arra célzol ,hogy az ellenfél 16osáig sprintelt reklamálni ?R.M.C.F írta:kb valdez...ő is része volt,sőt,nem is annyira alja....mert voltak jó védései,jó mezőnymunkái stb...

HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. december 30., hétfő 20:15
arra célzol ,hogy az ellenfél 16osáig sprintelt reklamálni ?R.M.C.F írta:kb valdez...ő is része volt,sőt,nem is annyira alja....mert voltak jó védései,jó mezőnymunkái stb...
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 30., hétfő 20:06
Drake írta:
Ha Májusban megnyeri a Bayern a BL-t,akkor elhiszed végre,hogy Pep nem egy szerencsétlen kretén,aki jókor volt jó helyen?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 30., hétfő 19:47
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 30., hétfő 19:41
Ez van. Nem tudtuk megvenni se Suárezt, se Ibrahimovicot, se Messit, se Ronaldót, egyszóval senki olyat, aki olyan szinten a hátára tudta volna venni a csapatot, mint Bale. Így nyilvánvalóan több, alacsonyabb színvonalú játékost kellett igazolnunk, ezt meg is tettük. Többségében fiatalok, még bőven fejlődőképesek (Soldado kilóg a sorból ebből a szempontból, de mint tudjuk, Benteke volt az első számú célpont, csak őt nem sikerült megszerezni, ezért jött Roberto), szerintem nincs ezzel semmi gond.hehe írta:most nem akarok megint nagyképű lenni, de ezt minden nyitott szemmel járó ember tudta már mielőtt megvette a sok tucatjátékosát a spurs a nyáron...
Mondjuk nem hiszem, hogy azok után, amit José csinál vele, elmenne egy olyan csapatba, ahol szintén csak maximum 12. ember lehetne... (Meg remélem is, hogy nem viszitek el, ragyogó játékosnak tartom.)istimester írta:BTW2, ha lepasszoljuk az okos argentint, gondolkodás nélkül hoznám vissza Matát, ha nem változik a helyzete.
Majd a United-meccs után hozok egy Paulinho vs United videót is.Kerlon írta:Jól van, szép megmozdulások voltak. Pont
HozzászólásSzerző: istimester » 2013. december 30., hétfő 17:42
A gólnál és a gól utáni egyenlitő helyzetnél pedig a vörösök javára. Ez olyan, amikor mi nyerünk egy góllal, az ellenfélnek volt két ziccere, nekünk meg 8, de az NSO-n úgy irnak a meccsről, hogy KÉTSZER IS EGYENLITHETETT VOLNA az ellenfél. ÉrtedKerlon írta:Csak annyit, hogy milyen szerencsésen pattant meg kétszer is a labda a kékek javára.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 30., hétfő 17:05
HozzászólásSzerző: Drake » 2013. december 30., hétfő 16:30
Pedig elég nagy az esély egy Bajor címvédésre.MyStiQ írta:CSAK AZT NE!Ha Májusban megnyeri a Bayern a BL-tEgy világ omlana össze bennem, ha a Bajnokok Ligája első címvédése nem a Real Madrid nevéhez fűződne. Minden évben azért szurkolok a Real Madrid sikere mellett, hogy a címvédő essen ki. Off vége.
Ez a tegnapi Chelsea győzelem szép és jó, de nagyon sokat köszönhetnek a sorsolásnak.
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. december 30., hétfő 16:25
CSAK AZT NE!Ha Májusban megnyeri a Bayern a BL-t
HozzászólásSzerző: Drake » 2013. december 30., hétfő 16:20
Ha Májusban megnyeri a Bayern a BL-t,akkor elhiszed végre,hogy Pep nem egy szerencsétlen kretén,aki jókor volt jó helyen?R.M.C.F írta: Biztos volt,de nem a maga tudásból...szerencse,kapott keret,keretben rejlő plusz ami a régi edző személye miatt alulmotivált volt és csak egy személycsere kellett hogy akarjanak, stb...stb...
Aki egy nem kész csapathoz odamegy,kötve hiszem hogy elkezd varázsolni.Az csak a mesében létezik vagy vakszerencse.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 30., hétfő 16:04
most nem akarok megint nagyképű lenni, de ezt minden nyitott szemmel járó ember tudta már mielőtt megvette a sok tucatjátékosát a spurs a nyáron...
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. december 30., hétfő 15:42
most nem akarok megint nagyképű lenni, de ezt minden nyitott szemmel járó ember tudta már mielőtt megvette a sok tucatjátékosát a spurs a nyáron...
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 30., hétfő 15:28
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 30., hétfő 15:25
Biztos volt,de nem a maga tudásból...szerencse,kapott keret,keretben rejlő plusz ami a régi edző személye miatt alulmotivált volt és csak egy személycsere kellett hogy akarjanak, stb...stb...de én még nem láttam olyan edzőt, aki első évében azonnal eredményes, és "szép" focit játszik a csapatával.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 30., hétfő 15:07
Országos egyes!Folytatás január elsején az Old Traffordon, jó kis összecsapás lesz.![]()
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 30., hétfő 14:56
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2013. december 30., hétfő 14:55
Ok, legközelebb pontosabban fogalmazok, de ez a kiragadás a lényegen mit sem változtat.CS0ki írta:Te írtad, hogy még nem nagyon láttál ilyen edzőt, erre hoztam csak példákat.De, nem is erre akartam reflektálni, mert kivételek mindig akadnak, viszont még a Chelsea fanok nagy része sem kéri számon Mou-tól a szép játékot, kicsit abszurd, hogy egy Real szurkoló meg felhozza.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. december 30., hétfő 14:45
Te írtad, hogy még nem nagyon láttál ilyen edzőt, erre hoztam csak példákat.De, nem is erre akartam reflektálni, mert kivételek mindig akadnak, viszont még a Chelsea fanok nagy része sem kéri számon Mou-tól a szép játékot, kicsit abszurd, hogy egy Real szurkoló meg felhozza.
08-09-es barca. Eredményesség nem kérdés, ahogy a szép játék sem.A 09-10-es Barca szezonra gondolsz? Hazai pályán félelmetesek voltak, de idegenben rendre gyengélkedtek. A következő évükben sokkal gördülékenyebbek voltak - az én emlékezetem szerint.
Hát, ez a durva...Meg még el is tudom mondani, hogy kb kik azok a csapatok. A spanyol bajnokságban azt sem tudom, hogy ki a negyedik mondjuk(talán a Bilbao volt jó ősszel), de azt se, hogy ki van a felső házban.féltávnál az 1. és a 8. helyezett között 9 pont a különbség.![]()
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2013. december 30., hétfő 14:12
A 09-10-es Barca szezonra gondolsz? Hazai pályán félelmetesek voltak, de idegenben rendre gyengélkedtek. A következő évükben sokkal gördülékenyebbek voltak - az én emlékezetem szerint.CS0ki írta:2009, katalán oldal...de én még nem láttam olyan edzőt, aki első évében azonnal eredményes, és "szép" focit játszik a csapatával.
És Ancelotti első chelsea-s éve sem volt azért rossz. De még lehetne sorolni...Ettől persze még nyilván nem elvárás, de előfordzlt már a történelemben, hogy egy edző kapásból eredményes és szemnek is tetszetős játékot produkált.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. december 30., hétfő 14:01
2009, katalán oldal...de én még nem láttam olyan edzőt, aki első évében azonnal eredményes, és "szép" focit játszik a csapatával.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2013. december 30., hétfő 13:44
Ne csináljon úgy senki, mint aki nem ismeri Mou stílusát; eredménycentrikus. Eleinte nálunk is ez volt, aztán idővel elkezdtünk szépen játszani. Rá egyébként is duplán jellemző ez, de én még nem láttam olyan edzőt, aki első évében azonnal eredményes, és "szép" focit játszik a csapatával.Kerlon írta:Egy szóval nem mondtam, hogy jobb lett volna a Pool vagy megérdemelték volna a pont szerzést vagy akármit is. Csak annyit, hogy milyen szerencsésen pattant meg kétszer is a labda a kékek javára. Attól függően semmi meglepő nincs abban, hogy egy olyan keret, akiknek a "B"(már, ha beszélhetünk ilyenről a chelseanél, hogy B) csapata megy ki még az is erősebb, mint a Pool kezdője. Ami még viccesebb, hogy ennyi jó képességű támadóval se képes a Portugál szép focit játszatni, hanem régi módi angol/német mód bedarálja az ellenfelet. Sokszor pedig csak az olyan klasszisokon múlik a győzelem, mint Hazard vagy Eto'o.
Persze ezzel a cél futballal is lehet komoly eredményeket elérni.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem