Ezt a két homokembert semmi sem übereli

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. január 3., péntek 11:00
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 3., péntek 10:55
HozzászólásSzerző: Wertz » 2014. január 3., péntek 9:04
A következő meccsen már játszhat. Ha nem lesz semmi baja az elkövetkező 2-3 hónapban, akkor szerintem le lehet igazolniToky írta:Emiatt az ismeretlen hátsérülés miatt már nem egyszer tolták odébb a visszatérését. És ha a német orvosok nem jönnek rá, hogy mi a baja/nem tudják rendesen helyre hozni, akkor majd pont a Sanitas?Wertz írta:Gündogan sérülésétől szerintem nem kell nagyon tartani. Azért egy hátsérülés csak nem veti úgy vissza, mintha a lábával lett volna valami baj.
Sahinhoz pedig felesleges hasonlítani, mert sokkal jobb játékos nála a foci minden elemében![]()
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. január 3., péntek 1:29
Kicsit a régi időkre emlékeztet, tetszik.
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. január 3., péntek 1:25
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 3., péntek 0:33
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. január 2., csütörtök 22:13
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 2., csütörtök 22:11
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. január 2., csütörtök 20:19
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 2., csütörtök 19:17
Persze, de távolról előbb belövöd a fehér mez vállán végig futó fekete/kék akármilyen színű csíkot, amiből már tudod, hogy az adidas csinálta. Ez azért elég komoly marketing fogás, hogy mindig kiemelik a mezeket azt a 3 csíkot.morientes írta:Emlékszem olyan Real mezre amin nem volt csík....jól is nézett ki,mégis kicsit olyan kínai piaci feelingje volt...a márkához sztm hozzátartoznak a csíkok,mint kutyához a bolha.Hagyjad már... Ne keverd a szaros csíkot a címerekkel, mert tudtommal az adidas címer még ott maradna a, ha csík eltűnne. Egyszerűen ennyire surmók a friccek, hogy fent hagyják a ronda vonalaikat a mezek szélen plusz reklámért.
Ezt a reklám dolgot meg nem értem...hát ha ott a címer,az emberek nyilván tudják hogy melyik sportszergyártóról van szó...vagy nem?
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 2., csütörtök 19:10
Emlékszem olyan Real mezre amin nem volt csík....jól is nézett ki,mégis kicsit olyan kínai piaci feelingje volt...a márkához sztm hozzátartoznak a csíkok,mint kutyához a bolha.Hagyjad már... Ne keverd a szaros csíkot a címerekkel, mert tudtommal az adidas címer még ott maradna a, ha csík eltűnne. Egyszerűen ennyire surmók a friccek, hogy fent hagyják a ronda vonalaikat a mezek szélen plusz reklámért.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 2., csütörtök 19:02
a samyén voltak csíkokmorientes írta:az Adidas csíkok nélkül olyan lenne mint a Nike pipa nélkül...hiteltelen.Nekem ezek jobban tetszenek, mert amit linkeltél azon csúnya a gallér. Túl nagy, de amúgy nagyon jól néznek ki azok is, de nem hiszem, hogy az adidas lemondana az ocsmány csíkjairól...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 2., csütörtök 18:59
Hagyjad már... Ne keverd a szaros csíkot a címerekkel, mert tudtommal az adidas címer még ott maradna a, ha csík eltűnne. Egyszerűen ennyire surmók a friccek, hogy fent hagyják a ronda vonalaikat a mezek szélen plusz reklámért.morientes írta:az Adidas csíkok nélkül olyan lenne mint a Nike pipa nélkül...hiteltelen.Nekem ezek jobban tetszenek, mert amit linkeltél azon csúnya a gallér. Túl nagy, de amúgy nagyon jól néznek ki azok is, de nem hiszem, hogy az adidas lemondana az ocsmány csíkjairól...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 2., csütörtök 18:57
Hát ilyenkor szoktak kiszivárogni az első képek, de általában Május környékén jön a hivatalos bemutatás. Amúgy ezek csak egy lelkes ember elképzelési, de veri az adidas designereket.csabi* írta:a gallér nélküli tényleg jobb de a másik is jó .
egyébként mikor lehet tudni hogy a jövőévi milyen lesz ?
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 2., csütörtök 18:57
az Adidas csíkok nélkül olyan lenne mint a Nike pipa nélkül...hiteltelen.Nekem ezek jobban tetszenek, mert amit linkeltél azon csúnya a gallér. Túl nagy, de amúgy nagyon jól néznek ki azok is, de nem hiszem, hogy az adidas lemondana az ocsmány csíkjairól...
HozzászólásSzerző: szilamer » 2014. január 2., csütörtök 18:51
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. január 2., csütörtök 18:50
Tényleg szép letisztultak. Főleg az idegenbeli tetszik.___Samy___ írta:ezek a szerelések szerintem nagyon jól néznek ki
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 2., csütörtök 18:49
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 2., csütörtök 18:47
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. január 2., csütörtök 18:13
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem