Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Mourinho hivatalosan is cáfolta ezt a pletykát. Egyébként is teljesen logikátlan, ha ő kellett volna neki, az nem most derül ki...
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Mondjuk nem is lenne értelme klasszis csatárt igazolniuk, mert jövőre már ott lesz nekik Lukaku. (Hacsak kölcsön nem adják megint.Anis írta:.... Mou állítólag megmondta hogy nem vesznek télen csatárt![]()

Vagy megveszik most Falcaót, aztán nyáron eladják.

- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
.... Mou állítólag megmondta hogy nem vesznek télen csatártRealista24 írta:Higuért állítólag 60 millát ajánlott a Chelsea és Nápolyban visszadobták![]()

FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
No offense, de ha maradtál volna barcás, mára kibírhatatlan ember lennél.hehe írta:Nekem volt gyerekkoromban, amikor ronaldo ciciretette a védőket

Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Higuért állítólag 60 millát ajánlott a Chelsea és Nápolyban visszadobták

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Mindent megnyert amit egy futballista egyénileg,klub,vagy válogatott szinten megnyerhet....mindent.VB,BL,Aranylaszti...jobb így emlékezni rá,mint ha egy MLS vagy valami másodrangú francia csapatban szenvedett volna a pályafutása alkonyán...nem mentesülve a sérülésektől sem.Realista24 írta:Tudni kell abbahagyni és van aki tudja mikor kell azt.Már csak azt nem értem, hogy miért vonult vissza ilyen fiatalon.
Tudta hogy váltani kell,és akár Ancelottitól eltanulva a szakmát,kiváló edző is lehet....a szeme jó hozzá,ezt tudjuk,és nem lennék meglepve ha 10 éven belül,akár a real vezetőedzőjeként,akár pl francia szövetségi kapitányként látnám....
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ki az akinek a barca az álma?
ugyan.

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Én Wenger mostani eszeveszett költekezésére gondoltam.
Amúgy jogos, amit írsz, de én amúgy se örülnék.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Miért? Voltak is meg most is vannak a csapatban olyanok akiknek a Barca volt a gyerekkori álmuk és mégis szívesen igazoltak hozzánk. Egy ilyen nyilatkozat nem jelent semmit sem manapság.Kerlon írta:Na róla szerintem le is mondhattok.
„Jól érzem magam a Juventusnál, de nem tagadom, gyerekkoromban arról álmodoztam, hogy az Arsenalnál vagy a Barcelonánál játsszak” – nyilatkozta a 20 éves francia a La Repubblica olasz lapnak./Pogba
Na róla szerintem le is mondhattok.
Jó mondjuk jogos, VB volt, a Realnak már annyira nem ment és kellett újítani is. Kár, hogy ilyen gerinctelen féreg materazzi miatt lett kicsit csúfos a befejezés.
Na róla szerintem le is mondhattok.
Jó mondjuk jogos, VB volt, a Realnak már annyira nem ment és kellett újítani is. Kár, hogy ilyen gerinctelen féreg materazzi miatt lett kicsit csúfos a befejezés.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Tudni kell abbahagyni és van aki tudja mikor kell azt.Már csak azt nem értem, hogy miért vonult vissza ilyen fiatalon.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
http://www.youtube.com/watch?v=KlT9IoMJ2QwAzért Zizou edzésen még mindig megmutatja, hogy mi fán terem. Már csak azt nem értem, hogy miért vonult vissza ilyen fiatalon. Hihetetlen, hogy még mindig ilyen könnyedén lazán játszik.
K
K
Dehogy az. Ugyanolyan túlértékelt játékos ő, mint Modric vagy Baletucsoki írta:Kinek ne kellene egy klasszis játékos "ingyen" ?wZoLee7 írta:szinte biztosra vehető, hogy szóbeli megállapodás van mind két játékosra, egyik nekünk másik a Bayernnek...ha megfizetik elengedik őket...más dolog hogy Lewa nem biztos fog kelleni Pepnek
Ha nem kellene neki, akkor nem szerződtették volna és nem vártak volna rá egy évet
Mindenki kiöltözik, DM meg bemegy egy csuklyás pulcsiba.

K
K
Kinek ne kellene egy klasszis játékos "ingyen" ?wZoLee7 írta:szinte biztosra vehető, hogy szóbeli megállapodás van mind két játékosra, egyik nekünk másik a Bayernnek...ha megfizetik elengedik őket...más dolog hogy Lewa nem biztos fog kelleni Pepnek
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
szinte biztosra vehető, hogy szóbeli megállapodás van mind két játékosra, egyik nekünk másik a Bayernnek...ha megfizetik elengedik őket...más dolog hogy Lewa nem biztos fog kelleni Pepnek
A következő meccsen már játszhat. Ha nem lesz semmi baja az elkövetkező 2-3 hónapban, akkor szerintem le lehet igazolniToky írta:Emiatt az ismeretlen hátsérülés miatt már nem egyszer tolták odébb a visszatérését. És ha a német orvosok nem jönnek rá, hogy mi a baja/nem tudják rendesen helyre hozni, akkor majd pont a Sanitas?Wertz írta:Gündogan sérülésétől szerintem nem kell nagyon tartani. Azért egy hátsérülés csak nem veti úgy vissza, mintha a lábával lett volna valami baj.
Sahinhoz pedig felesleges hasonlítani, mert sokkal jobb játékos nála a foci minden elemében![]()
Bár lehet felesleges is róla beszélni. Nem hiszem, hogy Lewandowski után még egy kulcsembert elengedne a BVB