Akkor még nyugodtan hátradõlhetnek.

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. január 6., hétfő 18:23
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 6., hétfő 18:18
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. január 4., szombat 13:13
Tökéletes megfogalmazás. Mielőtt a linkre kattintottam tudtam, hogy ez lesz, ugyanis, ha a nagyságát kellene bemutatnom, én is ezt mutatnám. Egy baszott nehéz dal, és tökéletesen gyönyörűen letolja.Tarsi88 írta:Kalapács hangjáról pedig ez a szám mindent elmond:
http://www.youtube.com/watch?v=SU1hUFaTdMY
HozzászólásSzerző: Tarsi88 » 2014. január 4., szombat 11:53
HozzászólásSzerző: Victor » 2014. január 3., péntek 18:48
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. január 2., csütörtök 23:59
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 2., csütörtök 17:59
HozzászólásSzerző: peadani » 2014. január 2., csütörtök 17:55
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. december 31., kedd 11:21
Abba én is belefutottammessideco írta:Juj, ez a Tökfej c. szám mennyire aktuális, főleg a mai napon történő facebook-káosz miatt
nppeadani és később GT37 írta:Bocs RR
Annyira nem jön be a humora, de komolyan, csak a KISS miatt végig fogom néznipheco írta:http://www.youtube.com/watch?v=xi1159Rhpac
Na itt az élő bizonyíték, hogy jó döntést hoztam, hogy megint KISS-t ajánlottam, és hogy annyira sok rétű, hogy akinek nem jön be elsőre, bejöhet másodikrapheco írta:Félve kezdtem neki, miután az előző körben nem igazán jött be, ha jól emlékszem ott 4 körüli pontot adtam rá. Viszont ez most bejött, én se ismerek magamra, de komolyan tetszett elég sok szám, főleg az album első fele
KösziGT37 írta:De azért természetesen értékelem az erőfeszítéseidet, RR.![]()
![]()
A zenével nincs bajon, de a szövegeknél néha amúgy én is csak néztem, hogy ezt tényleg komolyan így gondolja?Zsoc írta:a szövegek és zene viszont hagyott néhol egy kis kívánnivalót maga után, de rossznak sehol sem mondanám, csak kevésbé tetszetősnek.
messideco írta:Nem mélyedtem jobban bele a Pokolgép, és egyáltalán a Kalapács-életmű átfogóbb tanulmányozásába
Akkor itt az ideje, az Éjszakai bevetés album 40 perc, fórumozás mellé simán elmegy , vagy bármi mellé, háttérzenének. Hátha megvan ott azaz egy-két átütő számZsoc írta: Bár hiányzik egy-két igazán átütő szám még, ami másik szintre emelné az albumot, de hoz egy jó átlagot végig számomra
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. december 30., hétfő 18:02
HozzászólásSzerző: Zsoc » 2013. december 30., hétfő 16:45
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 30., hétfő 15:21
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. december 29., vasárnap 21:09
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. december 29., vasárnap 20:20
HozzászólásSzerző: peadani » 2013. december 28., szombat 18:30
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. december 28., szombat 14:06
Nagyon megy ez nekedGT37 írta:kissálsz
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. december 28., szombat 13:55
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 28., szombat 13:46
Akkor jóRealRaúl77 írta:De vicces volt![]()
![]()
Érdekes, hogy kb azokat a számokat emelted ki, amik nekem is leginkább bejönnek, egy kevéske eltéréssel, ez sejtet valami metszetet a zenei ízlésünkben, mégis az általam egyik legjobbnak megítéltet negatív irányba emeled ki, és Zsoc is (Rise to it).
Tudtam, hogy nem fogom eltalálni...RealRaúl77 írta:Kíváncsivá tettél, mi az.![]()
Írd le a másikat is, aztán megírom pü-ben, hogy közte van-e, de a megoldást csak a következő ajánlás napján írom leDe +1 pontot csak akkor kapsz, ha ez lesz az (ami nem másfél, hanem kettő, mert egynél rosszabbat senkinek sem adnék, a próbálkozást, és az ajánlást is díjazom )
![]()
Ha sokáig terrorizálod még a népet ezzel, akkor vagy kissálsz (haha) a zeneklubból, vagy beleírom a szabályzatba, hogy a Kisstől nem lehet ajánlani.RealRaúl77 írta:Egyébként szerintem mi köszönjük, hogy létrehoztad ezt az egészet, és nagyon remélem, hogy lesz még sok-sok kör, hogy minél több fantasztikus KISS albumot hozhassak![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. december 28., szombat 0:34
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. december 28., szombat 0:22
Gene azért nem áll messze annyira a rekedtesebb hangú énekesektől, tény nem is kimondottan az. Bár itt valamennyivel azért lágyabban énekelt.BBarni írta:bár nekem a rekedtesebb hangú énekesek jönnek be jobban, de tény nekik is jó hangjuk van!
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem