Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. január 4., szombat 12:58

morientes írta:
Én is hoznám egyértelműen, mivel a Pogba üzletre már nem látok nagy esélyt, nagyon jó kis játékos lenne négerposztra(ami nálunk Khedira óta nem létezik). Nem ügyetlen gyerek, nagyot nem kockáztatnánk vele.
Alap a francia válogatottban,igen csak jól keres párizsban,nem biztos hogy megválnának tőle,és ha igen,akkor se lenne olcsó....40 alatt nem igen adnák oda.
------->
BBeno írta:amúgy mots olvasom hogy Matuidinek a nyáron lejár a szerződése,
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. január 4., szombat 12:57

Alap a francia válogatottban,igen csak jól keres párizsban,nem biztos hogy megválnának tőle,és ha igen,akkor se lenne olcsó....40 alatt nem igen adnák oda.

Idén nyáron lejár a szerződése, azaz már most lehetne tárgyalni vele, és akkor ingyen jöhetne, és itt is megkaphatná a vastag fizut.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 4., szombat 12:52

Én is hoznám egyértelműen, mivel a Pogba üzletre már nem látok nagy esélyt, nagyon jó kis játékos lenne négerposztra(ami nálunk Khedira óta nem létezik). Nem ügyetlen gyerek, nagyot nem kockáztatnánk vele.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2014. január 4., szombat 12:44

Azért ezekből nem rossz kis csapatot lehetne összedobni... :mrgreen:
Kapusok: Agazzi (Cagliari), Akinfeev (CSKA Mosca), Ochoa (Ajaccio), Landreau (Bastia), Valdes (Barça).

Védők: Kaboul (Tottenham), Emanuelson (Milan), Vidic (Man Utd), Antonelli (Genoa), Burdisso (Roma),D'Ambrosio (Torino), Chivu (Inter), Sagna (Arsenal), Evra (Man Utd), Terry (Chelsea), Lescott (Man City), Ashley Cole (Chelsea), Heitinga (Everton), Rio Ferdinand (Man Utd), Montoya (Barça), Bartra (Barça).

Középpályások: Pirlo (Juventus), Cambiasso (Inter), Xabi Alonso (Real Madrid), Tiago (Atletico Madrid), Fernando (Porto), Rosicky (Arsenal), Zielinski (Udinese), Hallfredsson (Verona), Pizarro (Fiorentina), Lampard (Chelsea), Joe Cole (West Ham), Raul Garcia (Atletico Madrid), Eliseu (Malaga), Matuidi (PSG), Diego (Wolfsburg).

Támadók: Lewandowski (Dortmund), Floccari (Lazio), Milito (Inter), Klose (Lazio), Eto'o (Chelsea), Long (WBA), Bendtner (Arsenal), Menez (PSG), Gomis (Lione), Djordjevic (Nantes), Zulechner (Groedig).
Akinfeev
Sagna-Vidic-Lescott-Cole
Fernando-Xabi A.-Matuidi
Rosicky
Menéz-Lewandowski

:D

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 4., szombat 12:42

nem tudom, ezért is írtam, hogy szerintem...hagyja a fenébe a chelsea-t és akkor lehet valaki, de ott biztosan nem

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. január 4., szombat 12:27

amúgy mots olvasom hogy Matuidinek a nyáron lejár a szerződése, én azért csak alá tolnék valami papírt amit szerződésnek hívunk, nem elveszett gyerek, Khedira helyett meg bármikor. Gündogan meg Matuidi nem egy poszt csak a pontosság kedvéért.

Amúgy itt van egy lista a top játékosokról akiknek lejár a szerződésük.
Kapusok: Agazzi (Cagliari), Akinfeev (CSKA Mosca), Ochoa (Ajaccio), Landreau (Bastia), Valdes (Barça).

Védők: Kaboul (Tottenham), Emanuelson (Milan), Vidic (Man Utd), Antonelli (Genoa), Burdisso (Roma),D'Ambrosio (Torino), Chivu (Inter), Sagna (Arsenal), Evra (Man Utd), Terry (Chelsea), Lescott (Man City), Ashley Cole (Chelsea), Heitinga (Everton), Rio Ferdinand (Man Utd), Montoya (Barça), Bartra (Barça).

Középpályások: Pirlo (Juventus), Cambiasso (Inter), Xabi Alonso (Real Madrid), Tiago (Atletico Madrid), Fernando (Porto), Rosicky (Arsenal), Zielinski (Udinese), Hallfredsson (Verona), Pizarro (Fiorentina), Lampard (Chelsea), Joe Cole (West Ham), Raul Garcia (Atletico Madrid), Eliseu (Malaga), Matuidi (PSG), Diego (Wolfsburg).

Támadók: Lewandowski (Dortmund), Floccari (Lazio), Milito (Inter), Klose (Lazio), Eto'o (Chelsea), Long (WBA), Bendtner (Arsenal), Menez (PSG), Gomis (Lione), Djordjevic (Nantes), Zulechner (Groedig).
Én egy Sagna-Arbeloa cserét még mindenképp tennék, illetve, ha Varane istenments nem tudna nyáron sem rendesen dolgozni akkor egy Vidic se lenne rossz szerintem, a mostani Ramosnál biztos nem szerencsétlenkedne többet.
Esetleg egy rutinos csatár(Milito, bár ő is elég sokat sérült és már nem a régi) majd Benzema, vagy urambocsá' Falcao vagy Suarez tehermentesítésére lehet jó lenne, Morataért örüljünk ha kapunk egy 10-est és felejtsük el.

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. január 4., szombat 12:23

BBeno írta:amúgy mots olvasom hogy Matuidinek a nyáron lejár a szerződése, én azért csak alá tolnék valami papírt amit szerződésnek hívunk, nem elveszett gyerek, Khedira helyett meg bármikor. Gündogan meg Matuidi nem egy poszt csak a pontosság kedvéért.
Deal! Matiudi ingyen (akkor gondolom már most lehetne vele tárgyalni) és Gündogan apróért (jövőre lejár a szerződése). Sokkal jobb opció, mint a juve-s páros bármelyikére kidobni 40-60 milliókat. és akkor Casemiro adios. talán még Khedi is mehet (de sztem nem fog).
morientes írta:nem csodálkoznék ha a VB lenne neki a nagy kiugrás...remélem a belgák kiviszik.
persze, hogy kiviszik. alap. Benteke a sérülése óta "nem találja a góllövő cipőjét", marad Lukaku. konkrét középcsatáruk nincs is több tudtommal, többiek mind szélről befele cselező emberék. (Lukaku öccse pedig balbekk az Anderlechtben, most épp kölcsönben van egy belga kiscsapatban)
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. január 4., szombat 12:09

Lukaku nagyon nagy spíler lehet. PL-ben edződik már évek óta, Chelseaben remélhetőleg alap csatár lesz jövőre. az Új Drogba.

amúgy mots olvasom hogy Matuidinek a nyáron lejár a szerződése, én azért csak alá tolnék valami papírt amit szerződésnek hívunk, nem elveszett gyerek, Khedira helyett meg bármikor. Gündogan meg Matuidi nem egy poszt csak a pontosság kedvéért.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 4., szombat 12:04

wZoLee7 írta:szerintem az a Lukaku soha életében nem lesz TOP csapat szint...de majd meglátjuk
Szerintem nagyjából már most is az. Ráadásul még csak 20 éves, fejlődhet még rengeteget.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 4., szombat 12:03

wZoLee7 írta:szerintem az a Lukaku soha életében nem lesz TOP csapat szint...de majd meglátjuk
Miért?Abban a gyerekben minden megvan hogy top csatár legyen...nem csodálkoznék ha a VB lenne neki a nagy kiugrás...remélem a belgák kiviszik.
Egyébként várom az indoklást,hogy sztd miért ne lehetne az... :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 4., szombat 0:43

szerintem az a Lukaku soha életében nem lesz TOP csapat szint...de majd meglátjuk

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 3., péntek 21:44

hehe írta:Nekem volt gyerekkoromban, amikor ronaldo ciciretette a védőket :D
divatdrukker :D
Kép

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. január 3., péntek 20:53

Mourinho hivatalosan is cáfolta ezt a pletykát. Egyébként is teljesen logikátlan, ha ő kellett volna neki, az nem most derül ki...

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 3., péntek 20:42

Anis írta:.... Mou állítólag megmondta hogy nem vesznek télen csatárt :lol: :lol:
Mondjuk nem is lenne értelme klasszis csatárt igazolniuk, mert jövőre már ott lesz nekik Lukaku. (Hacsak kölcsön nem adják megint. :lol: )

Vagy megveszik most Falcaót, aztán nyáron eladják. :lol:

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. január 3., péntek 20:36

Realista24 írta:Higuért állítólag 60 millát ajánlott a Chelsea és Nápolyban visszadobták :lol: :lol:
.... Mou állítólag megmondta hogy nem vesznek télen csatárt :lol: :lol:
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. január 3., péntek 18:11

hehe írta:Nekem volt gyerekkoromban, amikor ronaldo ciciretette a védőket :D
No offense, de ha maradtál volna barcás, mára kibírhatatlan ember lennél. :mrgreen:
Merci Zizou!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 3., péntek 17:58

Higuért állítólag 60 millát ajánlott a Chelsea és Nápolyban visszadobták :lol: :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 3., péntek 16:34

Statisztikai blokk következik, talán itt lesz a legjobb helyen.

1
Townsend azért ott van. :D

2

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 3., péntek 13:38

Realista24 írta:
Már csak azt nem értem, hogy miért vonult vissza ilyen fiatalon.
Tudni kell abbahagyni és van aki tudja mikor kell azt.
Mindent megnyert amit egy futballista egyénileg,klub,vagy válogatott szinten megnyerhet....mindent.VB,BL,Aranylaszti...jobb így emlékezni rá,mint ha egy MLS vagy valami másodrangú francia csapatban szenvedett volna a pályafutása alkonyán...nem mentesülve a sérülésektől sem.
Tudta hogy váltani kell,és akár Ancelottitól eltanulva a szakmát,kiváló edző is lehet....a szeme jó hozzá,ezt tudjuk,és nem lennék meglepve ha 10 éven belül,akár a real vezetőedzőjeként,akár pl francia szövetségi kapitányként látnám....
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. január 3., péntek 13:32

Nekem volt gyerekkoromban, amikor ronaldo ciciretette a védőket :D
Kép
Kép
Kép

Vissza: