4-0ról lehett volna rohadt szoros a meccs...
Wright ha bedobja a dupla 20at 4-3 és jó lett volna, ha szorosabb, így már sajnos sztem eldőlt, de cáfoljanak rám

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. január 1., szerda 22:40
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. január 1., szerda 21:13
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2013. december 31., kedd 14:06
Ez azért így nem teljesen igaz,hogy Wright nem dob olyan tömegeket.180at valóban többet dob Gerwen viszont lényegesen több 140 és 100+os köre van Wrightnak és a tornaátlaga magasabb is mint Gerwennek. Kiszállókban is hasonlóan teljesítettek eddig. És amit még el kell mondani,hogy Lewis stílusa nagyon fekszik Gerwennek,mert Gerwen elkapta a fonalat már az elejétől és Lewis nem tudta ebből kizökkenteni,mivel mindketten nagyon gyorsan dobnak,ezért hamar lepörgött a meccs. Wright pedig lényegesen lassabban játszik és tudja majd lassítani Gerwent ha elkapja a fonalat és ez nagyon sokat számíthat. Persze Gerwen az esélyesebb és ő is fog nyerni szerintem,de szoros meccs lesz úgy gondolom,mert Wright stílusa kevésbé fekszik a hollandnak.Ferencváros írta:Szerintem 7-2 lesz Gerwennek.
Nagy formában van Wright, de amiket a holland dobál az elképesztő. olyan tempóba dobálja a 140-180-at, hogy elképesztő. Wright nem dob olyan tömegeket mint Gerwen. A kiszállójuk mindkettőnek jó, de Gerwen hamarabb le fog menni 170 alá.
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. december 31., kedd 13:37
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. december 31., kedd 13:34
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 31., kedd 0:02
HozzászólásSzerző: Boky » 2013. december 30., hétfő 23:29
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. december 30., hétfő 23:28
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. december 30., hétfő 23:26
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. december 30., hétfő 23:26
érdekes lesz a másik ág...remélem a Saints nyer majd és akkor ők mennek a Seattle ellen, egy Saints 49ers NFC döntőt megnéznék, hiába ez az nfl meglepődnék ha nem a Denver jutna a super bowl-ba...közeledik február 2...remélem piros-arany győztes leszZsombor írta:Szerintem ez a héten meg is fog történni. Remélem a Philly kap a pofájára, bár nagy előny a hazai pálya, jó lenne, ha Brees hozna egy olyasmi meccset, mint tegnap(4 passzolt, 1 futott TD). Amúgy tetszetős a Chip Kelly offense, de azért az NFC East nem olyan acélos, csapni kéne őket.MyStiQ írta:A San Diego meg a Kansas csak úgy alapból rohadjon meg.
Remélem kizúgnak a picsába minél hamarabb.
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. december 30., hétfő 23:01
HozzászólásSzerző: peadani » 2013. december 30., hétfő 22:54
Mondjuk Lewis valami orbitálisan sz*rul dobja a kiszállókat.Mondjuk még messze a vége de már most nagyon jó a meccs.Ferencváros írta:baszki miket dobálnak. kicsit sajnálom Lewist, hogy Gerwen ennyire nagy formába van ma
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. december 30., hétfő 22:46
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 30., hétfő 22:38
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2013. december 30., hétfő 22:12
Szerintem ez a héten meg is fog történni. Remélem a Philly kap a pofájára, bár nagy előny a hazai pálya, jó lenne, ha Brees hozna egy olyasmi meccset, mint tegnap(4 passzolt, 1 futott TD). Amúgy tetszetős a Chip Kelly offense, de azért az NFC East nem olyan acélos, csapni kéne őket.MyStiQ írta:A San Diego meg a Kansas csak úgy alapból rohadjon meg.
Remélem kizúgnak a picsába minél hamarabb.
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. december 30., hétfő 20:42
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. december 30., hétfő 19:27
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. december 30., hétfő 19:22
én még a Cowboys meccset is végignéztem, előtte azért a Darts meg az NFL váltogatta egymást, meg Streamen ment a Pats meccs is a GB - Bears meccs közben...Marci77 írta:Packers-Bears meccsről senki se írt?
Megszületett az év TDje. Hihetetlen volt![]()
Bears nagyot hibázott.
Faragot idezve (nagyjabol):"Ekkora lúzerek nem lehetnek. Mégha a Cowboys lenne megérteném,de így"
Steelres továbbjutása meg azon múlott,hogy a Chiefs rúgója kihagyott egy döntő Field Goalt
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. december 30., hétfő 17:36
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. december 30., hétfő 12:10
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem