spanyolban tudod hogy van? : épp játszó játékost nem lehet betenni a megvariált kezdődbe?
valamiért nem engedi, hogy elmentsem a változásokat. (pedig már ki és bejelentkeztem)
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. január 5., vasárnap 21:22
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. január 2., csütörtök 0:12
minap néztem végig pár összerakott csapatot és párnál még bent van Bale is mondjuk, illetve van pár akiknél a kezdő11 kb fele sérült vagy eltiltott.GT37 írta:Ahogy nézegetem a csapatokat (főleg a hátsó régióban), ezzel nem vagy egyedül.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 1., szerda 16:11
Remélem is.Galacticos írta:én meg beraktam soldadot. giroud ugye sérült és helyette.
ez ma a spanyol napja lesz.
Ahogy nézegetem a csapatokat (főleg a hátsó régióban), ezzel nem vagy egyedül.pheco írta:Azt a rongyba tekert hónaljmankót.. rohadtul elfelejtettem ezt a topikot/játékot. Utoljára szerintem szeptemberben állítgattam a csapaton
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. január 1., szerda 13:58
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. január 1., szerda 13:50
HozzászólásSzerző: dragostej » 2014. január 1., szerda 11:57
Danke!GT37 írta:Szinte biztos, hogy kezdeni fog, mert Vertonghen még mindig sérült.dragostej írta:Chiriches mekkora eséllyel lesz ma kezdő?
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 1., szerda 11:45
Szinte biztos, hogy kezdeni fog, mert Vertonghen még mindig sérült.dragostej írta:Chiriches mekkora eséllyel lesz ma kezdő?
HozzászólásSzerző: dragostej » 2014. január 1., szerda 11:27
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. december 30., hétfő 17:43
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 27., péntek 10:52
Jaja, így van. Én tovább is jutottam, szerencsére megéreztem, hogy Suárez most nem fog parádézni, ami a gólokat illeti, úgyhogy gyorsan Rooney-ra tettem a karszalagot, be is jött. 54 pontom lett végül, ami nem számít túl jónak, ezzel együtt feljöttem a negyedik helyre.Anis írta:GT:
Most nézem, hogy ma megkezdődött a angol verzióban a kupa is. Randomban összeraknak egy másik felhasználó csapatával és aki több pontot szerez az adott fordulóban az jut tovább - ha jól gondolom.
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. december 26., csütörtök 18:23
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. december 22., vasárnap 11:43
én sajnos pont a City meccse előtt cseréltem ki két védőt, Walkert kivettem és egy Evertonost cseréltem egy másik evertonosra, így sajnos nem maradt free transferem Kun kivételére. plusz amikor leballagott a pályáról (néztem a meccset) nem gondoltam volna, hogy ilyen sokáig kiesik. Szóval nem vettem ki Kunt, csak padra tettem, erre akit beteszek helyette (Amalfitano from WBA) nem is játszott!Galacticos írta:pl-ben viszont "jól jött" agüero kiesése, mert így átvariáltam úgy a csapatot hogy beférjen suarez csk-ként.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. december 22., vasárnap 1:54
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 21., szombat 22:46
Jó, hogy írod, el is felejtettem megnézni még ma.Anis írta:GT...GT..... no comment....
62 pont a duplázó duplapontos Costa által és akkor még ott vannak a 10 pontos védők és egyebek is...
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. december 21., szombat 22:19
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 16., hétfő 15:02
Nem pont, elvileg egy hónapot hagy ki nagyjából...Anis írta:Már csak azt nem tudom Agueroval mi legyen, felgyógyul-e hétvégére?![]()
Látom Costa pontok duplája miatt nagyon feljöttél.
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. december 16., hétfő 14:57
Az a 7 gól és 6 gólpassz az utóbbi 3 meccsen elképesztő mennyiség és nem maradt az az önző játékos ami volt tavaly, hanem ki is szolgál ha a másik jobb helyzetben van. Amúgy én is utólag tettem be, hál Isten még az elejefelé, jó döntés volt, ahogy Kunt is utólag dobtam be. Elején még Giroud és Remy is bent voltak, de mindkettőt kiszedtem. plusz kapott 3+3+3 pont bónuszokat Luis, mivel ugye egymaga dönti el a meccseket, így hál Isten betettem!GT37 írta:Az durva, hogy PL Fantasyban Suárez az utolsó három fordulóban összesen 61 pontot gyűjtött... 24-15-22.
Látom Costa pontok duplája miatt nagyon feljöttél. A meccs előtt jól le voltál maradva, csodálkoztam is hogy hogyan elhúztunk Galacticossal, de most már te is ott van... plusz én is visszavettem a vezetést hála Costának, kár hogy az a büntető nem ment be... Villa bár olcsóbb mint Costa, de nem hozza a pontokat.GT37 írta:La Ligásban meg feljöttem, mert Ronaldo nem remekelt a többségnél, nálam viszont jól jött Neymar duplája meg Musacchio fejesgólja. Most még Diego Costa rúghatna párat.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 15., vasárnap 21:31
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. december 15., vasárnap 20:56
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. december 8., vasárnap 0:00
nekem is megérte a dolog, hogy áttettem rá a hét elején.GT37 írta:Suárez csékáként minden pénzt megér.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem