hát igen, na ő zseni volt.realistahuni írta:Elhúnyt Eusebio, a valaha volt egyik legnagyobb portugál játékos.![]()
Nyugodjon Békében!
no offense.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. január 5., vasárnap 13:45
hát igen, na ő zseni volt.realistahuni írta:Elhúnyt Eusebio, a valaha volt egyik legnagyobb portugál játékos.![]()
Nyugodjon Békében!
HozzászólásSzerző: Wertz » 2014. január 5., vasárnap 12:17
Hogy mi van??kapor_89 írta:Gündogan ebben az évben nem is játszott, de eddig nélküle is megoldották. Én inkább Reustól tenném függővé a Dortmundot, zseniális a pali, félek hogy ő is dobbant. Tuti lesz érte ajánlat, már csak az a kérdés, hogy milyen..
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 5., vasárnap 11:51
Igaz,de Gundogant csak megemlítettem,mert ugye most eléggé reflektorfénybe van.De ott van Sahin,ő potolhatja.Na de a lényeg,hogy én azt hiszem hogy Reus esetleges távozásával sem,esnek olyan látványosan vissza.Ha viszont Klopp menne akkor azt hiszem igen.kapor_89 írta:Gündogan ebben az évben nem is játszott, de eddig nélküle is megoldották. Én inkább Reustól tenném függővé a Dortmundot, zseniális a pali, félek hogy ő is dobbant. Tuti lesz érte ajánlat, már csak az a kérdés, hogy milyen..
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. január 5., vasárnap 11:38
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 5., vasárnap 11:33
Én nem féltem őket.Mindig megtalálják az utódokat,jó ott a "figyelőrendszer",kiszúrják a tehetségeket,és Klopp ezeket nagy szakértelemmel be is építi a csapatba.Gond csak akkor lehet igazán,ha megúnja a dortmundi padot,és elfogadja valamelyik nagy klub ajánlatát...iker-siker írta:Ez tény, de a múltkor elengedett beszólása után, nem hiszem, hogy fenn áll a veszély, hogy a Barcába igazoljon. Sajnos azonban, ha ő és Gündogan is távozik, tartok tőle, hogy a Dortmund végleg szétesik, és azt, amit éveken át felépítgettek, kezdhetik az elejéről.és inkább a bayernbe igazoljon mint a barcába
HozzászólásSzerző: iker-siker » 2014. január 5., vasárnap 10:50
Ez tény, de a múltkor elengedett beszólása után, nem hiszem, hogy fenn áll a veszély, hogy a Barcába igazoljon. Sajnos azonban, ha ő és Gündogan is távozik, tartok tőle, hogy a Dortmund végleg szétesik, és azt, amit éveken át felépítgettek, kezdhetik az elejéről.és inkább a bayernbe igazoljon mint a barcába
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. január 5., vasárnap 10:43
HozzászólásSzerző: iker-siker » 2014. január 5., vasárnap 10:32
Érdekes, hogy míg a Baryern tud a legnagyobb riválisaitól is igazolni, nekünk nem lehet. Oké, hogy ez az úriemberek klubja, meg hogy Lewa most szabadon tárgyalhatott, de nem ez volt az első eset. A Bayern Németországból "összekukázza" a hazai vagy éveken át a Bundesligában pallérozódott játékosokat, szinte rizikó nélkül igazol, mert nagyon kevés így az olyan arc, aki nem válik be. Nálunk is lehetne néha ilyesmit csinálni, mert Isco előtt nem igazán volt ilyen (Illara nálam még nem bizonyított), ott pedig szinte kivétel nélkül bizonyítanak a korábban is jó szezonokat futó játékosok. Nem mondom, hogy Lewa itt megállta volna a helyét, talán annyit hozott volna, mint Benzema, de ez kevés. Viszont tartok tőle, hogy jövőre Reust is elviszik, mert hát semi Ribéry, sem Robben nem lesz már fiatalabb. Akkor pedig nem sokat gyengülnek majd, ha gyengülnek egyáltalán.Lewa 2019-ig a Bayerné, hivatalos
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. január 5., vasárnap 10:19
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 4., szombat 19:55
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 4., szombat 14:35
Csatakozom az előttem szólóhoz...R.M.C.F írta:Na majd este....Pedig még ma nem ittam
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 4., szombat 13:50
Na majd este....Pedig még ma nem ittam
HozzászólásSzerző: Demes » 2014. január 4., szombat 13:49
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 4., szombat 13:40
Idióta vagyok,sorryRealista24 írta:?Ugye az évi 60 millio nettoban![]()
Nem havi 3,5-et keres :Đ
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 4., szombat 13:36
?Ugye az évi 60 millio nettoban
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 4., szombat 13:35
Ugye az évi 60 millio nettoban,gondolom+aláírási pénz....Azt hiszem olyan 3,5 milla körül keres most, 5 alatt szerintem sehova nem fog aláírni + az aláírási pénz
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 4., szombat 13:19
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 4., szombat 13:13
Így persze már más egy kicsit,bár nem hiszem hogy ne folynának egyeztetések a háttérben a hosszabbításával kapcsolatban.Hisz a PSG-nek sem érdeke hogy ingyen elmenjen.realistahuni írta:Alap a francia válogatottban,igen csak jól keres párizsban,nem biztos hogy megválnának tőle,és ha igen,akkor se lenne olcsó....40 alatt nem igen adnák oda.
Idén nyáron lejár a szerződése, azaz már most lehetne tárgyalni vele, és akkor ingyen jöhetne, és itt is megkaphatná a vastag fizut.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. január 4., szombat 12:58
------->morientes írta:Alap a francia válogatottban,igen csak jól keres párizsban,nem biztos hogy megválnának tőle,és ha igen,akkor se lenne olcsó....40 alatt nem igen adnák oda.Én is hoznám egyértelműen, mivel a Pogba üzletre már nem látok nagy esélyt, nagyon jó kis játékos lenne négerposztra(ami nálunk Khedira óta nem létezik). Nem ügyetlen gyerek, nagyot nem kockáztatnánk vele.
BBeno írta:amúgy mots olvasom hogy Matuidinek a nyáron lejár a szerződése,
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. január 4., szombat 12:57
Alap a francia válogatottban,igen csak jól keres párizsban,nem biztos hogy megválnának tőle,és ha igen,akkor se lenne olcsó....40 alatt nem igen adnák oda.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem