es évek eleji Moura emlékeztet a portonal,ő vágta bele a magát a fociba ilyen elánnal akkor,de mára El Unico azért megváltozott...