Jól fog jönni nekik Valdésmorientes írta:Ez a Pantilimon mekkora szerencsétlenség...

Amúgy alig várom már az Arsenal-Spurst...

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 4., szombat 15:09
Jól fog jönni nekik Valdésmorientes írta:Ez a Pantilimon mekkora szerencsétlenség...
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 4., szombat 15:08
Jackson Martínez: "Kiskorom óta Arsenal-szurkoló vagyok, imádom a stílusukat. Ha megkapnám az esélyt, hogy egy ilyen nagycsapathoz szerződjek, egy másodpercig sem hezitálnék rajta."
Biztos ez?Amúgy alig várom már az Arsenal-Spurst...
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. január 4., szombat 15:07
Ja, azt hiszem pont Podolski-ról mondta ugyan ezt...GT37 írta:(Wenger egyébként azt nyilatkozta, hogy Berba nem szerepel a kiszemeltjeik között, no nem mintha ez bármit is jelentene.)
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 4., szombat 15:02
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 3., péntek 15:02
Igaz, Giroud mögé nem lenne rossz, a könnyebb meccseken és/vagy a kupában (ha továbbjutnak ellenünktucsoki írta:A PL-t aktívan követem, nekem merőben más a véleményem róla. Persze abban egyetértünk, hogy már nem fog fejlődni, és nem egy RvP, de azért nem rossz spíler. Még a 33-at súrolva is (hó végén tölti) megvan benne minden ami ahhoz kell, hogy tökéletes kiegészítőember legyen. Tavaly vágott 33 meccsen 15 gólt, mezőnyben is sokat hozzátett a játékhoz. Állítólag sokszor motivációs gondjai is voltak, nem csak neki, hanem a csapatnak, Jol kezei alatt....
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. január 2., csütörtök 23:00
A PL-t aktívan követem, nekem merőben más a véleményem róla. Persze abban egyetértünk, hogy már nem fog fejlődni, és nem egy RvP, de azért nem rossz spíler. Még a 33-at súrolva is (hó végén tölti) megvan benne minden ami ahhoz kell, hogy tökéletes kiegészítőember legyen. Tavaly vágott 33 meccsen 15 gólt, mezőnyben is sokat hozzátett a játékhoz. Állítólag sokszor motivációs gondjai is voltak, nem csak neki, hanem a csapatnak, Jol kezei alatt....GT37 írta:Berbatovot elvihetitek nyugodtan, már egy ideje nem a régi, nem lenne olyan nagy erősítés szerintem.Drake írta:Berbatov csak azért kell,mert mind2 csatárunk sérült.Arra a pár hétre jó lenne,aztán Júliusban mehet Isten hírével.Nyáron meg úgyis jön Benzema,aki Wenger kezei alatt úgy fogja termelni a gólokat,mint a Lyonba.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 2., csütörtök 22:42
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 2., csütörtök 16:10
khediraWertz írta:A középpályájuk nagyon gyenge. Legalább 3 minőségi embert hozniuk kell nyáron, ha vissza akarnak a következő szezonban kerülni a BLbe, mert idén nem lesznek TOP4ben
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 2., csütörtök 15:59
Berbatovot elvihetitek nyugodtan, már egy ideje nem a régi, nem lenne olyan nagy erősítés szerintem.Drake írta:Berbatov csak azért kell,mert mind2 csatárunk sérült.Arra a pár hétre jó lenne,aztán Júliusban mehet Isten hírével.Nyáron meg úgyis jön Benzema,aki Wenger kezei alatt úgy fogja termelni a gólokat,mint a Lyonba.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 2., csütörtök 15:40
Így van,csak azért mondtam hogy inkább szélső,mert az arsenalba nincs hamis 9-es,lévén a szerkezet más,ugye Özil miatt.Kerlon írta:Lavezzi hamis 9-es volt a Napoliban és még Ancelotti keze alatt is sokszor, de tud a szélen is jól megél. Persze messze nem a legjobbak egyik, de nem rossz játékos ő.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 2., csütörtök 15:32
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 2., csütörtök 15:29
Felejtsd el....Nyáron meg úgyis jön Benzema,
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. január 2., csütörtök 15:23
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 2., csütörtök 15:21
Meghát ő inkább szélső mint center...amúgy nem játszott ő rosszul a BL-be Ancelotti alatt,de annyira nem egetverő...egy fürge, valamennyire kombinatív, és legfontosabb szempontként jó befejező kéne oda, nem tudom ennek mennyire felel meg lavezzi, nem ismerem igazán.
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. január 2., csütörtök 15:09
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 2., csütörtök 14:48
berbatov teljesen értelmetlen lenneRemy írta:Lehetséges, hogy az Arsenal megszerzi Berbatovot. Elvileg 2 milla körül mozog az ára.Háát nem tudom. Ő is csak olyan szerintem, hogy ott van aztán ennyi. Előrébb nem lépnek vele.
Lavezziről beszéltek még, bár én őt sem tartom sokra, de talán vele azért előrébb lépnének. Szerintem ő sem lenne drága, mert mintha arról írtak volna anno, hogy a PSG-nek nem kell, és eligazolhat.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 2., csütörtök 14:45
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 2., csütörtök 14:38
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 2., csütörtök 12:31
Ha csak arra nem,hogy a nagyok szépen körbeverdesik egymást tavasszal,ők meg bemakkolják a meccseket....de ehhez azért most télen kellene hozni 1-2 kreativ játékost a kp-ra....de az esély úgy is annyira minimális,hogy nincs is értelme beszélni róla....R.M.C.F írta:morientes írta:Nem mondom hogy elúszott a manchesternek a bl,hosszú még a szezon...de azért nagy pénzt nem tennék rá...
Alapvetően gyengék. Nincs mire bizakodniuk.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 2., csütörtök 10:04
Mou... az egy dolog, hogy mit mond, és mit cselekszik. Mata miért nem játszik? Sérült? Húzóembere volt a csapatnak, erre idén alig játszott.Anis írta:"Meg akarom őt tartani. Meg akarom őt tartani, azaz nem akarom őt elengedni. Ez az én véleményem, ez a vágyam. De a klub ajtaja nyitva áll, ugyanúgy mint az én ajtóm is előtte. Ha egy játékos szeretne beszélni velünk, akkor mi ott fogunk várni rá. De ha engem kérdeznek arról, hogy el akarom-e adni őt, akkor a válaszom: Nem, nem akarom őt eladni." - José Mourinho Matáról.
(Ha esetleg más médiákban csak a mondandója második felét jelenítenék meg...)
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem