Amúgy Hajdú biztos nem marad, ezt jól látod. A jelenlegi hazai edzőkínálat nem teszi lehetővé véleményem szerint, hogy hazai edző ülhessen a kispadra, épp ezért egy külföldi tréner sanszosabb. Nekem lenne pár jelöltem az biztos

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. január 3., péntek 15:21
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. január 3., péntek 10:51
HozzászólásSzerző: Wertz » 2014. január 3., péntek 8:59
Mocsai szerződtetését nem lehet kritizálni. A kézilabda nem olyan, mint a foci. Itt játékosokat alig vesznek, mert a csapatok nem nagyon engedheti meg maguknak. Ezért szezon közben pedig még nehezebb játékosokat hozni. Így Mocsai megszerzése fél évre elég jó húzás. Nem egy klasszis játékos, de arra a pár BL meccsre hasznos csapataggá lehet tennikapor_89 írta:Nagy Laci pihentetése jó hír, bár pár iq huszár megint összeesküvés elméleteket gyártottak kb. az összes releváns fórumon. Ez nagyon bosszantó.
Az is bosszantó, ahogy az NSO lehozta Nagy Laci sérülésével kapcsolatos cikkét. Úgy írták, Mocsai Tomi szerződtetésére azért kerülhetett sor, mert Nagy Laci sérült. Bumm. A sok hülyének több se kellett, egyből jött a sok ostoba hozzászólás. Pedig Nagy Lacinak nincs semmi komoly baja, nem kell műteni, csupán pihenni kell, mert Ortega mester elsietette a visszatérését, és nem kapott megfelelő rehabot. Mocsai pedig azért jött, mivel sem Gulyi, sem Ruesga nem volt opció jobblövőbe. Ugyan Ruesga eddigi pályafutását nézve jó opciónak tünhetett Nagy Laci tehermentesítésére, de nincs formába, így pedig bukott a történet. Úgy gondolták, kihúzzák ezt az évet Zeitz érkezéséig, de tévedtek, ez így kevés lesz az elvárt célokhoz. Szerintem tökéletes döntést csináltak, talán a legjobbat, amit lehetett. Mocsai Tominak rengeteg nemzetközi tapasztalata van, könnyű a beilleszkedése, és megfelelő szinten tudja helyettesíteni Lacit. (ergó az ellenfélnek számolnia kell az ő átlövéseivel is, nem csak a figura előkészítését csinálja mint Gulyi)
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 2., csütörtök 20:25
Sulic szerintem egész évben, meg amióta veszprémben van kb fél évet leszámítva világklasszis formát hoz, csak egyre kevesebb ideig bírja sajnos. Vilovski mindenképpen jó, arra a 15-20 percre remek alternatíva, Pesic még nem az. Mocsai Tomi pedig Laci mögé tökéletes. Én az irányítóktól várok többet, szélen nem bízok már a magyarokban. (Ugalde más, ő klasszis)kapor_89 írta:
Az is bosszantó, ahogy az NSO lehozta Nagy Laci sérülésével kapcsolatos cikkét. Úgy írták, Mocsai Tomi szerződtetésére azért kerülhetett sor, mert Nagy Laci sérült. Bumm. A sok hülyének több se kellett, egyből jött a sok ostoba hozzászólás. Pedig Nagy Lacinak nincs semmi komoly baja, nem kell műteni, csupán pihenni kell, mert Ortega mester elsietette a visszatérését, és nem kapott megfelelő rehabot. Mocsai pedig azért jött, mivel sem Gulyi, sem Ruesga nem volt opció jobblövőbe. Ugyan Ruesga eddigi pályafutását nézve jó opciónak tünhetett Nagy Laci tehermentesítésére, de nincs formába, így pedig bukott a történet. Úgy gondolták, kihúzzák ezt az évet Zeitz érkezéséig, de tévedtek, ez így kevés lesz az elvárt célokhoz. Szerintem tökéletes döntést csináltak, talán a legjobbat, amit lehetett. Mocsai Tominak rengeteg nemzetközi tapasztalata van, könnyű a beilleszkedése, és megfelelő szinten tudja helyettesíteni Lacit. (ergó az ellenfélnek számolnia kell az ő átlövéseivel is, nem csak a figura előkészítését csinálja mint Gulyi)
További érdekesség, hogy a Veszprémnek nem csak jobblövőbe voltak gondjai a tehermentesítéssel, hanem beállóba is. Sulic néha világklasszis formában játszik, de Pesic a tehetsége ellenére sem üti meg a BL szintet, így Vilovszki visszahívása életmentővé vált. Ezen a poszton is erősödtek a bakonyiak. Ha az Iváncsik tesók összekapják magukat, illetve Ilic formája megmarad, komoly esély lesz a Final Fourra.
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. január 2., csütörtök 15:22
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 2., csütörtök 14:50
Én sem..bár azt nem értem, miért kellett játszatni pár bajnokin a sérülése után/közben.Wertz írta:Nagy Laci nem megy az EBre. Amit még nem is bánok. Legalább pihenhet a tavaszi szezonra és talán lehetőséget kaphatnak helyette mások
HozzászólásSzerző: Wertz » 2014. január 2., csütörtök 8:44
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. december 28., szombat 23:40
ha laci egészséges lesz és mögé jött, akkor okéFerencváros írta:Mocsai Tamás fél évre az MKB-MVM Veszprémhez igazolt – jelentette be a férfi kézilabdabajnok a honlapján. A válogatott átlövő szerződtetésére Nagy László térdsérülése miatt van szükség.
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. december 28., szombat 14:36
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. december 23., hétfő 23:57
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. december 23., hétfő 18:32
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2013. december 22., vasárnap 19:10
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. december 22., vasárnap 18:45
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. december 22., vasárnap 16:25
Iváncsik Tomi az egyik leggyengébb tagja volt a veszprémnek a szezonban..ha más névvel tolná már nem lenne itt. Beállót se mondanám jónak, Zubai nemzetközi szinten súlytalan, Szőllősi tehetséges, de ideje lenne már szintet lépnie. Illetve irányítóban Császár meccshiányos, szerintem önbizalomhiányos is, mehet majd a szokásos totyogása.Ferencváros írta: Bal átlövőbe én Perez óta foghíjasnak érzem a csapatot. Ilyés csak védekezni tud, Putics meccsenként 2-3 gól, Nagy Kori megint csak védekezik, Katzirz a múlt. Bal szélen Iváncsik egyre gyengébb a Veszprémbe is, válogatottról nem is beszélve. Jobb szélen igazán elférhetne Iváncsik Tomi. Kapusposzt OK, beálló OK, irányító OK. Jobb lövőbe meg végigjátszatja Mocsai fiamat, és Lacikát. Mocsainak egy jó meccse lesz kb. mint általában.
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. december 22., vasárnap 16:18
A csoportunkból továbbmegyünk 0 ponttal, a másik ágról szerzünk majd 4-et, ami semmire sem lesz elég.lordgabi írta:
Elvárások az EB szereplést illetően, vélemény a keretről, csapatról?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. december 22., vasárnap 15:49
az a csúcs volt..mindent elmond, hogy mocsai közölte, hogy rióig maradjon nyugton mindenki, marad minden és mindenkilordgabi írta:Köszi.
Csak érdekelt, a csajokkal jobban képben voltam, ugye most volt ez a világesemény, a srácokat pedig legutóbb az Olimpián láttam, ha jól emlékszem.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. december 22., vasárnap 15:46
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. december 22., vasárnap 15:42
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. december 22., vasárnap 15:36
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. december 22., vasárnap 15:33
Ugyanaz mint mindig, ugyanaz mint mindig, ugyanaz mint mindig.lordgabi írta: Elvárások az EB szereplést illetően, vélemény a keretről, csapatról?
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem