kíváncsi leszek milyen keretek lesznek ma, sajnos melózok szóval nem láthatom a meccset...lehet jobb is

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 2., csütörtök 10:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 2., csütörtök 9:36
A sérülés miatt, egyedül edz, készül a szezonra.Lehet bennem van a hiba, de Bale miért nincs a keretben???
A sérülése miatt???
Vagy csak nem akarják egy ilyen sörmeccsen megkockáztatni, hogy rásérüljön???
HozzászólásSzerző: 3.14sty » 2014. január 2., csütörtök 9:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 2., csütörtök 7:31
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 31., kedd 19:00
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. december 31., kedd 15:31
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 31., kedd 15:19
Igen,attól tartok ha Benzema nyakára hoznak valakit,az amúgy is hullámzó teljesítménye konstans szar lesz...szégyen kimondani,egy sportemberről,de sajnos a francia nem bírja a versenyhelyzetet.És most,de komolyan,egy Pipita szintű Lewandowski szorítsa ki,mert nagyobb benne az akarat?Pedig mezőnybe Benzema jobb,és mivel van itt egy Ronaldo meg egy Bale,ez hatványozottan fontos...Géci írta:Igazából, szerintem Benzema nem megy sehova. Morata megy Lewa vagy Suarez pedig jön, de ez majd kiderül... Tény, hogy jobban örülnék Suareznek, de sok beleszólásunk nincs. Kicsit tartok ettől a 2 csatáros rendszertől, mert eddig sok jó nem sült ki belőle, de remélem tévedek valahogy okosan megoldják a fejesek...morientes írta:Nem tudom hogy jobb e mint Benzema egyáltalán...a dortmundba jó,szó se róla,de Benzi is jó volt a lyonba,sőt azt kell mondjam berilliánsKp-ra most jobban kéne egy biztos arc mint egy csatár.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 31., kedd 15:11
Igazából, szerintem Benzema nem megy sehova. Morata megy Lewa vagy Suarez pedig jön, de ez majd kiderül... Tény, hogy jobban örülnék Suareznek, de sok beleszólásunk nincs. Kicsit tartok ettől a 2 csatáros rendszertől, mert eddig sok jó nem sült ki belőle, de remélem tévedek valahogy okosan megoldják a fejesek...morientes írta:Nem tudom hogy jobb e mint Benzema egyáltalán...a dortmundba jó,szó se róla,de Benzi is jó volt a lyonba,sőt azt kell mondjam berilliáns
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 31., kedd 12:13
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 31., kedd 12:12
Nem tudom hogy jobb e mint Benzema egyáltalán...a dortmundba jó,szó se róla,de Benzi is jó volt a lyonba,sőt azt kell mondjam berilliáns...de valahogy a Real Madrid sokak számára nagy falat...Géci írta:Azt szokták mondani, hogy az ember azt mondja előbb ami közelebb áll a szivéhez. Most mondjam, hogy nem lepne meg, ha itt kötne ki.Már, csak azért sem, mert olcsó lenne a több hozható csatárhoz képest + Pereznek jó a rábeszélőkéje
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. december 31., kedd 12:11
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. december 31., kedd 11:54
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 31., kedd 11:40
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 31., kedd 10:40
O es az ugynoke is mindent meg fognak tenni azert, hogy felverjek a fizeteset.BBeno írta:tudom hogy nyílt titok hogy a bayernbe megy Lewa, de azért valahogy csak minket is szóba hozott:
Lewandowski in a TV interview : " I didn't make my choice yet but I will announce it in January , It's Real Madrid or Bayern Munich "
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. december 31., kedd 10:38
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 31., kedd 10:17
micsoda veletlenattareal írta:Észre sem vettem, hogy nincs Barca játékos.
HozzászólásSzerző: attareal » 2013. december 31., kedd 9:59
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. december 31., kedd 9:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 30., hétfő 12:21
Az AS olvasói, akarod mondani.a marca után az AS is hihetetlenül elfogult lett a dream teamnél:
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. december 30., hétfő 12:01
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem