2014ben az hírértékű az egyik legnagyobb magyar tv csatorna fő műsoridejű híradójában, hogy egy piás (csak rá kell nézni) eltévedt a ködben, és a helyi rendőrerő mekkora tettet vitt véghez.
Ki kell tölteni a műsoridőt, megértem. De azért na!
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. január 6., hétfő 9:45
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2014. január 5., vasárnap 22:58
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. január 5., vasárnap 20:48
Itt a vimeos link. Index szeret nyúlni....reklámok miatt stb.Marci írta:Sokatmondó videó, megéri végignézni...
http://film.indavideo.hu/video/f_minimal
Idén egy új kategória, a középosztály tagjai is megmérettethetik magukat a MINIMÁL döntőjében. Izguljuk újra együtt a verseny legizgalmasabb pillanatait! Jolánban a magyarok hite! Igazi világklasszis születhet!
Szirmai Márton filmje lett a közönségdíjas a november 15-16-án zajló, 4. Rákospalotai Rövidfilmszemlén, azaz RÖFI-n.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 5., vasárnap 20:38
Barcát még megértem, mert közvetlen rivális, infók miatt át lehet nézni stb. DE Chelsea, MU, Milan, stb. Mégis hogy?pheco írta:Nem vagyok aktív más fórumokon, főleg nem focisokon. Viszont azt vettem észre, hogy nagyon kezdenek elszaporodni a nem Real drukkerek. Leginkább Barcások, de akad pár Arsenal és 1-1 Bayern, Chelsea, Manu stb drukker is.. Nem zavarnak igazából, csak nem értem az okát. Nekem eszembe nem jutna egy másik csapat fórumára regisztrálni..
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. január 5., vasárnap 20:35
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. január 5., vasárnap 18:58
amilyen vicces volt helyenként sajnos olyan szomorú is egyben...Marci írta:Sokatmondó videó, megéri végignézni...
Idén egy új kategória, a középosztály tagjai is megmérettethetik magukat a MINIMÁL döntőjében. Izguljuk újra együtt a verseny legizgalmasabb pillanatait! Jolánban a magyarok hite! Igazi világklasszis születhet!
Szirmai Márton filmje lett a közönségdíjas a november 15-16-án zajló, 4. Rákospalotai Rövidfilmszemlén, azaz RÖFI-n.
HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2014. január 5., vasárnap 18:49
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. január 5., vasárnap 18:22
Marci írta:Sokatmondó videó, megéri végignézni...
HozzászólásSzerző: Marci » 2014. január 5., vasárnap 18:02
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2014. január 4., szombat 22:23
én is ajánlom, nekem is tetszettrealbence írta:Én olvastam, szerintem nem rossz, sok új dolgot tudtam meg belőle az életéről, a családjáról, meg főleg a fiatalabb éveiről, amikor még nem volt ismert. Aki megteheti, és egy kicsit is szimpatizál vele, annak szerintem egyszer mindenképp megéri elolvasni
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 4., szombat 21:55
Toti írta:akkor várom majd a véleményed. de el ne felejtsd. de vmi ital mellett lenne a legjobbR.M.C.F írta:Ok,már megrendeltem. Azért köszi.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. január 4., szombat 21:53
akkor várom majd a véleményed. de el ne felejtsd. de vmi ital mellett lenne a legjobbR.M.C.F írta:Ok,már megrendeltem. Azért köszi.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 4., szombat 21:46
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. január 4., szombat 21:41
gugliba benyomod azt kiad annyit h valasztani sem tudszR.M.C.F írta:Toti írta:valaki olvasta már Cristiano Ronaldo - Szenvedélye a tökéletesség c. könyvet? érdemes? marmint nyilvan nem hasonlithato egy krimihez, vagy ilyesmi, csak mégis..
Linket hogy rendelhessem.
HozzászólásSzerző: realbence » 2014. január 4., szombat 21:35
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 4., szombat 21:33
Toti írta:valaki olvasta már Cristiano Ronaldo - Szenvedélye a tökéletesség c. könyvet? érdemes? marmint nyilvan nem hasonlithato egy krimihez, vagy ilyesmi, csak mégis..
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. január 4., szombat 21:27
Ez engem is érdekelne. Teljes mértékben önéletrajzi könyv? Tehát van köze neki is a kiadáshoz?Toti írta:valaki olvasta már Cristiano Ronaldo - Szenvedélye a tökéletesség c. könyvet? érdemes? marmint nyilvan nem hasonlithato egy krimihez, vagy ilyesmi, csak mégis..
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. január 4., szombat 21:22
HozzászólásSzerző: hala real » 2014. január 4., szombat 15:50
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. január 4., szombat 11:51
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem