HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 3., péntek 21:26
Drága arany barcás barátaim....a pofátlanságnak is van határa.Én nem piszkálok itt már elég régóta senkit sem,pedig volna ok rá,ezer is.De nem teszem,mert értelmetlen. Ti máshogy vagytok "programozva". Soha nem szerettem a drukkereiket,nem, mert a legtöbb(vannak páran,sajnos nagyon kevesen akik emberi mértékkel gondolkodnak,nem azzal amivel piké,rossel,alves,xavi,vagy gaspart anno) nem üti meg azt a szintet amit kellene.
A franco éra nyerhetetlen barca dolgában,a TÉNYEK sem elegendőek,hogy a mérhetetlenül ostoba kis agyatokban(vagy inkább az agymosott agyatokban) kigyúljon a fény,hogy azok a sztorik NAGY RÉSZBEN hazugságok voltak. A barca NEM NYERHETETT......adják ki az ukázt még ma is,és TÉNYLEG.....nem is nyert,csak kb annyit mint francon túl bármikor. Ez nem számit,mert NEM AKARJÁTOK hogy számitson.....mert Ti arra vagytok "hangolva" mint a katalánok,a haragra,a gyűlölködésre,a leszólásra...olyan tulajdonságokra,amiket mélyen megvetek.
Gyorsan teszem hozzá,hogy itt,a mi fórumunkon,van pár barcás,akik tudják mi a tisztelet,a másik megbecsülése...és elismerése. Ezek páran,VALÓSZINŰ olyan emberek,akik a magán életben is intelligens,művelt elemek,és nem a szokásos drukker,aki buta mint a tök,és nem állt 2x sorba amikor az észt osztották.
Perez a háttérből manipulál......ez már a netovábbja annak amit gusztustalan kis olcsó piti szövegeknek hivok.
A manipulációról nekem más jut eszembe....az meg PONT TI vagytok....az egész rendszeretek ERRE épül,hiába ugattam éveken át(aztán már elég sokan belátták).......majd IBra is megerősitett ebben,hogy nagyon is jól láttam,vettem észre,mi is folyik ott gyöngyösön. Persze azóta tudjuk....tőletek,hogy ibra hazudott. Igaz aki elolvasta a könyvét,az hamar rájön,egy tökéletesen őszinte,önmagát mindenben(tehetségben vagy bűnben) elismerő,feltárulkozó leirás.
A katalán sport főszerkesztője,élő adásban ISMERTE be.....hogy a lapjuk, MINDEN NAP, szentel lejárató cikket a real madrid ellen,gennyezés,azt is ELMONDTA,őszintén(máig sem értem mi vezérelte) hogy az nekik nem fontos hogy a hir vagy cikk,igaz -e? ...a lényeg hogy rossz legyen a madridra nézve. Mint mondta: MERT ERRE KIVÁNCSI A KATALÁN OLVASÓ.
Aki ezt nem tudja a megfelelő súlyban értelmezni,és felfogni,az nem való ide,de máshová sem. A katalán média szándékosan is torzit ha kell,mert TI NEKTEK EZ KELL......egy impulzus hogy tudjatok gyűlölködni,köpködni.
Nekünk NEM. A madridi média csak helyileg real közeli....ahol tud belerúg a madridba,mert abból él....nincsen madrid babusgatás mint nálatok......ott MEGVANNAK AZ EMBEREK VEZETVE. MERT mint mondta a katalán főszerkesztő,erre van igény ott.
Hazugságok.....hazugságok.......
Úgyhogy ne perezezzetek,mert egyelőre ő messze van a gaspart,rosell sehonnaiktól.
Azt meg le*rom ha idejön pár okostojás és nekilát engem lekulá*zni,tették elégszer. Nagy cucc,az én mondataim nagy része szépen adta magát az évek alatt.....a tiétek meg nem.
Szeretek real drukker lenni,és büszke vagyok rá,mert ez a klub minden őszinteségében,tisztaságában,úriasságában köröket ver rátok......JM ide vagy oda.....franco ide vagy oda. Igy is.
Örülök hogy nem barcás vagyok.
Elnézést azoktól akik nem ilyenek. Rájuk ez nem vonatkozik.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.