Barca drukker nem lennék soha...inkább lennék mocskos

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. január 3., péntek 21:44
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 3., péntek 21:34
Palabras de un verdadero hombre todavía llevan la verdad .....Szeretek real drukker lenni,és büszke vagyok rá,mert ez a klub minden őszinteségében,tisztaságában,úriasságában köröket ver rátok......JM ide vagy oda.....franco ide vagy oda. Igy is.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 3., péntek 21:26
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 3., péntek 21:25
Látod,én nem tartom magam annak.De asszem ez így természetes,mert minden szentnek maga felé hajlik.a keze....DEÉn magamat mindig is egy olyan embernek tartottam, aki objektíven kezeli a dolgokat. Megértem, én, hogy rosszul esik, csak a másik oldalról, meg pont úgy tánik, hogy ti nézitek szemellenzővel a dolgokat. :)
HozzászólásSzerző: Realjoe » 2014. január 3., péntek 20:25
Ez még mindig csupán feltételezgetés,semmi valóságalapja nincs...Ezek után tényleg nehéz elhinni,hogy objektívan látod a dolgokat, már ne is haragudj.Mert mintha nem lehetne odatolni egy kis pénzt a csóró firkászok orra alá, főleg ha madridi érzelműek. Áh, olyan nem lehet. Még a végén ti lennétek a "rosszifúk". No way.
HozzászólásSzerző: kamcore » 2014. január 3., péntek 20:16
Mert mintha nem lehetne odatolni egy kis pénzt a csóró firkászok orra alá, főleg ha madridi érzelműek. Áh, olyan nem lehet. Még a végén ti lennétek a "rosszifúk". No way.Pipita írta: Na, kíváncsian hallgatom az elméletedet. Mi mögött áll Perez? Mit művelt? Lionel Messi néven adót csalt? Ő photoshoppolta oda a kis argentin fejét két csöcs közé? Esetleg ő találta ki az El Confidencial cikkeit melyek szerint Messi az öltöző zsarnoka? Vagy hogy állhat emögött Perez, mégis mit tehetett?
Amúgy az ilyen találgatásoknak annyi értelme van, mintha én azt mondanám, hogy szerintem Messi áll 9/11 mögött.
Csak az a baj, hogy a ti nyílt provokációtok annyira egyértelmű, hogy nagyon, míg te csak koholt vádakkal dobálózol.
Meglepő módon...
Valószínűleg kevésbé vagyok elfogult, mint többek között Te, mert én nem feltétlen csak a rosszat keresem akár a madridban, akár más csapatban, és elismerem, hogy a saját portánkon is rendet lehetne tenni. Kb. két komment alapján meg szerintem ne vonj le túlságosan is messzemenő következtetéseket, szerintem.Pipita írta: Baráti jó tanács: Hogyha objektívnek akarsz tűnni, vagy neadj isten ténylegesen az is akarsz lenni, akkor ne dobálj szart bizonyíték nélkül másra, mert így nagyon könnyen elveszted a hitelességedet, és csak ki fognak nevetni.
Még mindig tart a szilveszter?dzsihad91 írta: Mindig öröm látni, ha valaki ennyire vakon van mint te...természetesen írigy vagyok a magadfajtára,megnézed a zuhanyhiradót, önelégült fejjel átkocogsz a fotelből a gépasztalhoz és birkaként hányod vissza a tömegbe Hegyi úr aranyköpéseit.Neked természetesen nincsenek gondjaid mert nem... blablabla
üdvözlettel: Nostradamus
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. január 3., péntek 19:40
Na, kíváncsian hallgatom az elméletedet. Mi mögött áll Perez? Mit művelt? Lionel Messi néven adót csalt? Ő photoshoppolta oda a kis argentin fejét két csöcs közé? Esetleg ő találta ki az El Confidencial cikkeit melyek szerint Messi az öltöző zsarnoka? Vagy hogy állhat emögött Perez, mégis mit tehetett?amikor Messi ellenes lejárató saga elindult a múltkor, akkor valahogy mindig ott lyukadok ki, hogy emögött valószínűleg Perez áll.
Baráti jó tanács: Hogyha objektívnek akarsz tűnni, vagy neadj isten ténylegesen az is akarsz lenni, akkor ne dobálj szart bizonyíték nélkül másra, mert így nagyon könnyen elveszted a hitelességedet, és csak ki fognak nevetni.Én magamat mindig is egy olyan embernek tartottam, aki objektíven kezeli a dolgokat.
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2014. január 3., péntek 19:35
HozzászólásSzerző: Savant » 2014. január 3., péntek 19:31
EZ a pontagyú most éppen miről is nyilatkozgat? Bazzeg, senki hozzá nem szól, de már fröcsög. És pont azokat a dolgokat próbálja a Madridra és játékosaira húzni, amik éppen őket jellemzi. Remélem Alves és Xavi is megszólal. Nekik muszáj!“Mindenhonnan támadnak minket. Eljön az idő, mikor ki kell mondani, hogy elég.” – mondta Piqué.
HozzászólásSzerző: kamcore » 2014. január 3., péntek 19:09
Nem nyilatkozom, ilyen szemptonból, nem olvasom állandóan, de amikor elkapom, akkor nagyrészt nem értek egyet. Neymar non-stop ekézése, Messi is a good boy, meg hasonlók, valljuk be, bicskanyitogatóak.morientes írta: Ami a "Nostredamusunkat" illeti,bizony sokszor van igaza,mégha sokan paranoiásnak is hiszik...arra sem emlékszem hogy Presidente Perez,valaha,valamikor,lejárató kampányba kezdett volna Messi ellen.Azt már jobban el tudom képzelni hogy egyszer csak hipp-hopp megveszi,és ezáltal leesnek a katalán állak..![]()
Az viszont tény,hogy ha valamelyik barca játékos nyilatkozik,nem állja meg,hogy ne rúgjon bele a madridba egy nagyot...Xavi,Pique,Alves,menetrend szerint.A másik oldalon meg mindig dicsérik a válogatott társakat,úgy Iker,mint Ramos...egyetlen ember van a barcaba,aki tisztán látja a dolgokat,akiben van tisztelet,de akit mi ugyan úgy tisztelünk,az Puyol...az öreg megérdemel minden Respectet,de hát ő nem mai gyerek,át élt sok nagy csatát,egy igazi ikon,rá büszkék lehettek.Ő még a régi iskola,kár hogy már lassan befejezi....talán róla kellene példát venni a játékostársaknak,meg azoknak a szurkereknek akik csak azért szerették meg azt a klubot,mert az utóbbi 8 évben olyan kva jól ment...
Azért az bizakodásra ad okot,hogy vannak még itt olyan barca szimpetizánsok,akik reálisan látják a dolgokat,minr Shutter vagy GT,akikkel kulturáltan el lehet vitatkozni a fociröl,és nem csak a jól bejáratott kliséket olvasom nap mint nap...egy real oldalon.Szal ha igazi barca szurkoló vagy,akkor értékeld át amiket leírtál,és szivesen elvitatkozgatok veled a futballról...de ezt a provokativ egyendumát hagyd a francba...
Ja, mer Perez papa az ártatlan angyal.realistahuni írta: Ennyi hülyeséget nehéz lehetett összehozni. Biztos Perez bérelte fel az adóhivatalt és a rendőrséget hogy kezdjenek Messi körül szimatolni.![]()
Benned most összeomlott egy világ, mert Messiről nem csak folyamatosan istenítő cikkeket hoz le a média, lehet, hogy mégsem az a mintadiák mint ahogyan azt te láttad, és lehet, hogy idén nem kapja meg a harmadik olyan aranylasztit amit nem érdemelne meg. Mit csinál ilyenkor hungarokatalán? Áthárít mindent Perezre, tipikus védekező mechanizmus.![]()
nonszensz.realistahuni írta: oké, a mi kurva anyánkat.![]()
És a hab a tortán az, hogy pont ti beszéltek sunyiságról, akik folyamatosan fetrengnek, eljátszák nagyhalált, és 11-en rohannak a bíróra egy-egy kétes szitunál.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 3., péntek 18:53
Ami a "Nostredamusunkat" illeti,bizony sokszor van igaza,mégha sokan paranoiásnak is hiszik...arra sem emlékszem hogy Presidente Perez,valaha,valamikor,lejárató kampányba kezdett volna Messi ellen.Azt már jobban el tudom képzelni hogy egyszer csak hipp-hopp megveszi,és ezáltal leesnek a katalán állak..Csak hallgatom az önjelölt Nostradamusotok állandó sírását, nagyon ritkán arra reagáltam, meg egy-két blődségre, remélem nem zavar.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. január 3., péntek 18:46
Személy szerint nekem mindig az jut eszembe, hogy amikor Messi ellenes lejárató saga elindult a múltkor, akkor valahogy mindig ott lyukadok ki, hogy emögött valószínűleg Perez áll. Persze, nem készpénznek kell venni, de ki más lehetne? Mi legalább nyíltan megmondjuk a véleményünket (akár burkoltan, akár támadólag), nem pedig sunyiba (és itt ezen van a hangsúly) fúrjuk a másikat ott ahol lehet, és rohadtul nem csak szavakkal...
Megvan a beszólogatás, de szerintem a tisztelet is ugyanúgy. Ha tiszteletlenül állnánk a madridhoz, akkor valószínűleg mi sem állnák most a tabella tetején.
Kezd itt eluralkodni az üldözési mánia, meg az önsajnáltatás...
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2014. január 3., péntek 18:22
Jól van, vicces lesz 2014 is....szerintem a tisztelet is ugyanúgy
HozzászólásSzerző: kamcore » 2014. január 3., péntek 18:18
Személy szerint nekem mindig az jut eszembe, hogy amikor Messi ellenes lejárató saga elindult a múltkor, akkor valahogy mindig ott lyukadok ki, hogy emögött valószínűleg Perez áll. Persze, nem készpénznek kell venni, de ki más lehetne? Mi legalább nyíltan megmondjuk a véleményünket (akár burkoltan, akár támadólag), nem pedig sunyiba (és itt ezen van a hangsúly) fúrjuk a másikat ott ahol lehet, és rohadtul nem csak szavakkal...h3x0r írta:Neha uldozesi maniank van vagy elkezdjuk sajnaltatni magunkat? Lehet.kamcore írta:Kezd itt eluralkodni az üldözési mánia, meg az önsajnáltatás...
A tenyeken viszont mit sem valtoztat. A melyen tisztelt elnokotok es a jatekosok is folyamatosan beszolnak a Madridnak, legyen az frissen igazolt jatekos vagy gyerekkora ota izig verig katalan. Akkor is folyamatosan provokalnak, amikor ok a jobbak, akkor is amikor nem. Ugyan ez madridi oldalrol nem letezik, vagy ha igen, akkor is minimalis.
Egyfeszt hangoztattatok hogy Mourinho az oka mindennek. Mourinho mar fel eve nincs itt, azota hanyszor szolt be nekunk az elnokotok es a jatekosaitok? Es mi hanyszor szoltunk be? Pique egymaga megtolthetne egy konyvet a beszolasaival.
Ja, hetente.dzsihad91 írta: Szerintem az az üldözési mánia,hogy az öngólkirályotok vagy az elnökötök,vagy éppen a rettentően szimpatikus Dani Alves hetente nyilatkozik a madridról...
Csak hallgatom az önjelölt Nostradamusotok állandó sírását, nagyon ritkán arra reagáltam, meg egy-két blődségre, remélem nem zavar.morientes írta: Ezt neeee....ezért kár volt regelni...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 3., péntek 17:34
Elvileg a pártja '75-ig regnált,ő visszavonult '73-ban,de tudjuk hogy mit jelent ez...sonic írta:En mondjuk beneztem Franco ba' datumait, szoval meg ket evvel megtoldottam a regnalasat, bocsi, de RR-nel ott a jo count. Lenyegen nem valtoztat.
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. január 3., péntek 17:29
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 3., péntek 17:26
sonic írta:Ha jol szamolom nyolcszor. Osszesen nyert huszonketszer.R.M.C.F írta:Biztos nem nyert mert nem nyerhetett....oh wait...vagy nyert?
Ha ezt osszevetjuk a Real Madriddal, akkor 14/32 jon ki. Az arany nagyjabol hasonlo.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 3., péntek 17:22
1944,'47,'48,'51,'52','58,'59,'73...csak nyolcszor...R.M.C.F írta:Persze figyelmen kívül hagyják, hogy pl. a Franco korszakban NEM nyerhette más a bajnokságot. -
![]()
![]()
![]()
a sok fogalmatlan gyökér.
Valaki jobb matekos,egyetemista,vagy számítógépes,vagy akinél van kalkulátor,adja már össze hány bajnoki címet nyert franco alatt a nyerhetetlen barca......kb 40 évig franco volt a góré.
Biztos nem nyert mert nem nyerhetett....oh wait...vagy nyert?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 3., péntek 17:22
Kód:
1939-40 Atlético Aviación Sevilla FC Athletic Bilbao
1940-41 Atlético Aviación Athletic Bilbao Valencia CF
1941-42 Valencia CF Real Madrid Atlético Aviacion
1942-43 Athletic Bilbao Sevilla FC FC Barcelona
1943-44 Valencia CF Atlético Aviacion Sevilla FC
1944-45 FC Barcelona Real Madrid Atlético Aviacion
1945-46 Sevilla FC FC Barcelona Athletic Bilbao
1946-47 Valencia CF Athletic Bilbao Atlético Aviación
1947-48 FC Barcelona Valencia CF Atlético Madrid
1948-49 FC Barcelona Valencia CF Real Madrid
1949-50 Atlético Madrid RC Deportivo de La Coruña Valencia CF
1950-51 Atlético Madrid Sevilla FC Valencia CF
1951-52 FC Barcelona Athletic Bilbao Real Madrid
1952-53 FC Barcelona Valencia CF Real Madrid
1953-54 Real Madrid FC Barcelona Valencia CF
1954-55 Real Madrid FC Barcelona Athletic Bilbao
1955-56 Athletic Bilbao FC Barcelona Real Madrid
1956-57 Real Madrid Sevilla FC FC Barcelona
1957-58 Real Madrid Atlético Madrid FC Barcelona
1958-59 FC Barcelona Real Madrid Athletic Bilbao
1959-60 FC Barcelona Real Madrid Athletic Bilbao
1960-61 Real Madrid Atlético Madrid FC Barcelona
1961-62 Real Madrid FC Barcelona Atlético Madrid
1962-63 Real Madrid Atlético Madrid Real Oviedo CF
1963-64 Real Madrid FC Barcelona Real Betis Balompié
1964-65 Real Madrid Atlético Madrid Real Zaragoza
1965-66 Atlético Madrid Real Madrid FC Barcelona
1966-67 Real Madrid FC Barcelona RCD Espanyol
1967-68 Real Madrid FC Barcelona UD Las Palmas
1968-69 Real Madrid UD Las Palmas FC Barcelona
1969-70 Atlético Madrid Athletic Bilbao Sevilla FC
1970-71 Valencia CF FC Barcelona Atlético Madrid
1971-72 Real Madrid Valencia CF FC Barcelona
1972-73 Atlético Madrid FC Barcelona RCD Espanyol
HozzászólásSzerző: Puding » 2014. január 3., péntek 17:20
Ja igen, vagy még év elején Tata... pedig szinte még le sem ült a padra, ott ez a szokás.h3x0r írta:Neha uldozesi maniank van vagy elkezdjuk sajnaltatni magunkat? Lehet.kamcore írta:Kezd itt eluralkodni az üldözési mánia, meg az önsajnáltatás...
A tenyeken viszont mit sem valtoztat. A melyen tisztelt elnokotok es a jatekosok is folyamatosan beszolnak a Madridnak, legyen az frissen igazolt jatekos vagy gyerekkora ota izig verig katalan. Akkor is folyamatosan provokalnak, amikor ok a jobbak, akkor is amikor nem. Ugyan ez madridi oldalrol nem letezik, vagy ha igen, akkor is minimalis.
Egyfeszt hangoztattatok hogy Mourinho az oka mindennek. Mourinho mar fel eve nincs itt, azota hanyszor szolt be nekunk az elnokotok es a jatekosaitok? Es mi hanyszor szoltunk be? Pique egymaga megtolthetne egy konyvet a beszolasaival.
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem