Talan a legfontosabbat elfelejtettem mondani: elotte palinkaztam egy kicsitKerlon írta:Hát érdekes ízlésed van. A This is the Endből bírtam nézni 30 órát, akkor egy trágya szerintem. Semmi értékelhető humor nincs benne csak egy sztárokkal telepakolt maszlag valami idióta sztorival.

Bovebben: "Most neztem meg a Felhoatlaszt, de nagyon csalodott vagyok. A film hat tortenetet mesel el, amirol a legtobben azt gondolnank, hogy a vegen osszekapcsolodnak es valami hatalmas elmenyben lesz reszunk. Hat ez (nalam) elmaradt. Masfel ora utan csak neztem, hogy most mi van?? Egyszeruen nem tudott lekotni a film. Tul sok mindent akartak beletenni egyetlen filmbe, ami nem sikerult (meg igy se, hogy 3 oras film lett belole). Egyszeruen sok volt ez a 6 szal, tul sokszor ugraltak az idoben: mire bele eltem volna magam az egyik tortenetbe, mar ugrottunk is a masikhoz. Nem ismerem a regenyt, de biztos vagyok benne, hogy ott sokkal jobban ki van fejtve az egesz tortenet. A film vegere azert nagyjabol osszeallt a kep, de ez akkor se potol az unatkozassal eltoltott orakert. 4/10"Kerlon írta:ami abszolút meglepő, hogy a Cloud Atlas 4/10. Úgy látom, hogy elég eltérő az ízlésünk.![]()
Ez a 6-os sok vagy keves?Kerlon írta:A Lawless miért csalódás 6/10zel?![]()
Par baratom mondta, hogy nekik tetszett, imdb-n is 7.3-on allt, forumon is pozitivak voltak rola a velemenyek es a film eleje is nagyon tetszett.
Talan nem volt tokeletes a megfogalmazas, de a 9-es meg 10-es filmekhez kell valami plusz erzes, egy katarzis a film megnezese utan.pheco írta:Miert nem 10es amit az elejetol a vegeig elvezel?
A Jégvarázs c. filmet egy idoben annyira reklamoztak Class FM-en, hogy minden kedvem elment attol hogy megnezzem.