Alap a francia válogatottban,igen csak jól keres párizsban,nem biztos hogy megválnának tőle,és ha igen,akkor se lenne olcsó....40 alatt nem igen adnák oda.Én is hoznám egyértelműen, mivel a Pogba üzletre már nem látok nagy esélyt, nagyon jó kis játékos lenne négerposztra(ami nálunk Khedira óta nem létezik). Nem ügyetlen gyerek, nagyot nem kockáztatnánk vele.

Kommentáld a híreket
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Kommentáld a híreket
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Azért ezekből nem rossz kis csapatot lehetne összedobni...
Sagna-Vidic-Lescott-Cole
Fernando-Xabi A.-Matuidi
Rosicky
Menéz-Lewandowski

AkinfeevKapusok: Agazzi (Cagliari), Akinfeev (CSKA Mosca), Ochoa (Ajaccio), Landreau (Bastia), Valdes (Barça).
Védők: Kaboul (Tottenham), Emanuelson (Milan), Vidic (Man Utd), Antonelli (Genoa), Burdisso (Roma),D'Ambrosio (Torino), Chivu (Inter), Sagna (Arsenal), Evra (Man Utd), Terry (Chelsea), Lescott (Man City), Ashley Cole (Chelsea), Heitinga (Everton), Rio Ferdinand (Man Utd), Montoya (Barça), Bartra (Barça).
Középpályások: Pirlo (Juventus), Cambiasso (Inter), Xabi Alonso (Real Madrid), Tiago (Atletico Madrid), Fernando (Porto), Rosicky (Arsenal), Zielinski (Udinese), Hallfredsson (Verona), Pizarro (Fiorentina), Lampard (Chelsea), Joe Cole (West Ham), Raul Garcia (Atletico Madrid), Eliseu (Malaga), Matuidi (PSG), Diego (Wolfsburg).
Támadók: Lewandowski (Dortmund), Floccari (Lazio), Milito (Inter), Klose (Lazio), Eto'o (Chelsea), Long (WBA), Bendtner (Arsenal), Menez (PSG), Gomis (Lione), Djordjevic (Nantes), Zulechner (Groedig).
Sagna-Vidic-Lescott-Cole
Fernando-Xabi A.-Matuidi
Rosicky
Menéz-Lewandowski

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
nem tudom, ezért is írtam, hogy szerintem...hagyja a fenébe a chelsea-t és akkor lehet valaki, de ott biztosan nem
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
amúgy mots olvasom hogy Matuidinek a nyáron lejár a szerződése, én azért csak alá tolnék valami papírt amit szerződésnek hívunk, nem elveszett gyerek, Khedira helyett meg bármikor. Gündogan meg Matuidi nem egy poszt csak a pontosság kedvéért.
Én is hoznám egyértelműen, mivel a Pogba üzletre már nem látok nagy esélyt, nagyon jó kis játékos lenne négerposztra(ami nálunk Khedira óta nem létezik). Nem ügyetlen gyerek, nagyot nem kockáztatnánk vele.
Amúgy itt van egy lista a top játékosokról akiknek lejár a szerződésük.
Én egy Sagna-Arbeloa cserét még mindenképp tennék, illetve, ha Varane istenments nem tudna nyáron sem rendesen dolgozni akkor egy Vidic se lenne rossz szerintem, a mostani Ramosnál biztos nem szerencsétlenkedne többet.Kapusok: Agazzi (Cagliari), Akinfeev (CSKA Mosca), Ochoa (Ajaccio), Landreau (Bastia), Valdes (Barça).
Védők: Kaboul (Tottenham), Emanuelson (Milan), Vidic (Man Utd), Antonelli (Genoa), Burdisso (Roma),D'Ambrosio (Torino), Chivu (Inter), Sagna (Arsenal), Evra (Man Utd), Terry (Chelsea), Lescott (Man City), Ashley Cole (Chelsea), Heitinga (Everton), Rio Ferdinand (Man Utd), Montoya (Barça), Bartra (Barça).
Középpályások: Pirlo (Juventus), Cambiasso (Inter), Xabi Alonso (Real Madrid), Tiago (Atletico Madrid), Fernando (Porto), Rosicky (Arsenal), Zielinski (Udinese), Hallfredsson (Verona), Pizarro (Fiorentina), Lampard (Chelsea), Joe Cole (West Ham), Raul Garcia (Atletico Madrid), Eliseu (Malaga), Matuidi (PSG), Diego (Wolfsburg).
Támadók: Lewandowski (Dortmund), Floccari (Lazio), Milito (Inter), Klose (Lazio), Eto'o (Chelsea), Long (WBA), Bendtner (Arsenal), Menez (PSG), Gomis (Lione), Djordjevic (Nantes), Zulechner (Groedig).
Esetleg egy rutinos csatár(Milito, bár ő is elég sokat sérült és már nem a régi) majd Benzema, vagy urambocsá' Falcao vagy Suarez tehermentesítésére lehet jó lenne, Morataért örüljünk ha kapunk egy 10-est és felejtsük el.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Deal! Matiudi ingyen (akkor gondolom már most lehetne vele tárgyalni) és Gündogan apróért (jövőre lejár a szerződése). Sokkal jobb opció, mint a juve-s páros bármelyikére kidobni 40-60 milliókat. és akkor Casemiro adios. talán még Khedi is mehet (de sztem nem fog).BBeno írta:amúgy mots olvasom hogy Matuidinek a nyáron lejár a szerződése, én azért csak alá tolnék valami papírt amit szerződésnek hívunk, nem elveszett gyerek, Khedira helyett meg bármikor. Gündogan meg Matuidi nem egy poszt csak a pontosság kedvéért.
persze, hogy kiviszik. alap. Benteke a sérülése óta "nem találja a góllövő cipőjét", marad Lukaku. konkrét középcsatáruk nincs is több tudtommal, többiek mind szélről befele cselező emberék. (Lukaku öccse pedig balbekk az Anderlechtben, most épp kölcsönben van egy belga kiscsapatban)morientes írta:nem csodálkoznék ha a VB lenne neki a nagy kiugrás...remélem a belgák kiviszik.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
Lukaku nagyon nagy spíler lehet. PL-ben edződik már évek óta, Chelseaben remélhetőleg alap csatár lesz jövőre. az Új Drogba.
amúgy mots olvasom hogy Matuidinek a nyáron lejár a szerződése, én azért csak alá tolnék valami papírt amit szerződésnek hívunk, nem elveszett gyerek, Khedira helyett meg bármikor. Gündogan meg Matuidi nem egy poszt csak a pontosság kedvéért.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Szerintem nagyjából már most is az. Ráadásul még csak 20 éves, fejlődhet még rengeteget.wZoLee7 írta:szerintem az a Lukaku soha életében nem lesz TOP csapat szint...de majd meglátjuk
- morientes
Miért?Abban a gyerekben minden megvan hogy top csatár legyen...nem csodálkoznék ha a VB lenne neki a nagy kiugrás...remélem a belgák kiviszik.wZoLee7 írta:szerintem az a Lukaku soha életében nem lesz TOP csapat szint...de majd meglátjuk
Egyébként várom az indoklást,hogy sztd miért ne lehetne az...

LEGIO PATRIA NOSTRA

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
szerintem az a Lukaku soha életében nem lesz TOP csapat szint...de majd meglátjuk
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
divatdrukkerhehe írta:Nekem volt gyerekkoromban, amikor ronaldo ciciretette a védőket

Mourinho hivatalosan is cáfolta ezt a pletykát. Egyébként is teljesen logikátlan, ha ő kellett volna neki, az nem most derül ki...
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Mondjuk nem is lenne értelme klasszis csatárt igazolniuk, mert jövőre már ott lesz nekik Lukaku. (Hacsak kölcsön nem adják megint.Anis írta:.... Mou állítólag megmondta hogy nem vesznek télen csatárt![]()

Vagy megveszik most Falcaót, aztán nyáron eladják.

- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
.... Mou állítólag megmondta hogy nem vesznek télen csatártRealista24 írta:Higuért állítólag 60 millát ajánlott a Chelsea és Nápolyban visszadobták![]()

FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
No offense, de ha maradtál volna barcás, mára kibírhatatlan ember lennél.hehe írta:Nekem volt gyerekkoromban, amikor ronaldo ciciretette a védőket

Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Higuért állítólag 60 millát ajánlott a Chelsea és Nápolyban visszadobták

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
Mindent megnyert amit egy futballista egyénileg,klub,vagy válogatott szinten megnyerhet....mindent.VB,BL,Aranylaszti...jobb így emlékezni rá,mint ha egy MLS vagy valami másodrangú francia csapatban szenvedett volna a pályafutása alkonyán...nem mentesülve a sérülésektől sem.Realista24 írta:Tudni kell abbahagyni és van aki tudja mikor kell azt.Már csak azt nem értem, hogy miért vonult vissza ilyen fiatalon.
Tudta hogy váltani kell,és akár Ancelottitól eltanulva a szakmát,kiváló edző is lehet....a szeme jó hozzá,ezt tudjuk,és nem lennék meglepve ha 10 éven belül,akár a real vezetőedzőjeként,akár pl francia szövetségi kapitányként látnám....
LEGIO PATRIA NOSTRA

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ki az akinek a barca az álma?
ugyan.

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Én Wenger mostani eszeveszett költekezésére gondoltam.
Amúgy jogos, amit írsz, de én amúgy se örülnék.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K