mondtam én hogy nem az?M1Ö írta:Mert ő nem elfogult abszolút.
de ő legalább úgy elfogult hogy bevallottan barca szurkoló. sokkal idegesítőbb szerintem amit hegyi csinál.
süllyedjen le a szintjükre?Erti írta:Hajdú olyan, mint egy báb,mindig mindenre bólint. Én még egyszer nem láttam olyat, hogy valakivel ne értene egyet. Szidhatják akármennyire a Realt ő akkor is bólogat. Szerintem még az is lehet, hogy neki csak egy szerep ez a Real-szurkolósdi
ez nem igaz. az előző elnökválasztásnál (amikor úgy volt nyár hogy nem mourinho irányított) akkor is hozta arbeloát meg albiolt meg xabi alonsot. azóta még ha kérésre is a mi keretünkben van a világ 5legjobb balhátvédjéből kettő, közülük az egyik a legjobb ha nem sérült. és 3ilyen kh. én ettől nem félek hogy csak elöl fogunk erősíteni. carvajalt szerintem tuti jönni fog meg két kkp, egy támadóközéppályás (neymar, bale, stb) és ha higuain megy akkor egy csatár.ez jó de hátrány is mivel Perez mint tudjuk hajlamos (csak) a támadófutballra koncentrálni.
a tavalyi 1-2 után mikor bajnokok lettünk ronaldo gólja után vincze mondta 1-2es állásnál hogy ha a barca nem lő gólt, nem nyeri meg ezt a meccset.De amin mai napig röhögök a Real-Barca 2-1 után mikor Hegyi benyögi h a Barca ma csak sima tikitakát játszott és nem expressz tikitakát