amúgy mots olvasom hogy Matuidinek a nyáron lejár a szerződése, én azért csak alá tolnék valami papírt amit szerződésnek hívunk, nem elveszett gyerek, Khedira helyett meg bármikor. Gündogan meg Matuidi nem egy poszt csak a pontosság kedvéért.
Én is hoznám egyértelműen, mivel a Pogba üzletre már nem látok nagy esélyt, nagyon jó kis játékos lenne négerposztra(ami nálunk Khedira óta nem létezik). Nem ügyetlen gyerek, nagyot nem kockáztatnánk vele.
Amúgy itt van egy lista a top játékosokról akiknek lejár a szerződésük.
Kapusok: Agazzi (Cagliari), Akinfeev (CSKA Mosca), Ochoa (Ajaccio), Landreau (Bastia), Valdes (Barça).
Védők: Kaboul (Tottenham), Emanuelson (Milan), Vidic (Man Utd), Antonelli (Genoa), Burdisso (Roma),D'Ambrosio (Torino), Chivu (Inter), Sagna (Arsenal), Evra (Man Utd), Terry (Chelsea), Lescott (Man City), Ashley Cole (Chelsea), Heitinga (Everton), Rio Ferdinand (Man Utd), Montoya (Barça), Bartra (Barça).
Középpályások: Pirlo (Juventus), Cambiasso (Inter), Xabi Alonso (Real Madrid), Tiago (Atletico Madrid), Fernando (Porto), Rosicky (Arsenal), Zielinski (Udinese), Hallfredsson (Verona), Pizarro (Fiorentina), Lampard (Chelsea), Joe Cole (West Ham), Raul Garcia (Atletico Madrid), Eliseu (Malaga), Matuidi (PSG), Diego (Wolfsburg).
Támadók: Lewandowski (Dortmund), Floccari (Lazio), Milito (Inter), Klose (Lazio), Eto'o (Chelsea), Long (WBA), Bendtner (Arsenal), Menez (PSG), Gomis (Lione), Djordjevic (Nantes), Zulechner (Groedig).
Én egy Sagna-Arbeloa cserét még mindenképp tennék, illetve, ha Varane istenments nem tudna nyáron sem rendesen dolgozni akkor egy Vidic se lenne rossz szerintem, a mostani Ramosnál biztos nem szerencsétlenkedne többet.
Esetleg egy rutinos csatár(Milito, bár ő is elég sokat sérült és már nem a régi) majd Benzema, vagy urambocsá' Falcao vagy Suarez tehermentesítésére lehet jó lenne, Morataért örüljünk ha kapunk egy 10-est és felejtsük el.