Sorozatok, TV műsorok
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Sorozatok, TV műsorok
Én valamilyen csoda folytán elkerültem a képet a HIMYM-nél
Viszont haverom úgy lespoilerezte a 6. évad végét, hogy majdnem sírva fakadtam, el is küldtem a picsába. Amikor nyáron elkezdtem a Dextert darálni, direkt nem is lájkoltam be fb-n, nehogy lássak valami spoilert, mert akkor nagyon ideges lettem volna. Haverom ennél jófej volt, 2 évaddal előttem járt kb, sőt lehet 3-al is és amikor beszéltünk róla, akkor kis spoilert sem mondott.

- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az ilyen veletlen (?) spoilerekbol nalam a HIMYM 8. evadjanak utolso resze viszi a primet
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ugyanis a HIMYM hivatalos oldala posztolta ezt a kepet rogton az utolso resz leadasa utan. (link)
Az egyik ismerosom bele is futott a spoilerbe pont mielott elinditotta volna a reszt. Mondjuk ugy, hogy kicsit ideges volt. En mar korabban kiszedtem az oldal altal posztolt kepeket, mert folyamatosan jottek a kisebb spoilerek.
De eleg jo kis kommentek szulettek a kep alatt. (zarojelben lefordittam oket annak aki nem olyan jo angolbol)
"You do realise that people who don't live in the US and haven't seen the episode are also fans of this page....right?"
(Te tudod, hogy azok az emerek is rajongoi az oldalnak, akik nem az USA-ban elnek es meg nem lattak az epizodot... nem de?)
"Hey, so, spoilers are fun, right? Not everyone's seen the episode yet, man"
(He, szoval a spoilerek szorakoztatoak, nem de? Meg nem mindenki latta az epizodot ember)
"This better be a joke. I didnt wait 8 years to read this on facebook before i could watch the episode"
(Ez valami vicc. Nem azert vartam 8 evet, hogy facebookon tudjam meg ezt mielott megnezhettem volna az epizodot)
"Kids, Let me tell you about How I Met the Mother... I saw a picture of her on Facebook. Cool story, right?"
(Gyerekek, hadd meseljek nektek arrol hogy ismertem meg anyatokat... Lattam egy kepet rola a facebookon. Cool sztori, nem de?)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ugyanis a HIMYM hivatalos oldala posztolta ezt a kepet rogton az utolso resz leadasa utan. (link)
Az egyik ismerosom bele is futott a spoilerbe pont mielott elinditotta volna a reszt. Mondjuk ugy, hogy kicsit ideges volt. En mar korabban kiszedtem az oldal altal posztolt kepeket, mert folyamatosan jottek a kisebb spoilerek.
De eleg jo kis kommentek szulettek a kep alatt. (zarojelben lefordittam oket annak aki nem olyan jo angolbol)
"You do realise that people who don't live in the US and haven't seen the episode are also fans of this page....right?"
(Te tudod, hogy azok az emerek is rajongoi az oldalnak, akik nem az USA-ban elnek es meg nem lattak az epizodot... nem de?)
"Hey, so, spoilers are fun, right? Not everyone's seen the episode yet, man"
(He, szoval a spoilerek szorakoztatoak, nem de? Meg nem mindenki latta az epizodot ember)
"This better be a joke. I didnt wait 8 years to read this on facebook before i could watch the episode"
(Ez valami vicc. Nem azert vartam 8 evet, hogy facebookon tudjam meg ezt mielott megnezhettem volna az epizodot)
"Kids, Let me tell you about How I Met the Mother... I saw a picture of her on Facebook. Cool story, right?"
(Gyerekek, hadd meseljek nektek arrol hogy ismertem meg anyatokat... Lattam egy kepet rola a facebookon. Cool sztori, nem de?)
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Úgyszintén, viszont én meg is szívtam rendesen.Nézem a sorozatot és kedvem támad Harley-t venni (pedig alapból mondjuk Ninja párti vagyok), tetováltatni, meg kétes ügyleteket lebonyolítani
Felmentem ebayre pólokat nézegetni, és hát mit ad az isten már az első termék egy hatalmas szájbab*szott nagy spoiler volt, el is ment egy időre a kedvem a sorozattól, szóval ne ebayezzetek.
ja meg imdb is spoileres tud lenni, mert írja a szereplők mellett az epizódok számát, és ugye a képekSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ott is szívtam már TWD-nél mikor Rick megölte a kollégáját, és az imdb-n szépen virított zombiként.
9gagSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!rip brian griffin, poszt(!) és a múltkor rip hershel komment és fb miatt is szívtam már, szóval szerencsés vagyok a sorozatokkal.
ja és persze a tahó barátok...

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én tudtam, hogy ő lesz, aki bevállalja valamilyen módon, pont azért amit mondtak is. Szabadulni akart. Nem állt hozzám közel a személye, így annyira nem haragszom az írókra, Chibset jobban sajnáltam volna, nagyon bírom az akcentusát 
Negyedik rész...lassan éjfél...a hülye fejemet :Đ

Negyedik rész...lassan éjfél...a hülye fejemet :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Igen.Kedvenc szereplőm volt,erre ilyen durva halált adnak neki.Realista24 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Opie?n most haragszom a SoA-ra...Az 5.évad 3.részében nálam kihúzta a gyufát a sorozat készítője.Kíváncsi vagyok,Te mit fogsz hozzá szólni ha már megnézted.
Pope szerepét oszthatták volna másra.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Opie?n most haragszom a SoA-ra...Az 5.évad 3.részében nálam kihúzta a gyufát a sorozat készítője.Kíváncsi vagyok,Te mit fogsz hozzá szólni ha már megnézted.
Pope szerepét oszthatták volna másra.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
BrBa fanoknak:
Volt-e olyan sorozat a Lost óta, mint a Breaking Bad?
Volt-e olyan sorozat a Lost óta, mint a Breaking Bad?
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
már régóta lógott a levegőben az.Drake írta:Én most haragszom a SoA-ra...Az 5.évad 3.részében nálam kihúzta a gyufát a sorozat készítője.Kíváncsi vagyok,Te mit fogsz hozzá szólni ha már megnézted.Realista24 írta:SoA negyedik évad.
Nem tudom ki írta, hogy nem tetszett neki, nekem ez is adta rendesen.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Remélem azért Gemmát is utoléri a sors lassan...mert az a pár pofon nyoma hamar elmúlik.
Ami különösen tetszik, hogy nincs idegesítő karakter számomra, néha Jax régi nője kicsit idegesített, de őt leszámítva mindenki rendben van.
amúgy az 5. évadban még 2-3 szintet emelnek a brutalitáson, engem kiküldtek kontrolling előadásról mert pont akkor néztem az ominózus Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hógömbös (vagy mi) részt

meg majd amit sutter leművel a saját karakterével, az elég traumatikus

nem tudom törölni a hsz-t, inkább beraktam spoilerbe.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Én most haragszom a SoA-ra...Az 5.évad 3.részében nálam kihúzta a gyufát a sorozat készítője.Kíváncsi vagyok,Te mit fogsz hozzá szólni ha már megnézted.Realista24 írta:SoA negyedik évad.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Remélem azért Gemmát is utoléri a sors lassan...mert az a pár pofon nyoma hamar elmúlik.
Ami különösen tetszik, hogy nincs idegesítő karakter számomra, néha Jax régi nője kicsit idegesített, de őt leszámítva mindenki rendben van.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Dettó!Nézem a sorozatot és kedvem támad Harley-t venni (pedig alapból mondjuk Ninja párti vagyok), tetováltatni, meg kétes ügyleteket lebonyolítani

Chucky és Tig a legnagyobb formák!

Igen, az az írországos, eddig még csak felénél tartok, de nekem bejön nagyon!ha jól emlékszem a 3. évad volt az írországos. sztem az az összes közül a legkevésbé jó.

- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
az utolsó évadban lesz egy-kettőRealista24 írta: Ami különösen tetszik, hogy nincs idegesítő karakter számomra, néha Jax régi nője kicsit idegesített, de őt leszámítva mindenki rendben van.

én is azóta nézegetem a harleykat, tuti veszek egyet majd ha lesz rá pénzemRealista24 írta:Régen kapott már el így sorozat. Legutóbb a Bansheet daráltam le, mondjuk nem volt nehéz. Ezt valamikor szenteste körül kezdtem, és már csak két évad van vissza sajnos. Nézem a sorozatot és kedvem támad Harley-t venni (pedig alapból mondjuk Ninja párti vagyok), tetováltatni, meg kétes ügyleteket lebonyolítani
Megerősítem, a harmadik brutálisan erős volt.de szerintem a 2.-3. évad messze jobb mint az első!

ha jól emlékszem a 3. évad volt az írországos. sztem az az összes közül a legkevésbé jó.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Régen kapott már el így sorozat. Legutóbb a Bansheet daráltam le, mondjuk nem volt nehéz. Ezt valamikor szenteste körül kezdtem, és már csak két évad van vissza sajnos. Nézem a sorozatot és kedvem támad Harley-t venni (pedig alapból mondjuk Ninja párti vagyok), tetováltatni, meg kétes ügyleteket lebonyolítani 

Megerősítem, a harmadik brutálisan erős volt.de szerintem a 2.-3. évad messze jobb mint az első!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Az eleje nem is fog!Szerintem az első évad vége fele kezd beindulni(mint kb a BB) de szerintem a 2.-3. évad messze jobb mint az első!

- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Engem még annyira nem kapott el, hogy egyben ledaráljam az egészet. Eddig 2 nap alatt 2 részt néztem. Nemrossz, csak még nem szívott úgy magába

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
SoA negyedik évad.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!de előtte még lefekszik Amyvelnmate írta:TBBT s07e12 : Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az évad végén akkora esküvő lesz, hogy még Sheldon is detoxba kerül.

- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Woody miatt kötelező. Meg amúgy is jónak tűnik.Remy írta:True Detective
Matthew McConaughey és Woody Harrelson... jónak tűnik. Valaki tervezi nézni? Ha jól tudom jövőhéten kezdik.
Amúgy most toltam le a Broadchurch-öt, aki szereti az "együgyes" átívelős krimit (meg a Killing-et) annak érdemes bepróbálni. 8 rész az első évad, David Tennant ( egykori Dr.Who) meg Olivia Colman a két főszereplő. Jön majd az amerikai remake is Graceland címmel, fura módon ott is Tennant lesz a főszereplő...
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
TBBT s07e12 : Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az évad végén akkora esküvő lesz, hogy még Sheldon is detoxba kerül.
- pheco
Ja, most ez a rész kicsit gyengébbre sikerült, de így is kifakadtam párszor.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sheldon amikor ráordított Amyre, ott végem voltGalacticos írta:na végre kijött az új big bang theory és már felirat is van hozzááááá.![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem volt túl vicces rész, de amikor bernadett ott színleli az étteremben hát ott sírtam.leonardon pedig meglepődtem, azt hittem egyből igent mond.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
True Detective
Matthew McConaughey és Woody Harrelson... jónak tűnik. Valaki tervezi nézni? Ha jól tudom jövőhéten kezdik.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots