Freaks 1932 képek. Érdemes utánaolvasni és megnézni a filmet, akit érdekelnek a régi vagy bizarr darabok.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. december 30., hétfő 22:40
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 30., hétfő 22:39
Tökéletesen összerakott életrajzi film, emellett a legjobb autóversenyes film, amit valaha láttam. Nagyon nehéz összehozni a kettőt, de Ron Howardnak sikerült. Kivételes film, annyi biztos!hehe írta:csak azoknak jó, akik nem ismerik a történetet kívülről-belülről, magyarul nemigen F1-esek.pheco írta:Rush tényleg annyira jó film, hogy még egy olyan embernek is bejöhet, aki életében látott 5p F1-et? Annyian dicséritek itt, komolyan megnézem valamikor :Đ
a film maga profi munka, minden a helyén van, de semmi új nincs benne, mondhatni a vicc csak az újszülöttnek új.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 30., hétfő 19:49
Ez eddig rendben is volna, de mocsoknak nincsenek se barátai, se haverjai.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. december 30., hétfő 19:42
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. december 30., hétfő 19:21
csak azoknak jó, akik nem ismerik a történetet kívülről-belülről, magyarul nemigen F1-esek.pheco írta:Rush tényleg annyira jó film, hogy még egy olyan embernek is bejöhet, aki életében látott 5p F1-et? Annyian dicséritek itt, komolyan megnézem valamikor :Đ
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. december 30., hétfő 19:18
HozzászólásSzerző: soadroli » 2013. december 30., hétfő 18:30
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 30., hétfő 16:29
Szerintem teljesen rendben van, ha néha olyan filmek is készülnek, amik vissza adják az idősebbeknek a gyerekkort. És ezen nincs mit szégyellni, ha valaki felnőttként ismét gyereknek szeretné érezni magát egy bő 2 órára. Erre teljesen tökéletes a Tűzgyűrű. Nem kell belelátni többet.realistahuni írta:Én a Tűzgyűrű trailerét nem voltam képes végignézni, nem hogy a filmet. Talán ha 10 éves lennék tetszene.
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. december 30., hétfő 16:27
Kár, hogy még fiatalabb vagy. Na de majd a 10. születésnapodra összehozzuk, hogy megnézhesd a moziban 3D-ben.Én a Tűzgyűrű trailerét nem voltam képes végignézni, nem hogy a filmet. Talán ha 10 éves lennék tetszene.
Ez eddig rendben is volna, de mocsoknak nincsenek se barátai, se haverjai.A Project X pedig, tipikusan haverokkal nézős, piálós-bulizós-csajozós film ami kikapcsolódásra meg egy kis röhögésre teljesen megfelel, szóval ne bántsátok mocskot.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. december 30., hétfő 16:15
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. december 30., hétfő 16:04
fúú baszott nagy robotok, must see.MyStiQ írta:Még ez is üti a Te 10/10-es filmedet.
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. december 30., hétfő 16:02
A Tűzgyűrűt végig untad, a Project X meg 10/10? Köszönöm, nincs több kérdésem. Ezek alapján a Pain and Gain viszont jó filmnek tűnik, pótolnom kéne.idei év két nagy csalódása a tűzgyűrű és a pain and gain volt.
előbbitől lehet túl sokat vártam, mert előtte misztik az egekig magasztalta, én meg beültem megnézni és végig untam az egészet.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. december 30., hétfő 15:38
naná. a project x nagy királyság.Remy írta:De a Project X tízpertíz
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 30., hétfő 15:36
De a Project X tízpertízmocsok írta:idei év két nagy csalódása a tűzgyűrű és a pain and gain volt.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. december 30., hétfő 15:34
HozzászólásSzerző: soadroli » 2013. december 30., hétfő 15:31
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2013. december 30., hétfő 13:02
nmate írta:
Amúgy nehéz dolog ez az osztályzás, mindenki máshogy fogja fel. Vessétek csak össze Santit/Anyakat meg RR77-et![]()
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. december 30., hétfő 12:53
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. december 30., hétfő 12:44
Kivételesen egyetértek veled. Ezé' is szoktam gyakran elmenni Corvinba vagy Művészmoziba (mondjuk ott még csak 1x voltamsentry írta:popkornt csámcsogó, röhögő gyökerek mellet.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 30., hétfő 12:38
Talan a legfontosabbat elfelejtettem mondani: elotte palinkaztam egy kicsitKerlon írta:Hát érdekes ízlésed van. A This is the Endből bírtam nézni 30 órát, akkor egy trágya szerintem. Semmi értékelhető humor nincs benne csak egy sztárokkal telepakolt maszlag valami idióta sztorival.
Bovebben: "Most neztem meg a Felhoatlaszt, de nagyon csalodott vagyok. A film hat tortenetet mesel el, amirol a legtobben azt gondolnank, hogy a vegen osszekapcsolodnak es valami hatalmas elmenyben lesz reszunk. Hat ez (nalam) elmaradt. Masfel ora utan csak neztem, hogy most mi van?? Egyszeruen nem tudott lekotni a film. Tul sok mindent akartak beletenni egyetlen filmbe, ami nem sikerult (meg igy se, hogy 3 oras film lett belole). Egyszeruen sok volt ez a 6 szal, tul sokszor ugraltak az idoben: mire bele eltem volna magam az egyik tortenetbe, mar ugrottunk is a masikhoz. Nem ismerem a regenyt, de biztos vagyok benne, hogy ott sokkal jobban ki van fejtve az egesz tortenet. A film vegere azert nagyjabol osszeallt a kep, de ez akkor se potol az unatkozassal eltoltott orakert. 4/10"Kerlon írta:ami abszolút meglepő, hogy a Cloud Atlas 4/10. Úgy látom, hogy elég eltérő az ízlésünk.![]()
Ez a 6-os sok vagy keves?Kerlon írta:A Lawless miért csalódás 6/10zel?![]()
Talan nem volt tokeletes a megfogalmazas, de a 9-es meg 10-es filmekhez kell valami plusz erzes, egy katarzis a film megnezese utan.pheco írta:Miert nem 10es amit az elejetol a vegeig elvezel?
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem