Ronaldo és van Nistelrooy nem volt konkurrencia

te miről beszélsz világ legjobb csatárai voltak saját idejükben nagyon sok helyen lyukas ez a raúlos vélemény nem érdemes feszegetni mert semmi bizonyíték nincs rá arra viszont van, hogy mit tett a klubért a 323 gólja és amit megtestesített az magáért beszél!!!
Kezdődik újra,ami a madridistán,honnan van ennyi *****? Itt se lesz hosszú életem már látom...
Kicsit besegítek,de tényleg elég volt már ezekből......és még neki áll feljebb, nekimegy az embernek...
-Nem arról volt szó,hogy raul mit tett a klubbért. Ismerjük raul pályafutását.
-Nem arról volt szó,hogy egész karrierje alatt fúrt,ronaldo 2002 ben érkezett,akkor még raul is jó volt.Jogosan volt kezdő.
-RVN idejében 2006-2008, senki más komoly vetélytársa nem volt a támadó részlegben,ketten voltak támadók, raul RVN mögött játszva........
-Schuster nyilatkozta ezt,az ő idejében történt ez az incidens.2007-8 között.
Az akkor érkező soldalo,saviola csatárok nem jelenthettek számára nagy veszélyt,ellenben villa aki a válogatott top támadója volt,és akit a padra tenni miatta nagy vihart kavart volna.
- Nálunk voltak a világ legjobbjai elől ekkor? kik? én szerettem RVN-t mert a maga idejében top csatár volt,de nálunk ketten voltak raullal,akiket itt tankoknak neveztek(na nem én

) mert olyan lassúak voltak.
Remélem elég,és kicsit visszafogod magad.....rád férne. Amúgy az ilyen elvakultak miatt nehéz fórumozni,mert negatívat nem is lehet mondani a kiskedvencre,mert már harap is érte eszetlenül.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.