Madridom Filmklub
Re: Madridom Filmklub
Kevinszpészi, rossz már nem lehet.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
LOL, jónak néz ki, pláne, hogy Spacey

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- francois
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Olympique de Marseille, FC Parma
nem, tényleg nem direkt volt.
régebben is eszembe jutott már, de mondom itt usem lehet olyat h 2 részes / 4 órás film. gondoltam arra is h vkit megdumálok, és akkor ketten tolnánk, egymás után, de ugy voltam vele, hogy usem fogja senki feláldozni egy köcsög barcásért az ajánlását
de nagyon jo film egyébként, sztem a többségnek be is jönne, én már vagy 5x láttam.
------------------------------------------------------
és akkor az ajánlásom. sokszor próbálok vmi egyedit hozni, általában nem jol sül el, uhogy most maradok a "sablon drámánál" (realistahuni legnagyobb örömére
), ebben a körben ugysem volt sok.
nem egy eldugott film, de remélem nem sokan láttátok eddig. klasszikus egyszernézős (de azok közül talán az egyik, hanem a legjobb), uhogy aki már látta az nem biztos h örül az ajánlásnak. reméljük nem sok ilyen van
jó szorakozást
DAVID GALE ÉLETE
http://www.imdb.com/title/tt0289992/
http://www.port.hu/david_gale_elete_the ... m_id=58027
értékelést később írok, ha időm engedi meglesem még 1x én is.

régebben is eszembe jutott már, de mondom itt usem lehet olyat h 2 részes / 4 órás film. gondoltam arra is h vkit megdumálok, és akkor ketten tolnánk, egymás után, de ugy voltam vele, hogy usem fogja senki feláldozni egy köcsög barcásért az ajánlását

------------------------------------------------------
és akkor az ajánlásom. sokszor próbálok vmi egyedit hozni, általában nem jol sül el, uhogy most maradok a "sablon drámánál" (realistahuni legnagyobb örömére

nem egy eldugott film, de remélem nem sokan láttátok eddig. klasszikus egyszernézős (de azok közül talán az egyik, hanem a legjobb), uhogy aki már látta az nem biztos h örül az ajánlásnak. reméljük nem sok ilyen van
jó szorakozást
DAVID GALE ÉLETE
http://www.imdb.com/title/tt0289992/
http://www.port.hu/david_gale_elete_the ... m_id=58027
értékelést később írok, ha időm engedi meglesem még 1x én is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára francois 2014. január 2., csütörtök 18:28-kor.

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Szerintem te ezt direkt csinálod...francois írta:tuti ua. a filmre gondoltunk

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
1 hete ajánlotta Santi, nem számít késésnek.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ez ajánlható ebben a formában vagy sem?
Amilyen ütemben jönnek az értékelések, és amennyi késéssel operálunk, szerintem nem túl jó ötlet egy 4 órás cucc.
Szerintem.
Amúgy kések én is a westernnel, túl sokáig kinyúlt a szilveszteri bulink.
- francois
áh neAnyaka írta:francois írta:kicsit el vagyok maradva, a szünetekkel, meg hogy mit mikor.
ma kell ajánlanom?
Úgy tudom igen. Én meg a jövő héten.
Viszont az ajánláshoz lenne egy kérdésem.
Adott egy életrajzi film, de 2 részes. (2x1,5-2óra) Külön megnézve hülyeség lenne, egyben ad csak egy egészt, még a címében is benne van, hogy "Part 1", és "2". A vége is úgy van lezárva, hogy folytatódik, és az eleje is egy bevágással indul, ahogy a második befejeződik. Mindkét rész egyszerre jelent meg, szóval nem különálló filmek, csak gondolom nem akarták egyben 3-4 órásnak, így ketté vágták. Ez ajánlható ebben a formában vagy sem?
Hamár a Margaret belefért, ez is bele kell, hogy férjen.![]()
Természetesen van más ajánlható filmem is, sőt, ha lesz feliratom, akkor nem is ezt akarom hozni, de egyenlőre még csak angol van, én meg nem tudom most lefordítani, max időzíteném, ha lenne.

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Szerintem belefér. Én a Huszadik század (Novocento) c. filmet terveztem többször is bedobni, remekmû, csak ugye van egy hossza...
Ki tudja, lehet sikeres lenne, bár ismerve egy-két tagot néhány jelenet miatt lehet nem is nézné végig.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.

- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
francois írta:kicsit el vagyok maradva, a szünetekkel, meg hogy mit mikor.
ma kell ajánlanom?
Úgy tudom igen. Én meg a jövő héten.
Viszont az ajánláshoz lenne egy kérdésem.
Adott egy életrajzi film, de 2 részes. (2x1,5-2óra) Külön megnézve hülyeség lenne, egyben ad csak egy egészt, még a címében is benne van, hogy "Part 1", és "2". A vége is úgy van lezárva, hogy folytatódik, és az eleje is egy bevágással indul, ahogy a második befejeződik. Mindkét rész egyszerre jelent meg, szóval nem különálló filmek, csak gondolom nem akarták egyben 3-4 órásnak, így ketté vágták. Ez ajánlható ebben a formában vagy sem?
Hamár a Margaret belefért, ez is bele kell, hogy férjen.

Természetesen van más ajánlható filmem is, sőt, ha lesz feliratom, akkor nem is ezt akarom hozni, de egyenlőre még csak angol van, én meg nem tudom most lefordítani, max időzíteném, ha lenne.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Ezen én is felröhögtem, nagyon gáz voltRemy írta:A másik.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Előtte még tök nyíltan ki is mondta, hogy ha alkalma lesz rá elszökik, erre simán rádumálja, hogy vegye le a bilincset....

"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
A halál csöndje
Kellemes meglepetés volt, és csak 1-2 zavaró tényező bántotta a szememet. Egyrészt, ezt a filmet annyira megnéztem volna Leone rendezésében úgy, hogy Eastwood a Néma.
A másik. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!annyira, de annyira gyermeteg trükk miatt szabadul el Loco, hogy az valami hihetetlen. Ez nem tetszett benne.
Viszont maga az összkép eléggé jó. A story, a kivitelezés is megállja a helyét, a végjáték meg pláne. Na az tette fel az 'i'-re a pontot, és amiatt csettintettem is egyet. A western műfajjal nem vagyok kibékülve, így nem is nagyon nézegetem őket, csak a legfontosabbakat (jó, azért van még mit pótolni). Corbucci kitett magáért. 7,5/10
Kellemes meglepetés volt, és csak 1-2 zavaró tényező bántotta a szememet. Egyrészt, ezt a filmet annyira megnéztem volna Leone rendezésében úgy, hogy Eastwood a Néma.

A másik. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!annyira, de annyira gyermeteg trükk miatt szabadul el Loco, hogy az valami hihetetlen. Ez nem tetszett benne.
Viszont maga az összkép eléggé jó. A story, a kivitelezés is megállja a helyét, a végjáték meg pláne. Na az tette fel az 'i'-re a pontot, és amiatt csettintettem is egyet. A western műfajjal nem vagyok kibékülve, így nem is nagyon nézegetem őket, csak a legfontosabbakat (jó, azért van még mit pótolni). Corbucci kitett magáért. 7,5/10
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- francois
kicsit el vagyok maradva, a szünetekkel, meg hogy mit mikor.
ma kell ajánlanom?
ma kell ajánlanom?

- RealRaúl77
Hasonlóan vagyok vele.nmate írta:Gyerekkorom óta egyik kedvenc filmem![]()
"Nem biztos, hogy rosszat akar, aki a fejedre szarik és nem biztos, hogy jót akar, aki kihúz a szarból. Viszont aki nyakig ül a szarban, az jobb, ha befogja a száját."

"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Gyerekkorom óta egyik kedvenc filmem
"Nem biztos, hogy rosszat akar, aki a fejedre szarik és nem biztos, hogy jót akar, aki kihúz a szarból. Viszont aki nyakig ül a szarban, az jobb, ha befogja a száját."

- RealRaúl77
Pl rögtön itt is van a(z egyik) kedvenc filmzeném. (Bár az a rész jobban bejön, amikor jönnek a lovasok.) Persze lehet ez sem kiemelkedő, de nagyon szeretem.
- RealRaúl77
Mások vagyunk, ennyi. Engem lenyűgöz, téged nem. Nem ismeretlen számomra a szitunmate írta:Belehallgattam filmen kívül is, nekem továbbra se jön be annyira. Én még mindig nem akarom elhinni, hogy ez Morricone, pedig tényleg megvannak a jellegzetes motívumok, de valamiért nem passzol a képbe. Különleges, az biztos.

Persze én nem igazán ismerem a mester munkásságát, csak néhány művét, és tény van jobb ennél, amit linkeltél az már rögtön.
Meg alapból nekem a film is jobban bejövős, és zenéről rögtön az ugrik be, ezért is jobbnak ítélem meg.