nyilván nem lesz egyetértés velem,de JM megítélése negatív irányban elég nagy túlzás volt,valahogy képletesen úgy tudom leírni,mint a gonoszt,aki meg akarja a csoda barcát mindenáron fogni....megverni....elvenni a játékszereteket.....amiért haraptok.....az ellenetek előadott beszédei is nagy részben igazak voltak(szerintem) jól látta meg,mi történik,de a madrid (nem tudom megítélni ez jó vagy rossz nekünk) nem negatívkodik, csendben tűri az ellene felhozott iszonyat mennyiségű negativitást és hazugságot is....ez ÁLLíTÓLAG a szentírás a klubon belül(semmit sem cáfolni!!! csak a csalás és a dopping vádakat)......magyarul békésen tűrni,azt amit én nem szivesen,hogy minden paréj állandóan leszóljon minket,minden ratyinak elmondjon, rissz rossz csapatnak, pénzcsapatnak,játékostemetőnek,hitelmadridnak stb...sorolhatnám a divatszlengeket reggelik,amik annyira voltak ránk igazak mint sok másra is....MERT EZ VOLT. JM ez ellen fellépett,hogy ez jó volt-e? Eleinte nekem tetszett,én is ilyen vértigris vagyok ha a szenvedélyemet,az általam legnagyobb szerelmet valaki támadja főként igaztalanul.......de JM túl lőtt a célon, sok volt,elindult egy harc közte és a média között,egy adok kapok,ami a médiának anyagilag bomba üzlet volt! Nyilatkozta is a marcás vezér,hogy JM távozása a számunkra katasztrófa,mert a vele való viaskodásban 3X!! annyi volt a példányszám mint messi vagy CR esetén.....Értem R.M.C.F kiértékelésében a pozitív dolgokat, főleg a csapat visszahozatalát az európai elitbe. De akkor sem méltó a Realhoz. Nekünk is volt gusztustalan elnökünk, edzőnk, de az még más világ volt. Ezzel véletlenül sem védem őket, csak (leginkább az internet miatt) ma már az ilyen dolgok amiket csinál, sokkal nagyobb hangsúlyt kapnak, mindenki megtudja 10 perc múlva, ha nem hiszed el, akkor megnézheted videón, stb. Míg egy kisebb klubnál (vagy újgazdagnál) belefér az, hogy bármit a győzelemért, addig egy Real Madridnál, Barcelonánál, ManU-nél, Bayern Münchennél nem.
A videokról csak annyit,hogy ránk nézve tömegével készültek negativ videok.....rátok nézve,elég kevés,és nem is nagyon terjesztették....mivel anyám is barcás volt,meg a macskája is.....és a húsvéti nyula is.