A Stoke meg vezet az Everton ellen...

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 1., szerda 17:13
HozzászólásSzerző: cart » 2014. január 1., szerda 17:06
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 1., szerda 17:06
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 1., szerda 17:02
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 1., szerda 16:53
Realista24 írta:Azt mondjak Higu nemet mondott Mou hívásáranmate írta:Chelseanek eddig bőven adatott a szerencséből, kellemetlen focit tol a Soton. Amúgy nem tudom, terveznek-e télen csatárt venni, mert Eto'o és Torres nettó emberhátrány, akár a bajnoki címbe is kerülhet, hogy ők ketten lőnek annyi gólt, mint az öreg Lampard.
50 misit adtak volna érte.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. január 1., szerda 16:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 1., szerda 16:36
Azt mondjak Higu nemet mondott Mou hívásáranmate írta:Chelseanek eddig bőven adatott a szerencséből, kellemetlen focit tol a Soton. Amúgy nem tudom, terveznek-e télen csatárt venni, mert Eto'o és Torres nettó emberhátrány, akár a bajnoki címbe is kerülhet, hogy ők ketten lőnek annyi gólt, mint az öreg Lampard.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. január 1., szerda 16:33
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. január 1., szerda 16:30
ott van még demba ba is.nmate írta:Chelseanek eddig bőven adatott a szerencséből, kellemetlen focit tol a Soton. Amúgy nem tudom, terveznek-e télen csatárt venni, mert Eto'o és Torres nettó emberhátrány, akár a bajnoki címbe is kerülhet, hogy ők ketten lőnek annyi gólt, mint az öreg Lampard.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. január 1., szerda 16:27
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 1., szerda 16:16
Adom.A belga(???) ma nagyot játszott.Michut csak azért érzem jobbnak,mert mezőnyben,(lévén a rayoba kp-t játszott,kb ott ahol nálunk Isco),többet hozzá tud tenni.Jobban ki tud szolgálni,(már ha van kitHa Michu idei szezonja jónak nevezhető, akkor Bony kritikáját sem érzem jogosnak.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. január 1., szerda 16:06
Anis írta:(amire sokszor a Real nem volt képes idegenben).
miért kevered ide mindig a realt?Anis írta:De amúgy elég érdekes, hogy sok nagycsapat elég nulla produkcióval áll elő idén idegenben (Real,
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. január 1., szerda 15:50
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. január 1., szerda 15:32
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 1., szerda 14:47
Azt furcsállom, hogy Bony ennyi gyenge. Én sokkal többet vártam tőle. Hollandiában nagyon jól teljesített, és a testi adottságai is jók, de valahogy mégsem jön neki össze az élet Angliában. Kár, pedig a Swansea szimpatikus csapat, és jó lett volna, ha Michu mellett van egy másik jó csatár.morientes írta:Szépen játszik ez a walesi csapat de nincs csatár....így meg nem lehet.Hiányzik Michu...ez az igazság
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 1., szerda 14:19
HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. december 31., kedd 17:44
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 31., kedd 16:57
Egyetértek, én is szeretem a délutáni meccseket, ennek is megvan a maga hangulata, nincs is annál jobb, mint mikor két-három meccs van rögtön egymás után egy jó kis Super Sunday keretében.'shutterisland írta:én örülök a délutáni meccseknek, ha minden meccs este lenne, mindig ütnék egymást.
nem csak a bajnokságon belül, hanem a többi bajnokság meccseivel is.
így is nehéz sokszor eldönteni, hogy az egymást átfedő meccsek közül melyiket nézze az ember, hát még úgy, ha csak este lennének meccsek.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 31., kedd 16:44
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. december 31., kedd 15:38
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem