Félek, hogy a UTD tényleg komolyan gondolja ezt a szponzoros-igazolásos-Ronaldos dolgot.

HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. május 11., szombat 13:05
HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 11., szombat 13:03
mondta mou egy régebbi nyilatkozatában, hogy azért nevez mindenkit a bővebb keretbe, mert nem akar senkit sem egyedül hagyni az edzőközpontban. így elutazhat mindenki. :-)BritishKnight írta:Miért kell 4 kapus az Espanyol ellen?
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 11., szombat 12:58
sztem berakja mindegyiket, ultimate defensive tacticBritishKnight írta:Miért kell 4 kapus az Espanyol ellen?
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. május 11., szombat 12:56
Na-na.120 milliós hir full baromság
HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. május 11., szombat 12:56
Lehet Lópezt kezdeti, Adánt rakja a padra, Jesús meg akkor ülne a padra, ha López megsérülne.BritishKnight írta:Miért kell 4 kapus az Espanyol ellen?
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. május 11., szombat 12:55
Ha veletlenul 2 kapust is kiallitanak, vagy leserul, meg akkor sem kell beallitani Iker-t...BritishKnight írta:Miért kell 4 kapus az Espanyol ellen?
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. május 11., szombat 12:52
Ez igaz, főleg Hajdú annyira súlytalan, unalmas, semmitmondó ürge, hogy esküszöm, lehet, h nem is Madrid drukker, csak valami fizetett alak, hogy legyen má' egy Madridos is a stábban. Egy szurkoló nem így nyilatkozik, meg folyik bele a témába. ELLENBEN Szebeni! Bírom a tagot, hogy bemegy a Fiesztába, vagy napi/heti helyzetbe egy Real mezbe, vagy melegítőbe, és megmondja a frankót a Barcáról, meg kiáll vitatkozni akárkivel, ráadásul földim is. Vitatkozni, ez a lényeg. Nem beletörődöm faszi. Nemrég, Levivel, meg Nacsával vitázott Messiről meg a Realról. A két majom persze elviccelte, mert ők humoristák, Szebenin meg látszott, hogy forrong. Szóval van a Sport1/2 nél azért jó, és értékelhető személyiség is, de a 90% -a, a vendégeknek egy bohóc. Farkas Norbit amúgy én kifejezetten csipázom. Jó orgánum, intelligens, van érzéke a médiához, tehetséges. Horvát Terikén, meg az ember legszívesebben elalszik, mikor meccset közvetít. Suttog, krákog, nem szólal meg 10mp-ig, nem pártatlan.BBeno írta: mit csináljon csóri? elnyomásban él ott. mindenki csak ömleszti a szart a Realról. már beletörődött. mondhat akármit 4-en támadnak vissza. nem szabad sport1-2-t nézni ha nincs meccs. linkelhetnék videókat hogy emnyire értenek a realhoz. de mindenki ismeri őket... pepe fantom kiállítása, ganxtáék ronci ócsárolása, stb stb
HozzászólásSzerző: BritishKnight » 2013. május 11., szombat 12:48
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. május 11., szombat 12:46
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 11., szombat 12:42
HozzászólásSzerző: istimester » 2013. május 11., szombat 12:41
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 11., szombat 12:40
mondtam én hogy nem az?M1Ö írta:Mert ő nem elfogult abszolút.
süllyedjen le a szintjükre?Erti írta:Hajdú olyan, mint egy báb,mindig mindenre bólint. Én még egyszer nem láttam olyat, hogy valakivel ne értene egyet. Szidhatják akármennyire a Realt ő akkor is bólogat. Szerintem még az is lehet, hogy neki csak egy szerep ez a Real-szurkolósdi
ez nem igaz. az előző elnökválasztásnál (amikor úgy volt nyár hogy nem mourinho irányított) akkor is hozta arbeloát meg albiolt meg xabi alonsot. azóta még ha kérésre is a mi keretünkben van a világ 5legjobb balhátvédjéből kettő, közülük az egyik a legjobb ha nem sérült. és 3ilyen kh. én ettől nem félek hogy csak elöl fogunk erősíteni. carvajalt szerintem tuti jönni fog meg két kkp, egy támadóközéppályás (neymar, bale, stb) és ha higuain megy akkor egy csatár.ez jó de hátrány is mivel Perez mint tudjuk hajlamos (csak) a támadófutballra koncentrálni.
a tavalyi 1-2 után mikor bajnokok lettünk ronaldo gólja után vincze mondta 1-2es állásnál hogy ha a barca nem lő gólt, nem nyeri meg ezt a meccset.De amin mai napig röhögök a Real-Barca 2-1 után mikor Hegyi benyögi h a Barca ma csak sima tikitakát játszott és nem expressz tikitakát
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2013. május 11., szombat 12:36
Micsoda?pulci írta:amíg ott megkapja az évi 12-15 millióját
Ez az ember, te jó Isten...MorataMartin írta: Hegyi benyögi h a Barca ma csak sima tikitakát játszott és nem expressz tikitakát![]()
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. május 11., szombat 12:28
HozzászólásSzerző: pulci » 2013. május 11., szombat 12:28
Hát én még mindig nem vagyok meggyőződve, hogy neymar lesz itt európában az új ronaldo v. messi ez az ár meg amit itt emlegetnek az egyszerűen nevetséges főleg, hogy barcának káne fizetniGéci írta:Én szinte bíztos vagyok benne, hogy Bale is jönni fog nyáron csak akkor azt nem tudom, hogy ha jön Neymar is akkor mi lesz a felállás. Callejón helyett meg felhoznám Jesét és ezzel is nyernénk 1 kis zsét, mert akkor belőle is lehetne 1 kis pénzt csinálni. Húúú de hosszú nyarunk lesz srácok
. Nagy bombák fognak itt robbanni nyáron. Már csak arra lennék kíváncsi, hogy ha Neymart elhoznánk akkor a Barca kivel erősít nyáron
.
Valami tipp a jövő évi kezdő 11 re?
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. május 11., szombat 12:24
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 11., szombat 12:20
mit csináljon csóri? elnyomásban él ott. mindenki csak ömleszti a szart a Realról. már beletörődött. mondhat akármit 4-en támadnak vissza. nem szabad sport1-2-t nézni ha nincs meccs. linkelhetnék videókat hogy emnyire értenek a realhoz. de mindenki ismeri őket... pepe fantom kiállítása, ganxtáék ronci ócsárolása, stb stbErti írta:Hajdú olyan, mint egy báb,mindig mindenre bólint. Én még egyszer nem láttam olyat, hogy valakivel ne értene egyet. Szidhatják akármennyire a Realt ő akkor is bólogat. Szerintem még az is lehet, hogy neki csak egy szerep ez a Real-szurkolósdiM1Ö írta:Szerencsétlen Hajdú meg csak bólogat, hogy igen, igen, igazad van, mert neki nincs akkora pofája.
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 11., szombat 12:15
Hajdú olyan, mint egy báb,mindig mindenre bólint. Én még egyszer nem láttam olyat, hogy valakivel ne értene egyet. Szidhatják akármennyire a Realt ő akkor is bólogat. Szerintem még az is lehet, hogy neki csak egy szerep ez a Real-szurkolósdiM1Ö írta:Szerencsétlen Hajdú meg csak bólogat, hogy igen, igen, igazad van, mert neki nincs akkora pofája.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 11., szombat 12:09
Erről épp ma jelent meg egy cikk az El Economistan!azonkívül nem tudom észleltétek-e, de perez kézbe vette a dolgokat, magyarul azt is jelenti, hogy már nem murinnyó a mindenható, teljhatalmú mindenes.
A nyílt titok az, hogy a most szóban forgó, nem két ballábas emberek egytől-egyig az öreg és környezetének emberei, kívánságai már! :Đ Egyébként abban teljes mértékben egyetértek, hogy idén ismét nagy bevásárlásra készül Perez papa és hogy adott lesz a szükséges money!másrészt meg nem tudom miért aggódtok, egyértelmű, hogy a kp-ra érkezni fog még verratti és pogba.
valamint carvajal és higuain eligazolásától függően egy csatár.
nyílt titok ez mind.
Tanult ő már ebből is; beton khv. sor; Xabi Alonso; Modric!ez jó de hátrány is mivel Perez mint tudjuk hajlamos (csak) a támadófutballra koncentrálni.
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. május 11., szombat 12:09
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem