Szerintem az az üldözési mánia,hogy az öngólkirályotok vagy az elnökötök,vagy éppen a rettentően szimpatikus Dani Alves hetente nyilatkozik a madridról...kamcore írta:Kezd itt eluralkodni az üldözési mánia, meg az önsajnáltatás...

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2014. január 3., péntek 16:39
Szerintem az az üldözési mánia,hogy az öngólkirályotok vagy az elnökötök,vagy éppen a rettentően szimpatikus Dani Alves hetente nyilatkozik a madridról...kamcore írta:Kezd itt eluralkodni az üldözési mánia, meg az önsajnáltatás...
HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. január 3., péntek 16:27
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 3., péntek 16:26
Ezt neeee....ezért kár volt regelni...kamcore írta:Kezd itt eluralkodni az üldözési mánia, meg az önsajnáltatás...
HozzászólásSzerző: kamcore » 2014. január 3., péntek 16:13
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. január 3., péntek 16:02
mert nekünk savanyú a szőlő, azért.MR.Shakira és társai miért köpködnek folyamatosan?
HozzászólásSzerző: Puding » 2014. január 3., péntek 15:59
Nagy vita megy most facebookon, hihetetlen, de pont erről van szó. Inkább hozzá sem szólok, menthetetlen.realistahuni írta:Ehhez értenek, meszkveunklub.MR.Shakira és társai miért köpködnek folyamatosan?
Megmagyarázzák majd úgy, hogy végül mi leszünk a hibásak, egy barcástól soha ne várja az ember, hogy elismerje a Realt, nekik a foci 2006-tól kezdődik, azelőtt nem is volt. Csak Franco miatt nyertünk meg mindent.egy az oldalon jelen lévő hungarokatalán magyarázza már el azt nekem
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 3., péntek 15:58
Pedig szerintem is a City megy tovább... Otthon a City olyan előnyt szed amit otthon a barca nem tud majd lefaragni... Szerintem. Tippelni lehetne akkor ilyen 4-2,4-3-at tippelnék a Cityneknmate írta:Azért a City felmosni nem fogja velük a padlót, azt ne várjátok. Megszorongatják a katalán golyókat, az biztos, kis szerencsével akár a továbbjutás is meglehet. De ilyen most szerintem nem lesz, bármennyire is szeretném. Első meccs szoros lesz, a második viszont sima katalán. Majd utána jön nekik a BM
Ez sajnos igazR.M.C.F írta:Mert ilyenek. Ilyenek voltak amióta ismerem a klubjukat. Ha ment nekik,ha nem. Ilyenek.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. január 3., péntek 15:56
Milyen BM?Majd utána jön nekik a BM
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. január 3., péntek 15:51
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. január 3., péntek 15:48
EZ már nem újdonság, sőt már unalmas. Valami újat kéne húzni, hogy meglepődjek...dzsihad91 írta:Egy az oldalon jelen lévő hungarokatalán magyarázza már el azt nekem,hogy MR.Shakira és társai miért köpködnek folyamatosan? És kérnék egy idézetet ,hogy bármelyik Real játékos, nyilatkozott-e negatívat a barcáról amióta Ancelotti az edző...Mes que un club mi?Jobban várom ,hogy a City felmossa a pályát veletek, mint a mi meccsünket, akkora féreg játékosaitok vannak...
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 3., péntek 15:44
dzsihad91 írta:Egy az oldalon jelen lévő hungarokatalán magyarázza már el azt nekem,hogy MR.Shakira és társai miért köpködnek folyamatosan? És kérnék egy idézetet ,hogy bármelyik Real játékos, nyilatkozott-e negatívat a barcáról amióta Ancelotti az edző...Mes que un club mi?Jobban várom ,hogy a City felmossa a pályát veletek, mint a mi meccsünket, akkora féreg játékosaitok vannak...
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. január 3., péntek 15:43
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. január 3., péntek 15:41
Ehhez értenek, meszkveunklub.MR.Shakira és társai miért köpködnek folyamatosan?
egy az oldalon jelen lévő hungarokatalán magyarázza már el azt nekem
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 3., péntek 15:30
Mou éra alatt sem volt köpködésünk a túloldalra, de ha rosszul emlékszem, akkora javítsanak ki. Én nem emlékszek olyan nyilatkozatra a játékosainktól, ami köpködés lett volna a barcásokra nézve.dzsihad91 írta:Egy az oldalon jelen lévő hungarokatalán magyarázza már el azt nekem,hogy MR.Shakira és társai miért köpködnek folyamatosan? És kérnék egy idézetet ,hogy bármelyik Real játékos, nyilatkozott-e negatívat a barcáról amióta Ancelotti az edző...Mes que un club mi?Jobban várom ,hogy a City felmossa a pályát veletek, mint a mi meccsünket, akkora féreg játékosaitok vannak...
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2014. január 3., péntek 15:26
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 2., csütörtök 20:55
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 2., csütörtök 20:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 1., szerda 12:34
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 31., kedd 12:23
Gondolom ez azèrt lehet,mert a kapusok alapból később érnek be(1-2!kivételtől eltekintve,pl Casillas),és hát nem lehet tudni hogy merre fejlődnek tovább.Az igazi nagy kapusok nagy átlagba 30 felé lettek igazán nagyok(Schmeichel,Buffon,Van Der Saar...).Durva, hogy mennyire apró pénzért dobálják a kapusokat. Fiatal, tehetséges? akkor legyen 12 millió...
Mezőnyjátékos. Fiatal? Tehetséges? 50 millió....
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. december 31., kedd 11:20
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem