Adebayoron azért látszik, hogy nem 100%-os még... Lehet, hogy nem lenne hülyeség behozni a helyére HurriKane-t.
Premier League
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Re: Premier League
Voltak remek momentumaink, de összességében eddig egyértelműen jobb a Senal, fel kell javulnunk a második félidőre, ha tovább akarunk jutni... Kiegyeznék egy döntetlennel is.
Adebayoron azért látszik, hogy nem 100%-os még... Lehet, hogy nem lenne hülyeség behozni a helyére HurriKane-t.
-
BBarni
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Elöl az a Cazolra-Gnabry-Walcott hármas nagyon érzi a játékot, Rosicky pedig szépen osztogat...
Jó kis meccs eddig, de a sp?rstől többet vártam...
Jah de egy valamiben nem csalódtam a sp?rsben, van néhány undorító játékosa!
Zombori úr is többet vár a sp?rstől, fosnak az Arsenaltól!
Jó kis meccs eddig, de a sp?rstől többet vártam...
Jah de egy valamiben nem csalódtam a sp?rsben, van néhány undorító játékosa!
Zombori úr is többet vár a sp?rstől, fosnak az Arsenaltól!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára BBarni 2014. január 4., szombat 19:07-kor.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Santii 
Weak foot
Ez teli labda nem? Azert rikito. Akkor meg majdnem.mondegy a szine. Fifaba az ilyet konnyu meglatni,abba valo
Weak foot
Ez teli labda nem? Azert rikito. Akkor meg majdnem.mondegy a szine. Fifaba az ilyet konnyu meglatni,abba valo
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nem e ?nyertek sampion ligát, és nem mákoltak
a rendkívül veretes genk,leverkusen,valencia hármas mellől az utolsó körben jutottak tovább, a csoportelsőség is úgy lett meg, hogy a leverkusen leikszelt a genk-el az utolsó fordulóban.
aztán a 16 között a napoli ellen hosszabbításban mentek tovább, ha emlékeim nem csalnak, ott is többször csak fortuna mentette meg őket.
a 8 között egy szintén veretes benficát kaptak, akik ellen szintén könnyen kieshettek volna, mikor a visszavágón egyenlített a benfica, és elkezdtek nyomni a portugálok, voltak is helyzeteik, de a végén tovább ment a chelsea.
aztán jött a barca elleni párharc, amihez foghatót én nem láttam az utóbbi 10 évben.
nem, nem savanyú a szőlő, de ennyi ziccerrel, kapufával + tizenegyessel 3-4 párharcot meg lehet nyerni, ehhez képest csak továbbmászott a chelsea.
jött a döntő, ahol (javítsatok ki, ha tévedek) szintén a bayern volt a jobb, és ott is az utolsó percekben mentette drogba hosszabbításra, ahol robben tizit hibázott, majd a 2x15 perc végén a tizenegyespárbajt már a chelsea nyerte.
annak ellenére, hogy egyik ellenfelüket sem focizták le, és a legtöbb esetben nem ők voltak a jobbak, az, hogy mennyire megérdemelt, az még mindig relatív, nyilván hatalmasat küzdöttek, a kapus is a csapat része, stb.
de az a szerencse, ami őket ebben a komplett bl idényben végigkísérte, szerintem abszolút páratlan.
-
BBarni
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Ezért írtam, hogy ebbe születni kell, egy madridi srác sem a TV előtt dönti el, hogy ő most Real Madrid vagy Atletico Madrid szurkoló lesz!Én például régebben jobban követtem a magyar focit, mint most, mégsem alakult ki bennem kötődés egyik csapat iránt sem, ez máig így maradt.
Te nem tudsz úgy, de vannak akik igen. Vannak itt is a fórumon, akik már voltak Madrid meccsen, persze nem annyiszor, mint te FTC-n. De ott volt, és szurkolt, igazi madridistaként. Inkább úgy fogalmaznék, hogy sokkal macerásabb külföldi csapatnak drukkolni, mint egy hazainak... persze aki igazi drukker és nem csak úgy divat. Aki igaz szurkoló a tévé előtt a haverokkal, vagy egy sörözőben, egy Madrididista összejövetelen ugyanúgy tud drukkolni, mint te a stadionban, ugyanúgy eltud keseredni a meccs után vagy örülni, mint te. ÉS ez az érzés ugyanúgy végig kíséri a napját... ezt nevezzük fanatizmusnak.
Azért a macerás szerintem rossz szó, hazai csapatnak sokkal macerásabb...Az, hogy egy magyar madridista felérhet-e egy madridihoz, szintén érdekes kérdés... Nyilván más úgy felnőni, hogy abban a városban élsz, ahol van a csapat, kijársz a meccsekre, testközelből tapasztalhatod azt az eufóriát, ami az együttest övezi, ettől függetlenül szerintem nem kell feltétlenül különbséget tenni a spanyol és a külföldi drukkerek között. Ami összeköt minden madridistát, az a Real, ami összeköt minden culét, az a Barça, itt nem számít a nemzetiség. Szerintem.![]()
Tegyük föl pld a Fradi megnyeri jövőre a BL-t és néhány ázsiai srácnak megtetszik a csapat(divatból vagy sem az nem érdekes) és elkezdenek neki szurkolni!Akkor ők ugyanolyan Fradisták mint én?Ki van zárva..Vagy 10 év múlva ők ugyanakkora Fradisták lesznek?Nem hiszem!Aki nem él abban a közegben az ezt szerintem nem élheti át!Engem pld felháborítana, hogyha egy-egy sikeresebb széria után az én csapatomat ellepnék az ázsiai turisták..
Én ezt máshogy látom de ennyi!
Közben Cazolra szép kis gólt rúgott!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBarni 2014. január 4., szombat 18:51-kor.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
GT koppasszák a csirkét
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- GT37
Ehh
Érett sajnos.
Érett sajnos.
-
Drake
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
SANTIIIIIII OTTT VAAAAANNNN!!!!!!!!!!
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ki kellene herélni azt a homár tervezőt, aki ilyen rózsaszín labdákat tervez, szebb szinűt hányok komolyan...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem lehet hogy ezek a HP leányvallalatai?Nemtom csak kérdem...Évelején HP azelőtt Aurasma még azelőtt meg valami Autonomia.
Ami meg a haza csapatnak való szurkolást illet..Mé',otthon mióta van foci?
LEGIO PATRIA NOSTRA

- GT37
Az egy jó bedobás volt, Danny
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Te nem tudsz úgy, de vannak akik igen. Vannak itt is a fórumon, akik már voltak Madrid meccsen, persze nem annyiszor, mint te FTC-n. De ott volt, és szurkolt, igazi madridistaként. Inkább úgy fogalmaznék, hogy sokkal macerásabb külföldi csapatnak drukkolni, mint egy hazainak... persze aki igazi drukker és nem csak úgy divat. Aki igaz szurkoló a tévé előtt a haverokkal, vagy egy sörözőben, egy Madrididista összejövetelen ugyanúgy tud drukkolni, mint te a stadionban, ugyanúgy eltud keseredni a meccs után vagy örülni, mint te. ÉS ez az érzés ugyanúgy végig kíséri a napját... ezt nevezzük fanatizmusnak.egy külföldi csapatnak nem is lehet szerintem úgy szurkolni, mint egy saját országodban lévő csapatnak!
-
Drake
Évelején HP azelőtt Aurasma még azelőtt meg valami Autonomia.Marci77 írta:Barton. Hiányzik az első osztályból
Drake,pont ezzel kapcsolatban akartam kérdezni,hogy mi ez a harci kiálltás a Sp*rs mezen? (meg év elején nem HP volt?)
A szponzorok is rájöttek,hogy nem éri meg szponzorálni a csapatot,mert úgyiscsak 1 ember nézi a meccseiket. (GT)
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Jó, mivel arsenalos is vagy már vártam, hogy visszavágsz.Huni, még mindig szakadok a kommentjeiden
A többi csapat szurkolóinak nincs nagy arca? A Chelseaseknek mikor bemákolták a sampion ligát?![]()
De nekik van amire, mert nyertek sampion ligát, és nem mákoltak, csak az utálat beszél belőled megint.
Bőven megérdemeltek egy bl trófeát, a 08 és főleg 09-ben történtek után...if you know what i mean...
- Marci77
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Barton. Hiányzik az első osztályból 
Drake,pont ezzel kapcsolatban akartam kérdezni,hogy mi ez a harci kiálltás a Sp*rs mezen? (meg év elején nem HP volt?)
-
Drake
Ok cs.Kiégtem.ziro4vr írta:ha egy alves által megálmodott divatbemutató nézésével zsarolnának se tudnék kedvelt csapatot mondani onnan![]()
persze nézem a nagyobb meccseket, régóta, mert élvezetes, pörgős és vannak mindig nagy zsugások (joey barton)
Közbe Walcott majdnem gól...
AZ mi akció volt.2009-es Barcát idézte.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
ha egy alves által megálmodott divatbemutató nézésével zsarolnának se tudnék kedvelt csapatot mondani onnanGT37 írta: Annyit fikázod az összes angol topcsapatot... Előbb-utóbb ki fog derülni, hogy West Ham- vagy Cardiff-drukker vagy titokban.![]()
persze nézem a nagyobb meccseket, régóta, mert élvezetes, pörgős és vannak mindig nagy zsugások (joey barton)
Nem illik.
-
Drake
Amúgy észrevettétek,hogy a Szpörsznek minden évben más a főszponzora?
- Marci77
Vagy együtt isznak Victorral a Norwich győzelmekor 
GT, 2 óra múlva London is Red lesz az aláírásodban?
GT, 2 óra múlva London is Red lesz az aláírásodban?
- GT37
Annyit fikázod az összes angol topcsapatot... Előbb-utóbb ki fog derülni, hogy West Ham- vagy Cardiff-drukker vagy titokban.ziro4vr írta:egy kihalóban lévő faj egyik utolsó példánya