Pereznek ehhez nem sok köze volt.Jól mondod, hogy elmúlt időben lemaradunk mindenkiről, annyira nem vagyok elszállva Pereztől mint ahogy itt páran..
Lucas nem kellett Mounak, Hazard sem.
Mou kérte, hogy ő alakíthassa a keretet, itt az eredménye.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 10., péntek 13:30
Pereznek ehhez nem sok köze volt.Jól mondod, hogy elmúlt időben lemaradunk mindenkiről, annyira nem vagyok elszállva Pereztől mint ahogy itt páran..
HozzászólásSzerző: pulci » 2013. május 10., péntek 13:10
Jól mondod, hogy elmúlt időben lemaradunk mindenkiről, annyira nem vagyok elszállva Pereztől mint ahogy itt páran..ericco írta:Párszor már megszívtuk a B lehetőségekkel.
Nem hiába volt mindenki pipa (a fórumon is), hogy a Neymar, Lucas, Götze, Hazard vonalból mindenkiről lemaradtunk. Egy nevet illett volna elhoznunk.
Aztán Mou lehet tartja magát az igéretéhez, és marad még egy évet. Jön Kondogbia Essien helyére (+ Carvajal), Di Maria, Higu végül marad, és indulhat az új szezon![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 10., péntek 12:51
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. május 10., péntek 12:47
Hát többet érünk mint hogy ha még mindig egy Trabantunk lenne .... Fel épített egy Ferrarit , újra az elitben vagyunk ,majd egy az új edző remélhetőleg ki használja a csapat erősségeit és nem 80-al fog menni ...Sokat érünk egy Ferrarival, ha egy beszari sofőr vezeti, aki csak 70-80 al mer menni vele, persze a trabantokat leelőzi,
de amint egy másik szintén erős csapat került velünk szembe lényegében csomagolhattunk is.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 10., péntek 12:38
itt a videjó :-)Realista24 írta:De ezután még állítólag odaszólt a padra Mounak/padra, hogy berről írtam pár percre, én azt olvastam, hogy:meg
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 10., péntek 12:23
De ezután még állítólag odaszólt a padra Mounak/padra, hogy berről írtam pár percre, én azt olvastam, hogy:
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 10., péntek 12:22
Toti írta:most nem tudom mennyire volt róla szó vagy megint média koholmány, de a gólöröm után tényleg azt mondogatta cé mourinhora kinézve, h "foda se"?
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 10., péntek 12:19
Az ő dolga eldönteni, hogy mi motiválja és, hogy hova igazol. Amúgy a Monacoval is lehet majd trófeát nyerni. Gondolom nem ő lesz az egyetlen komoly igazolásukGerr90 írta:Ha Falcao tényleg elmegy a Monacoba, akkor furcsább ember, mint Hulk... pedig ez nagy szó. Akkor is teljesen ki voltam akadva. Nem értem, hogy az ilyen tehetséges emberek miért csak a pénzt nézik. Amúgy is van nekik elég, de így hol a sikeréhség? A motiváció, az elismerés utáni vágy? Mert szerintem egy sportolót nem csak a fizetése kell motiváljon, hanem a megnyerhető trófeák és érmek. A megszerezhető dicsőség.
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 10., péntek 12:17
erről írtam pár percre, én azt olvastam, hogy:most nem tudom mennyire volt róla szó vagy megint média koholmány, de a gólöröm után tényleg azt mondogatta cé mourinhora kinézve, h "foda se"?
Yo aquí, yo aquí”, azaz „Itt maradok!”
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. május 10., péntek 12:14
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 10., péntek 12:13
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 10., péntek 12:06
Meg már annyira nem is fiatal hogy éveket várjon...Realista24 írta:Tisztában vagyok a Monaco helyzetével. Itt arról van szó, hogy alapból kiesik egy év, és utána is kérdéses, hogy mi lesz a Monacóval. Falcaonak meg mindegy, hogy hol kap nettó 8-10 milliót szerintem.Tavaly orosz kézbe került a klub és nagy csapatot akar építeni. Ráadásul hatalmas előnyük van, mert nem kell a fizetés után adózniuk. 2 éven belül akár komoly csapatuk lehet
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 10., péntek 12:03
Tisztában vagyok a Monaco helyzetével. Itt arról van szó, hogy alapból kiesik egy év, és utána is kérdéses, hogy mi lesz a Monacóval. Falcaonak meg mindegy, hogy hol kap nettó 8-10 milliót szerintem.Tavaly orosz kézbe került a klub és nagy csapatot akar építeni. Ráadásul hatalmas előnyük van, mert nem kell a fizetés után adózniuk. 2 éven belül akár komoly csapatuk lehet
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 10., péntek 11:49
Tavaly orosz kézbe került a klub és nagy csapatot akar építeni. Ráadásul hatalmas előnyük van, mert nem kell a fizetés után adózniuk. 2 éven belül akár komoly csapatuk lehetRealista24 írta: A Chelseaben vagy a Cityben is megkapná a 8-10-et, így nem értem miért választaná a Monacót. Ha így tesz akkor kukába megy legalább egy éve, hiszen a Monaco most jut fel az első osztályba.
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 10., péntek 11:46
ez sajnos igaz, tavaly nagyon beégtünk, bár szerintem az valahol edzőbá hibája is.Viszont nem véletlenül volt aggódalom ugyanez miatt tavaly is.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 10., péntek 11:19
CS0ki írta:Az őszinteséggel van egy olyan, hogy addig értékelik az emberek általában, amgí egyetértenek vele...Sajnos a mai világban inkább divat a kretén, ostoba és hazudós viselkedés mint az őszinte,nyílt.
Meg aztán Mourino(a nagy őszinteség párti) is rohadt jól viseli, ha valaki bemondja az őszintét, és az éppen nem egyezik az ő véleményével.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 10., péntek 11:17
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 10., péntek 11:11
Keep calm and trust Perez. Amúgy is még csak május eleje van a legtöbb bajnokság még megy és ilyenkor senki se az igazolásokkal törődik. Szerintem Götze is csak azért hivatalos már 2 hete, mert Guardiola stábja már dolgozik, hogy kész keretet vegyen át a nyáron... Ami viszont minket illet szerintem keményen ráfizetünk majd minden érkezőre, mert most jön a szokásos, hogy muszáj vennünk embereket. Modriccal irtó jól jártunk, mert szerintem az a 30 millió bőven megérte érte. Ilyen játékosokért dobálnak most 50 milliós árakat. 1 hónap múlva indul majd a buli.CS0ki írta:Egyébként lassan azon kell elgondolkodni, hogy mik a B lehetőségek. Neymarról olyan hírek jönnek, hogy továbbra se akar idejönni, Bale-nél sem érzem azt a nagy jöhetnéket, de főleg azt, hogy elengednék, jobban meg is győzhető a maradásról, mint Modric. Falcao már régen kilőve, verrattiról az ügynök nagyon határozottan nyilatkozta, hogy kamu az egész, és jövőre is marad, ahogy ancelotti is azt mondta, hogy marad Verratti párizsban. A juve két középpályásáról is eltűntek a kacsák is, de korábban se éreztem úgy, hogy fogunk tudni onnan igazolni. Agüeroról is elhalkultak a pletykák, Dzeko állítólag lép onnan, amúgy is a legjobb csatáruknak tartják, és Falcaot se tudják látszólag megszerezni, legalábbis nem nagyon volt ilyen hír.
Jelenleg Gündogán, Kondogbia tűnik reálisnak. Cavanit tudnánk hozni, ha letesszük érte a 60 milliót, de azt meg nem akarjuk. Jobb oldali támadó meg nem nagyon van alternatíva.
Szóval pletykaszinten kicsit visszaestünk az utóbbi hétben, de persze a realitás majd felülírhat mindent.
HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. május 10., péntek 11:10
Szerintem az elmúlt időszak a megszokottnál több pletykái betudható a kiesésnek a béellből, az nagyon megcsapott mindenkit, ilyenkor meg természetes, hogy megindlnak a játékosmozgások szóban - ezzel probálnak gyógyírt találni. A spanyol sajtót meg nem kell bemutatni...CS0ki írta:Szóval pletykaszinten kicsit visszaestünk az utóbbi hétben, de persze a realitás majd felülírhat mindent.![]()
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 10., péntek 11:10
akkor tökön szúrom magam. lenne egy ilyen kezdőnk:Aztán Mou lehet tartja magát az igéretéhez, és marad még egy évet. Jön Kondogbia Essien helyére (+ Carvajal), Di Maria, Higu végül marad, és indulhat az új szezon
ha jól tudom neymar a szerződése lejárta után jönne, ingyen. ezt nem hozzá akartam írni, csak utána írtam oda, aztán nem tudtam szerkeszteni :-)Mennyiért?
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem