Mártír megmondóember vagyok, mert kifejtettem a véleményem és vállalom, ha ez szabályt sértet.
Fórumbó' kiiiiiiiii!

HozzászólásSzerző: sentry » 2013. december 27., péntek 16:18
HozzászólásSzerző: Higuain » 2013. december 27., péntek 16:13
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. december 27., péntek 16:05
Igen, ezzel kezdted, hogy nem támadás, de aztán amikor elmentél Raisenes vonalba, akkor ahhoz ne várd már el, hogy jó pofát vágjak, amikor köztudott, hogy az emberünk milyen minősítésnek örvend itt. Nem vagyok régóta tag, de jó pár éve olvasom a fórumot. Nem szeretem ha bolhából elefántot csinálnak és szerintem ezt, pont hogy te kezdted. Írod, hogy nem támadás, de aztán csak odaszurkáltál, max. neked nem tűnt fel. Én pedig csak a golden globeról akartam kicsit beszélgetni, vagy hogy kinek ki a személyes favoritja, és kiért szorítotok, még így látlanban is. Regényt meg nem akartam írni, csak gondoltam ha a legelső írásomból nem tűnt fel, hogy milyen szándékú a listám, akkor legalább ennyi sor kell, hogy megértsd az írásom.Írtam, hogy nem támadás. Erre írsz fél oldal regényt, hogy betámadtalak. De megérettem már. Remélem szent a béke!![]()
Szerintem meg az, hogy néha előbb írunk, mint elszámolnánk tízig, mert én most szerintem elég egyértelműen leírtam, hogy ez milyen célú kis lista, te mégis azt írtad, hogy én oda akarom a díjat adni ezeknek az embereknek és hogy ezt mégis hogy a jó istenbe merem megtenni. Jó hogy elindul a konfliktus...Nem mellesleg, a fórumnak az a baja, hogy ha valaki kicsit határozottabban fellép a véleménye mellett, és az sérti a többséget (mint most én tettem), akkor vita lesz, és engem tesznek ki. De vállalom. Nincs ezzel baj.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 27., péntek 16:00
Nem esik le, mert nem hiszem azt, hogy filmkritikus vagyok. Hobbiból csinálom, és megpróbálom normálisan kifejteni a véleményemet az adott filmről.sentry írta: Rád gondoltam Remy, úgy írsz, mintha ez lenne a szakmád, persze neked nem esik le, mert nem látod kívülről. De nagyon erőltetett az irományod. Szerintem. De ez csak egy vélemény. És igen, sokszor van olyan érzésem mintha annak hinnéd magad, mikor olvasom a "cikkeid".
HozzászólásSzerző: sentry » 2013. december 27., péntek 15:47
Írtam, hogy nem támadás. Erre írsz fél oldal regényt, hogy betámadtalak. De megérettem már. Remélem szent a béke!primrose írta:A szorítás és az odaadnám nekik a díjat között van különbség, de tudtam, hogy valami nagy "zseni filmkritikus" majd kikéri magának. Nem miattam tart ott ez a fórum, ahol, hanem pont a felesleges kötekedések miatt, mert nem tudod értelmezni, hogy mi a különbség, ha szorítok valakiknek egy adott kategóriából, vagy oda is kell nekik adni a díjat. Direkt írtam, hogy elfogultságból nekik szorítok.
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. december 27., péntek 15:43
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 27., péntek 15:32
sentry írta:No mindegy, néha túl magas röptű nekem ez a fórumon, és a sok önjelölt filmkritikussal.
Nem tudom mikor, és miért lett ez a filmkritikus szó használata ennyire divat itt a fórumon, de elképesztő, hogy milyen helyzetekben tud előjönni, holott nulla, azaz 0 filmkritikus ír a fórumra. (legalábbis nem tudom, hogy valaki is tanult volna efféle dolgot valamilyen suliban, de ha igen, akkor elnézést)primrose írta:de tudtam, hogy valami nagy "zseni filmkritikus" majd kikéri magának.
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. december 27., péntek 15:18
HozzászólásSzerző: sentry » 2013. december 27., péntek 14:54
Nem támadás, írtad, hogy nekik szorítasz. Megbocsájts, de hogy? Egyiket vasárnap nézed meg, másik (Amerikai botrány), meg csak Usában megy egy hete, hazai premier meg csak január végén lesz. Szóval egyiket se láttad, de előre odaadod nekik a Golden Globe-ot.primrose írta:Nekem vasárnap jön. http://www.vox.hu/newvox/?p=8963 Nem akartam bemásolni, mert túl hosszú a lista. Ti kiért szorítotok? Az én kedvenceim a listáról:Ma Wall Street farkasa jön
Legjobb film – Musical/vígjáték
A Wall Street farkasa / Amerikai botrány
Legjobb színésznő – Dráma
Sandra Bullock (Gravitáció)
Legjobb színész – Musical/vígjáték
Leonardo DiCaprio (A Wall Street farkasa)
Legjobb színésznő – Musical/vígjáték
Amy Adams (Amerikai botrány)
Legjobb férfi mellékszereplő
Jared Leto (Mielőtt meghaltam) / Bradley Cooper (Amerikai botrány)
Legjobb női mellékszereplő
Jennifer Lawrence (Amerikai botrány)
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 27., péntek 14:36
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. december 27., péntek 14:34
Nekem vasárnap jön. Azt mondják, hogy DiCaprio egyik legjobb filmje és alakítása és hogy a kövi Oscaron most már tényleg övé lehet a díj.Ma Wall Street farkasa jön
tt meghaltam) / Bradley Cooper (Amerikai botrány)
Brad Pitt.Ki ő?
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 27., péntek 13:37
Pláne...Zsombor írta:Nem is beszélnek, hanem kiabálnak egyszerre.
Illetve először Pittnek szánták a főszerepet.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2013. december 27., péntek 13:34
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 27., péntek 13:29
Remélem is, hogy jó leszZsombor írta:SzerintemRemy írta:Ma Wall Street farkasa jönjó lett. Sajnos szinkronos tudtam csak megnézni,de ha kijön biztos, hogy angolul is megnézem.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2013. december 27., péntek 13:23
SzerintemRemy írta:Ma Wall Street farkasa jön
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. december 27., péntek 13:15
HozzászólásSzerző: soadroli » 2013. december 27., péntek 13:09
Jól megyRemy írta:Ez a Walter Mitty egész jó lett. Kellemesen csalódtam benne.
Ma Wall Street farkasa jön
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 27., péntek 13:06
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. december 27., péntek 12:44
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. december 27., péntek 8:31
Hát nagyon nem csak téged, kb. amióta szerepel a mozivásznon lejátszott mindenféle kis agyonsztárolt ringyót. Aztán most ő a sztár, csak hát ő nem jogtalanul. Éhezők viadalát is megéri miatta meglesni.sentry írta:Mivel nem nagyon érdekel az Oscar egy ideje, így nem is tudtam hogy ő kapta idén februárban. Hopsz.![]()
De hát akkor nem csak engem nyűgözött le az alakításával.![]()
Bocs a dupláért.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem