morientes írta:
Ami a "Nostredamusunkat" illeti,bizony sokszor van igaza,mégha sokan paranoiásnak is hiszik...arra sem emlékszem hogy Presidente Perez,valaha,valamikor,lejárató kampányba kezdett volna Messi ellen.Azt már jobban el tudom képzelni hogy egyszer csak hipp-hopp megveszi,és ezáltal leesnek a katalán állak..
Az viszont tény,hogy ha valamelyik barca játékos nyilatkozik,nem állja meg,hogy ne rúgjon bele a madridba egy nagyot...Xavi,Pique,Alves,menetrend szerint.A másik oldalon meg mindig dicsérik a válogatott társakat,úgy Iker,mint Ramos...egyetlen ember van a barcaba,aki tisztán látja a dolgokat,akiben van tisztelet,de akit mi ugyan úgy tisztelünk,az Puyol...az öreg megérdemel minden Respectet,de hát ő nem mai gyerek,át élt sok nagy csatát,egy igazi ikon,rá büszkék lehettek.Ő még a régi iskola,kár hogy már lassan befejezi....talán róla kellene példát venni a játékostársaknak,meg azoknak a szurkereknek akik csak azért szerették meg azt a klubot,mert az utóbbi 8 évben olyan kva jól ment...
Azért az bizakodásra ad okot,hogy vannak még itt olyan barca szimpetizánsok,akik reálisan látják a dolgokat,minr Shutter vagy GT,akikkel kulturáltan el lehet vitatkozni a fociröl,és nem csak a jól bejáratott kliséket olvasom nap mint nap...egy real oldalon.Szal ha igazi barca szurkoló vagy,akkor értékeld át amiket leírtál,és szivesen elvitatkozgatok veled a futballról...de ezt a provokativ egyendumát hagyd a francba...
Nem nyilatkozom, ilyen szemptonból, nem olvasom állandóan, de amikor elkapom, akkor nagyrészt nem értek egyet. Neymar non-stop ekézése, Messi is a good boy, meg hasonlók, valljuk be, bicskanyitogatóak.
Én magamat mindig is egy olyan embernek tartottam, aki objektíven kezeli a dolgokat. Megértem, én, hogy rosszul esik, csak a másik oldalról, meg pont úgy tánik, hogy ti nézitek szemellenzővel a dolgokat.
Xavi, Piqué, Alves dolgokban őszintén szólva egyett is értünk, csak az én szememben ezek a kis odapiszkálódások egyáltalán nem számítanak komolynak, és én személy szerint butaságnak tartom ezeket felvenni.
Mivel a lakótársam madrid drukker, sokt szoktunk "vitázni", meg sokat nézem a madrid meccseket is, akarva-akaratlanul, így azért látom, hogy mi a jó, meg mi a rossz. Van aki még így is szimpatikus, hogy madridista (Lopez, ennek anno Eurobarcán hangot is adtam), meg van aki jelleméből fakadóan soha nem lesz kedvelhető figura, de nekem nem is ezekkel volt most bajom, hanem azzal, ahogy most egy-két szurkoló vélekedett erről az egészről.
realistahuni írta:
Ennyi hülyeséget nehéz lehetett összehozni. Biztos Perez bérelte fel az adóhivatalt és a rendőrséget hogy kezdjenek Messi körül szimatolni.
Benned most összeomlott egy világ, mert Messiről nem csak folyamatosan istenítő cikkeket hoz le a média, lehet, hogy mégsem az a mintadiák mint ahogyan azt te láttad, és lehet, hogy idén nem kapja meg a harmadik olyan aranylasztit amit nem érdemelne meg. Mit csinál ilyenkor hungarokatalán? Áthárít mindent Perezre, tipikus védekező mechanizmus.
Ja, mer Perez papa az ártatlan angyal.

Ne lógjon már bilibe a kezed, pénzzel mindent elérhet az öreg.

Senki nem beszél itt arról, hogy mintadiák, de azért könyörgöm, az egy kicsit abnormális, hogy mindig van valami amivel megtalálják... bár a végén mindig kiderült, hogy kamu az egész.
realistahuni írta:
oké, a mi kurva anyánkat.
És a hab a tortán az, hogy pont ti beszéltek sunyiságról, akik folyamatosan fetrengnek, eljátszák nagyhalált, és 11-en rohannak a bíróra egy-egy kétes szitunál.
nonszensz.
Ja, a madridnál meg kétes szituációkról meg hírből sem hallottak...