Szinkronizáltatni kell a sporttv-s fazonnal, aki visítva ordít egy három méteres passzánál is.R.M.C.F írta: Nem néztem,miért? ebben is állandóan a földre veti magát? Közben meg a speaker azt kamuzza hogy felrúgták? pedig csak feldobta magát.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. december 28., szombat 23:37
Szinkronizáltatni kell a sporttv-s fazonnal, aki visítva ordít egy három méteres passzánál is.R.M.C.F írta: Nem néztem,miért? ebben is állandóan a földre veti magát? Közben meg a speaker azt kamuzza hogy felrúgták? pedig csak feldobta magát.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 28., szombat 23:09
A spanyoloknál most tartják azt a napot, amit mi április elsején, szóval kéretik eszerint kezelni ezt a hírt is.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 28., szombat 22:49
realistahuni írta:hehe írta:akit érdekel, 1 órás filmecske neymarról:
http://forum.rojadirecta.es/showthread. ... 5a8063227d
én már szedem
Milyen színpadon játszódik, Radó Andris benne van?
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. december 28., szombat 22:37
hehe írta:akit érdekel, 1 órás filmecske neymarról:
én már szedem
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 28., szombat 22:05
Kösz. Inkább tegyél be ronaldot.hehe írta:akit érdekel, 1 órás filmecske neymarról:
én már szedem
HozzászólásSzerző: Savant » 2013. december 28., szombat 22:01
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. december 27., péntek 19:22
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 25., szerda 14:37
Ezzel egyet is értek,de visszakérdezek,egy nem épp kiemelkedő formában lévő Messit,Iniestat ki merte volna kihagyni?Mert ehhez bátorság kell,nem kicsi.Mert hiába a rossz forma,(ami azért még csak az általuk hozott konstans formához képest volt rossz,de még vállalható),nem hiszem hogy ettől független nem játszatta e volna más edző,csak a formájuk gyengülése miatt...bátor húzás volt ez,nem kétséges.Mert ha nem jöttek volna az eredmények,azonnal elő lett volna véve hogy miért nincs Messi,vagy Iniesta...A sztárok padoztatásával érdekes tészta, láttam a koncepciót, de kíváncsi lettem volna, hogy egy sérülésmentes, bombaformában lévő Messi-t, vagy egy kihagyhatatlan Iniesta-t is kirakott volna a keretből? Egyénileg senki nem hozott olyan szintet az év első negyedében, aki ne lett volna mellőzhető.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2013. december 25., szerda 13:53
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 25., szerda 12:39
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 24., kedd 18:15
egyébként most is ha nem csak ennyit olvastál volna el, hogy :
Nem látom ezt gondnak.máskülönben az legyen a legnagyobb gondod,
Na....akkor meg is született. Vagyis ezt akartam valahogy kinyögni,hogy vannak akik mindenben a rosszat látják meg,Te meg mindenben a jót. Ezek a szélsőségek mindig érdekeltek. Ezért figyeltem fel a kommentjeidre,már nagyon rég óta.páran meg pont a fordítottját csinálják, ha a barcelonáról van szó, mindenből képesek kihozni a barcára vagy a barca jövőjére negatív fényt vető dolgokat, vagy éppen leírnak, temetnek minket évről-évre.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 24., kedd 17:38
én kedvelem tatát, bízok is benne, nagyon jó irányban próbálkozik,
én kedvelem tatát, bízok is benne, nagyon jó irányban próbálkozik, de mivel nem egy klasszis edzőről beszélünk, könnyen besülhet majd, főleg a komolyabb bl meccseken.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 24., kedd 16:46
Sajnos nagyon ritkán tudtam barca meccset nézni,igy nem is szállnék vitába ezen ügyben,de nem erre "ment" ki a gondolatmenet. Hanem shutter általánosságban vett véleményeire.Nem rosszból értve persze.Az, hogy Martino jó irányba viszi a csapatot egyértelmű. Ha ezt nem látod, akkor nem nézel Barca meccseket. No offense, de nagyon sokat fejlődik a játékunk, új elemeket visz a taktikába, ami már nagyon kellett. Amellett az eredményességre sem lehet panasz. Kulcsjátékosok (főleg Messi) nélkül is sikeres a csapat.
A kettős mércéről pedig te beszéltél a legtöbbet és te voltál a legjobban felháborodva, ezért írtam, hogy ha ennyire ellene vagy akkor ti se csak a dolgok egyik oldalát vegyétek figyelembe.
HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2013. december 24., kedd 16:30
Az, hogy Martino jó irányba viszi a csapatot egyértelmű. Ha ezt nem látod, akkor nem nézel Barca meccseket. No offense, de nagyon sokat fejlődik a játékunk, új elemeket visz a taktikába, ami már nagyon kellett. Amellett az eredményességre sem lehet panasz. Kulcsjátékosok (főleg Messi) nélkül is sikeres a csapat.R.M.C.F írta:'shutterisland írta:
.
nem tudok olyat olvasni tőled,amiben nem látnál valami rendkivül jót a barca házatáján.
Megnéztem. 2006-2011 ig aki nem vette észre az vagy vak,vagy barcás.Ha már mindenki kettős mércéről beszél a másik felét is nézzük meg a dolgoknak.
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. december 24., kedd 14:40
akkor már az egész Sport TV-t bezárták volna...'shutterisland írta:amúgy nem lehet, hogy ferit pont a sok leveletek miatt küldték el ?
elég hirtelen távozott.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 24., kedd 14:16
Nyilván egy szurkoló mindig a pozitivumot helyezi előtérbe a csapatánál,nincs máshogy ezzel a délföldi sem,az hogy kicsit elfogult...az meg habitus kérdése...nem tudok olyat olvasni tőled,amiben nem látnál valami rendkivül jót a barca házatáján.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 24., kedd 14:07
HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. december 24., kedd 13:39
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 24., kedd 12:43
'shutterisland írta:
.
Megnéztem. 2006-2011 ig aki nem vette észre az vagy vak,vagy barcás.Ha már mindenki kettős mércéről beszél a másik felét is nézzük meg a dolgoknak.
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. december 23., hétfő 19:44
Klopp nagy kópé, az eb végéig marad Dortmundban, utána átveszi a spanyol válogatotthoz távozó Pep helyét a bajoroknál. Götze már úgyis ott van, nyáron megy Lewandowski is, eb után meg viszi magával Reus-t is.egy 46 éves Kloppról nem tudhatni,hogy 5-10 év múlva mit akar, lehet addigra már pont ide akar jönni.
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem