Kérdés kinek mi számít olcsónak (25-30 milla)?olcsó jó igazolás lett volna...

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 11., szombat 14:26
Kérdés kinek mi számít olcsónak (25-30 milla)?olcsó jó igazolás lett volna...
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. május 11., szombat 14:20
erről nem kell film.A producerek a filmben a Rosarióban született futballsztár életrajzán keresztül rendkívüli tehetségét és kitartását akarják bemutatni, amellyel fizikai adottságai (alacsony termete) ellenére a világ egyik legjobb játékosává vált.
és még spanyol is. ugye?miért ne sírnánk Iscoért?
olcsó jó igazolás lett volna...
HozzászólásSzerző: Jim » 2013. május 11., szombat 14:18
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 11., szombat 14:15
Tehát továbbra is egy fals képet akarnak mutatni Messiről, hihetetlen. Szánalmas....realbeckham írta: "Erős, pozitív filmet akarunk csinálni, ami arra ösztönzi a nézőket, hogy valósítsák meg álmaikat, akkor is, ha lehetetlennek tűnnek" - mondta Ewald.[/i]
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. május 11., szombat 14:12
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 11., szombat 14:10
Na akkor nagyon úgy néz ki, hogy Isco, Pellegrini --> Man. City! Iscot ezzel hála a Jóistennek ki is lehet húzni a nem létező listásról, hát nem fogunk sírni az fix!Man City have deal for Malaga winger Isco - with Pellegrini to follow
Míg a Chelsea állítólag (The Sun :Đ ) tudatta Mouval, hogy nem hajlandóak kifizetni a lelépti díját, ergo oldja meg, ahogy akarja és tudja!El Chelsea dice a Mou que no pagará al Madrid, según The Sun
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 11., szombat 13:49
Pulci, ez konkrétan nem igaz; a Santosban jelenleg 7,2 millát keres nettóban. A fenti összeget a reklám és egyéb bevételekkel együtt éri el a tarajos!amíg ott megkapja az évi 12-15 millióját
A csapat e tekintetben nyávogós, sírósabb része (Pipita, Di María) Neymar esetleges érkezésekor (érkezésével) vélhetően és remélhetőleg már nem Madridban rontja majd a levegőt!csak nehogy majd ezzel egy reakció induljon be, hogy majd akkor a keret többi tagja is több pénzt követeljen mondván, hogy ő még csak egy zöldfülű itt nálunk, mégis többet keres, mint mi
HozzászólásSzerző: Úszómester » 2013. május 11., szombat 13:45
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. május 11., szombat 13:40
Ez a Hegyi egy külön fogalomtár, egyszerűen szavak nincsenek rá. Ahogyan ülök békésen a tévé előtt, rágcsálom a rágcsálni valót, béke van ott legbelül, elkezdődik a műsor és még mindig békés vagyok. Meglátom hegyit, akivel nincsen problémán addig, míg meg nem szólal. Nos miután kinyitja a száját és nem evésre használja, hanem elkezdi a szövegeit nyomni ezzel a legtöbb tévé nézőt maga mellé állítani úgy, hogy a beszédét szent írásnak tartják, hát el száll az utolsó szent békés és nyugodt gondolatom is. Utálat a csávó. Ennyivel van lejjebb a sort 1 a Digitől, az utóbbinál legalább olyan embereket próbálnak behívni a műsorokba, akik legalább egy csipetnyit értenek a focihoz és nem ömlesztik a hülyeségeket.R.M.C.F írta:Jogos.....teljesen azonosan érzünk,én mondjuk vissza se tudnám fogni magam ha egy hegyi van ott,úgy leosztanám hogy a maradék szarkafészek is kihullna a haja helyéről.....de lehet fel is képelném azt az ócska bazári majmot.
Levente nem mértékadó,egy buta seggfej,aki lázong a madrid ellen,egy tifusz az a manusz.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 11., szombat 13:32
realbeckham írta:Ez igaz, főleg Hajdú annyira súlytalan, unalmas, semmitmondó ürge, hogy esküszöm, lehet, h nem is Madrid drukker, csak valami fizetett alak, hogy legyen má' egy Madridos is a stábban. Egy szurkoló nem így nyilatkozik, meg folyik bele a témába. ELLENBEN Szebeni! Bírom a tagot, hogy bemegy a Fiesztába, vagy napi/heti helyzetbe egy Real mezbe, vagy melegítőbe, és megmondja a frankót a Barcáról, meg kiáll vitatkozni akárkivel, ráadásul földim is. Vitatkozni, ez a lényeg. Nem beletörődöm faszi. Nemrég, Levivel, meg Nacsával vitázott Messiről meg a Realról. A két majom persze elviccelte, mert ők humoristák, Szebenin meg látszott, hogy forrong. Szóval van a Sport1/2 nél azért jó, és értékelhető személyiség is, de a 90% -a, a vendégeknek egy bohóc. Farkas Norbit amúgy én kifejezetten csipázom. Jó orgánum, intelligens, van érzéke a médiához, tehetséges. Horvát Terikén, meg az ember legszívesebben elalszik, mikor meccset közvetít. Suttog, krákog, nem szólal meg 10mp-ig, nem pártatlan.BBeno írta: mit csináljon csóri? elnyomásban él ott. mindenki csak ömleszti a szart a Realról. már beletörődött. mondhat akármit 4-en támadnak vissza. nem szabad sport1-2-t nézni ha nincs meccs. linkelhetnék videókat hogy emnyire értenek a realhoz. de mindenki ismeri őket... pepe fantom kiállítása, ganxtáék ronci ócsárolása, stb stb
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. május 11., szombat 13:28
csak nehogy majd ezzel egy reakció induljon be, hogy majd akkor a keret többi tagja is több pénzt követeljen mondván, hogy ő még csak egy zöldfülű itt nálunk, mégis többet keres, mint miezzel CR7 mögött a legjobban fizetett játékos lenne a csapatban
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 11., szombat 13:24
hülyeség...Remy írta:Hagyjuk már ezt a FIFA stílust. Hiába lenne pénzünk, ami egyébként most is van, ha a csapat nem akarja eladni a játékosait. Hiába tudnánk hozni Lucast ha még szóba se kerül, és a PSG nem akarja eladni. Vidallal szintúgy... Nem minden a pénz. CR-t meg nem lehet pótolni jelenleg senkivel.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 11., szombat 13:23
A 120 talán valóban kicsit túlzó (a Marca, AS 70-100 milláról ír); de véleményem szerint ez a fenti összeg nem csupán az átigazolási díjat foglalja magába, hanem annak járulékos költségeit (esetleges kompenzáció, adók, fizetés stb.) is! Arról nem is beszélve, hogy a legfrissebb hírek szerint ebből a Neymar kérdésből Perez presztízs kérdést csinál --> jöttök itt a 45 millás kivásárlási árral, ami tudtommal még a 2011-es szerződéshosszabbítása előtti összeg egyébként és emeltek azon 60 millára; de ezentúl is ugye mindenki annyit ér, amennyit fizetnék érte! Perez ez utóbbit, na meg a Santos és Neymar papa (minél nagyobb az átigazolási díj, annál nagyobb pénz üti apuci markát is) pénzéhségét kívánja meglovagolni (elvileg a tarajos játékjoga sem kizárólag az övék) nem kívánatos helyzetbe kényszerítve így a Barcát --> az öreg hajlandó minden tekintetben túllicitálni a katalánokat, emellett a játékosnak is nagyobb, jobb fizetést biztosítana, mint a "csodanevelde" Barca (nettó 10 gurigát, úgy hogy a reklámbevételeinek 70%-át is megtarthatná a játékos, ezzel CR7 mögött a legjobban fizetett játékos lenne a csapatban)! Mindezt 2 nagyon egyszerű okból --> 1) a játékos Cristianohoz hasonló erényeket csillogtat marketing és sportszakmai szempontból egyaránt (Madridban a fejesek jövedelmező, minden szempontból kifizetődő és nyereséges üzletet látnak Neymarban) , 2) minden pénzt megér az öregnek, hogy a Barcát és Rosellt elbukni lássa ebben a történetben!Minden ilyen katalán sport meg el mundo 120 milliós hír full baromság.
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. május 11., szombat 13:22
Nem nagyon tudok olyan szponzort elkepzelni aki letesz 1000millio eurot az asztalra. A MU-nak meg nincsen annyija.beckham96 írta:Csak én vagyok nagyon para és csak én izgulok nagyon?![]()
Félek, hogy a UTD tényleg komolyan gondolja ezt a szponzoros-igazolásos-Ronaldos dolgot.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 11., szombat 13:16
Hagyjuk már ezt a FIFA stílust. Hiába lenne pénzünk, ami egyébként most is van, ha a csapat nem akarja eladni a játékosait. Hiába tudnánk hozni Lucast ha még szóba se kerül, és a PSG nem akarja eladni. Vidallal szintúgy... Nem minden a pénz. CR-t meg nem lehet pótolni jelenleg senkivel.Mike írta:esélytelenbeckham96 írta:Félek, hogy a UTD tényleg komolyan gondolja ezt a szponzoros-igazolásos-Ronaldos dolgot.
de ha mégis, akkora lóvét kaszálnánk amiből olyan szinten rendbe lehetne tenni a keretet h nem éreznénk meg. Csak a CR-ért kapott pénzből lehetne hozni a Vidal-Gündogan-Lucas pakkot, és akkor még akiket amugy is szeretnénk, Verratti, Neymar...
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. május 11., szombat 13:13
Szerintem nincs miért izgulnod. Okosabb gyerek CR, annál, hogy elmenjen. A legjobb helyen van, a legnagyobb csapat/egyéni lehetőségekkel. Az utóbbi nyilatkozatai alapján sincs mire izgulni. Fergie sincs már olyan szinten jelen. Felőlem egész nap az angol tv-k a reklám helyett, CR-es buzdításokat is közvetíthetnének, legfeljebb mosolyogni lehet rajtuk. Amúgy sztem egy "picit" a UTD szétesik most. Rooney már el is kezdte...beckham96 írta:Csak én vagyok nagyon para és csak én izgulok nagyon?![]()
Félek, hogy a UTD tényleg komolyan gondolja ezt a szponzoros-igazolásos-Ronaldos dolgot.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 11., szombat 13:12
esélytelenbeckham96 írta:Félek, hogy a UTD tényleg komolyan gondolja ezt a szponzoros-igazolásos-Ronaldos dolgot.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2013. május 11., szombat 13:10
Nyugodjááá' meg, nem lesz itt semmi MU...beckham96 írta:Csak én vagyok nagyon para és csak én izgulok nagyon?
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. május 11., szombat 13:05
HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 11., szombat 13:03
mondta mou egy régebbi nyilatkozatában, hogy azért nevez mindenkit a bővebb keretbe, mert nem akar senkit sem egyedül hagyni az edzőközpontban. így elutazhat mindenki. :-)BritishKnight írta:Miért kell 4 kapus az Espanyol ellen?
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem