azt hiszem ez itt pár embert érdekelhet talán mégsem akkora scifi amiről beszéltek

HozzászólásSzerző: Higuain » 2013. december 31., kedd 14:31
HozzászólásSzerző: Marky » 2013. december 31., kedd 13:59
amikor a határban megyek, akkor érezni ezt legjobban. legújabb mercik és audik próbálnak előzni 100-as tempónál, de alig tudnak besurranni elém az autómatával, mert nem tudják, hogyan kell visszaváltani. az a baj automata váltóval nincs oktatás és tényleg olyan érzése van az embernek, mintha csak élőben játszana NFS-t.peti_madrid írta:Nem azt mondom, hogy egy automatás kocsi tulajdonosa szarul vezet, mert nem, de az az igazi, mikor te kapcsolgatsz a sebességek között, nem pedig magától a verda.
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. december 31., kedd 13:56
Na ne szopass, én még teleportálni is akarok, de nem a szokásos módon...Nem most lesz, szerintem mi azt már nem érjük meg
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. december 31., kedd 13:54
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 31., kedd 13:50
3-4 evvel ezelott par amerikai egyetem kozott volt ilyen verseny, hogy kellett egy olyan autot epiteniuk, amik egy 5-6 km-es szakaszt maguktol megtesznek. Persze a kozlekedesi szabalyokat betartva. Voltak gyalogatkelok, piros lampak, keresztezodesek, kotelezo elsobbsegadasok, az uton lerobbant kocsit meg kellett elozni, utra beszalado kisgyerek, stb.L.Miki írta:De ahogy fejlődik a világ, lassan elérünk oda is, hogy nekünk csak be kell ülni az autóba, megadni a célhelyet és kész.
HozzászólásSzerző: Corleone » 2013. december 31., kedd 13:41
Szerintem meg jobb lenne, ha ebbe az iranyba mennenek el, szamtalan baleset lenne elkerulheto a kesobbiekben, ha kifejlesztik jol. Nyilvan megint mas a helyzet, ha pl fagy lenne vagy esetleg akkora kod, mint egyik nap Pesten.. De valahogy az egyensulyt kell megtalani es akkor jo lehet.Remy írta:Remélem ez a technológia még jó sokáig mellőzve lesz, mert nincs az a pénz, hogy rábízzam magam egy számítógépre. Túlzottan is elkényelmesednének az emberek, aztán már azt sem tudnák, hogy mit csináljanak, ha éppen beüt egy kritikus helyzet az úton.L.Miki írta: lassan elérünk oda is, hogy nekünk csak be kell ülni az autóba, megadni a célhelyet és kész.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. december 31., kedd 13:34
Kicsi koromban, mindig attól rettegtem, hogy mire oda kerül a sor, hogy vezetni tudjak, nem fogok tudni, mert már repülő autók lesznek, ahol a sofőr már jelentéktelen dolgot képez.Remy írta:Remélem ez a technológia még jó sokáig mellőzve lesz, mert nincs az a pénz, hogy rábízzam magam egy számítógépre. Túlzottan is elkényelmesednének az emberek, aztán már azt sem tudnák, hogy mit csináljanak, ha éppen beüt egy kritikus helyzet az úton.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 31., kedd 13:28
Remélem ez a technológia még jó sokáig mellőzve lesz, mert nincs az a pénz, hogy rábízzam magam egy számítógépre. Túlzottan is elkényelmesednének az emberek, aztán már azt sem tudnák, hogy mit csináljanak, ha éppen beüt egy kritikus helyzet az úton.L.Miki írta: lassan elérünk oda is, hogy nekünk csak be kell ülni az autóba, megadni a célhelyet és kész.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. december 31., kedd 13:25
Egyrészt. Másrészt macerásabb is, drágább a javítás is, ha netán elromlik.Remy írta:Manuális a jó. Az automata elveszi a vezetés élvezetét.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 31., kedd 12:56
HozzászólásSzerző: Marky » 2013. december 31., kedd 12:53
nekünk egy 318i BMW van itthon, egyelőre közösen használjuk a családdal és mindannyian meg vagyunk vele elégedve. először kegyetlen furcsa volt, hogy nincs kuplung és elég félkézzel vezetni. újabban, amikor átülök a régi opel astraba és egy kereszteződésnél kicsit elfeledkezek magamról be is nézem rendesen és nyakatekert módon kell átdobnom 2-esbe a váltótlordgabi írta:Nektek milyen tapasztalataitok vannak?
HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. december 31., kedd 11:37
Sauron (!) nem csak egy szem... a szelleme ott van Barad-Dur tornyaban.Drake írta:Előre szólok,hogy ez egy hülye kérdés lesz.
Szóval ha Szauron valamelyik szolgájának (orkok,haradiak,nazgulok) sikerült volna elvennie a gyűrűt Frodótól,akkor hogy adták volna oda Szauronnak?Felmásznak a szemhez és beledobják,vagy mi?
HozzászólásSzerző: Drake » 2013. december 31., kedd 11:24
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. december 31., kedd 10:34
HozzászólásSzerző: pátkán » 2013. december 31., kedd 9:43
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. december 31., kedd 9:06
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. december 31., kedd 2:41
Két fajta vállalkozásunk van, és hiszed vagy nem mindkettőbe besegítek.sentry írta:...Csak nem neked!lordgabi írta:Februárig tuti megmarad, olyan jól sikerült a biznisz, hogy bármikor nyerhetünk rajta 2000-et, ha eladólistára tennénk, de megpróbálom meggyőzni az öreget, hogy ez legyen hosszú életű, a másik kocsi, amelyet majd Magyarországban fogunk venni, az pedig cserélődhet, hiába nekem lesz szánva. :Đ Csak ugye, ha ilyen könnyen menne, sokat kell addig még melózni.
Nektek milyen tapasztalataitok vannak?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: sentry » 2013. december 31., kedd 2:30
Csak nem neked!lordgabi írta:Csak én voltam oda mindig is a Mazdákért?![]()
A legtöbb NFS szériában mindig egy Mazda modellel kezdtem tolni a sorozatot, de arra sosem gondoltam, hogy egyszer nekünk is lesz egy. Roppant szimpatikus kocsikat gyártanak, emlékszem nagyon odavoltam az RX-8-as sorozatért...bár sosem voltam egy nagy kocsiimádó.
Eladtuk Karácsonykor a 2006-os Volkswagen Caddy-t (személy), apum pedig talált egy remek állapotban lévő 2007-es fekete Mazda 3-at.
1 2
Automata, 1.6-os benzines motor, minden benne van, itt vették a szalonban, első tulajdonos. Megkímélt, nagyon is.
Anno mi is vettünk egy vele egyidős Kia Cee'd-et, nagyon sajnáltam, amikor eladtuk, de ez minden téren lepipálja. Elektromos minden, nagyon szép műszerfal, kényelem... Most vezettem először automata sebváltós kocsit, nagyon simán ment. 1.9-es dízel volt a Caddy, össze sem hasonlítható a kettő járórésze, szerintem.
Pl. 2000-2500 dollárral simán olcsóbb egy magyar Audi A6-os 8-10 éves (minden más márka, modell is 95%-ban, a buszok nem), mintha itt vennénk, de ez ugyanúgy tartja az árát Magyarországon is. Természetesen minőségesebb is egy magyar több éves használt jármű, mint egy itteni.
Februárig tuti megmarad, olyan jól sikerült a biznisz, hogy bármikor nyerhetünk rajta 2000-et, ha eladólistára tennénk, de megpróbálom meggyőzni az öreget, hogy ez legyen hosszú életű, a másik kocsi, amelyet majd Magyarországban fogunk venni, az pedig cserélődhet, hiába nekem lesz szánva. :Đ Csak ugye, ha ilyen könnyen menne, sokat kell addig még melózni.
Nektek milyen tapasztalataitok vannak?
Ez mondjuk epic mondat.Most vezettem először automata sebváltós kocsit, nagyon simán ment.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. december 31., kedd 2:18
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. december 30., hétfő 22:45
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem