Az egy olyan elmebeteg hír, hogy ilyet csak bedrogozva lehet kitalálni vagy elhinni. Ha Neymar jön, akkor sok ojróért jön, de szerintem a felső határ 60 milla. Ez fölött nem nagyon fogunk fizetni senkiért idén. Nincs is olyan játékos jelenleg Messin és CR-en kívül aki ennél többet érne. De CR itt van, Messi meg ugye Barcás...besteve7 írta:Csak normális áron, mert ez a 120 millió ami a rövidhírbe van az egyszerűen elmebeteg vétel lenne, legyen szó bárkiről. Ennek a fele is sok egy 21 éves európai focit csak Tv-ben látó aranyfiúért.numberone1 írta:Nagy kiralysag lenne, ha jonne.
Ha a Barcának tényleg előszerződése Neymarral, ami felbontás esetén pénzbüntivel jár a tarajos vagy a Santos számára, akkor két opció van:
- Ha alacsony az összeg (ezt a határt én most 10 millióban határoznám meg) akkor kipengetjük, ha Neymar ide akar jönni
- Ha ennél magasabb ez az összeg, akkor Neymar a Barcáé.
Én sem hiszem, hogy egyértelműen Mou a jófiú, Iker és Ramos pedig a két főellenség. Van oka annak, hogy Ramos és Iker nem kedveli Mourinhot. Edzőbá tette eleget azért, hogy páran a csapatból megutálják, mert a módszerei kétszínűek, alattomosak és gusztustalanok. A konstans pofázás pedig már unalmas. Nem azzal van itt a baj, hogy Mourinho 1-2x helyretette az újságírókat, hanem azzal, hogy sokszor túllőtt a célon. Egy idő után mindenért járt a szája, és a magvas mondanivalók közhelyes siránkozássá silányultak. Ezek után nem véletlen, hogy az öltözőt elvesztette, ami szerintem több, mint 50%ban az ő hibája.Igen, nagyon úgy tűnik, hogy a két jómadár rájátszott az edző kirúgatására, még ha akaratlanul is, de okuk nem volt rá? Vizsgáljuk már meg két oldalról a dolgokat, mert te úgy adod elő, hogy Mourinho tökéletesen, hibátlanul, a madridizmus szellemével megegyezően vezette a klubot, de a két belső ellenség, Iker Casillas, és Sergio Ramos direkt megpróbálta megfúrni a számukra egyébként tökéletes edzőt.